Få det lækreste, saftigste og mest møre kød, ved at langtidsstege det i din ovn eller stegeso. Læs her vores opskrift på lækker pulled pork i ovn og oplev den gode, amerikanske klassiker.
Start med at blande din rub til din pulled pork. Dette gøres ved at blande alle de ovenstående krydderier plus salt i en skål.
Gnid herefter rubben på din nakkefilet, så den er godt dækket hele vejen rundt.
Kom den herefter i en stegepose eller en stegeso.
Du kan med fordel lade din nakkefilet trække med krydderierne på til dagen efter, men du kan også sagtens tilberede den med det samme.
Tænd din ovn på 100 grader over- og undervarme.
Når ovnen er varm, ligges din nakkefilet i stegeposen i et fad, inden den kommes i ovnen. Har du valgt at bruge stegeso, stilles denne direkte i ovnen.
Tilbered din pulled pork i ovnen i 10-12 timer.
Ønsker du en sprød skorpe på din pulled pork i ovn, kan du, efter 7 timer stikke et hul i stegeposen, så dampene kan komme ud, og lade den tilberede yderligere 2 timer. Herefter tages stegen forsigtigt ud af stegeposen og ligges i fadet, hvorefter den tilberedes i yderligere 1 time. Ved stegesoen tages låget blot af.
Når din pulled pork er færdig, lader du den trække i 10 minutter, inden du "trækker" den ved hjælp af to gafler.
Video
Noter
Du kan også med fordel vælge at tilberede din pulled pork i grillen. Her sker det ligeledes ved 10 grader, og gerne i 12 timer.