Start med at skære en dyb lomme i siden af dit kyllingebrysterne, som ikke må nå hele vejen igennem brystet, men gerne så langt ind, som muligt.
Skær mozzarellaen i fire skiver, eller alternativt i små stykker.
Fold skinken omkring en skive mozzarella, inden det kommes ind i lommen på kyllingen. Vend med fordel åbningen på skinken indad, så osten ikke flyder ud under stegningen.
Luk gerne kyllingebrysternes lommer ved hjælp af nogle tandstikker eller små kødnåle.
Hæld rugmel i én dyb tallerken.
I en anden dyb tallerken hældes rasp, der krydres med lidt salt og peber.
I en tredje dyb tallerken piskes æggene sammen, inden kyllingebrysterne vendes i melen. Sørg for at komme godt omkring lommens åbning.
Herefter vendes kyllingebrystet i æg og afslutningsvist i rasp.
Steg dine panerede cordon bleu i smør og eller olie ved middel til middelhøj varme i 8-10 minutter på hver side.
Server straks efter.
Video
Noter
Du kan med fordel servere din cordon bleu med kartofler, andre rodfrugter og eventuelt tyttebærsovs til.