Go Back
+ servings
laks opskrift

Laks i airfryer - opskrift

Helle
Tilbered laks i airfryer med lækker saftig midte og skøn, grillet overflade.
4 fra 4 stemmer
Forb. tid 8 minutter
Tilb. tid 12 minutter
Ret Fisk, Forret, Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 personer
Kalorier 245 kcal

Equipment

  • 1 Airfryer

Ingredienser
  

  • 600 gram fersk laks
  • 1 stk citron
  • 1 spsk olivenolie
  • salt & peber

Sådan gør du
 

  • Start med at tjekke dit laksestykke for eventuelle ben og andet, som måtte fjernes inde tilberedning.
  • Læg laksestykket på et lille stykke bagepapir i kurven i din airfryer. Klip det eventuelt til, så du ikke risikerer, at det rammer varmelegemerne.
  • Pensl laksen med lidt olie, inden du krydrer med salt og peber.
  • Luk din airfryer i, og tænd din airfryer på 180 grader. Laksen skal tilberede fra en kold airfryer, derfor tændes den først, når denne er indsat
  • Tilbered laksen i 12 minutter, eller indtil midten af den tykkeste sted på fisken er varm.
  • Server laksen med friskpresset citronsaft over.

Noter

Du kan med fordel servere din laks i airfryer med nye kartofler og hollandaise sovs, men også med ris og grønne bønner, eller på en anden lækker måde.
Vil du gerne have den dejlige smag af citron ind i laksen, kan du også vælge at skære nogle skiver af citron ud og ligge dem oven på laksen, mens den tilberedes.
Se også vores private noter til denne opskrift længere nede på siden.

Nutrition

Calories: 245kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!