Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Alle butikker » Wolt rabatkode – Gratis levering og 100 kr. promo code

Wolt rabatkode – Gratis levering og 100 kr. promo code

wolt rabatkode

Opdateret til 2023, find din Wolt rabatkode til gratis levering og 100 kr. promo code i guiden herunder.

Seneste opdatering: 27. SEPTEMBER 2023
Vi vil alle sammen gerne have lidt rabat, når vi bestiller fra Wolt. Vi har derfor valgt at opdatere vores Wolt rabatkode side jævnligt, så du kan være sikker på at finde rabatkoder, der virker.

Du søger måske rundt på nettet for at finde de bedste muligheder, og her ender du med at bestille noget mad hos Wolt. Der kunne det jo være rigtig lækkert, hvis man havde en Wolt kuponkode, så aftensmaden ikke blev for dyr.

Hvis du skal bestille mad til hele vennegruppen eller hele familien, så kan det hurtigt løbe op i større summer, og der ville det jo være lækkert med en Wolt rabatkode, når du skal bestille fra Wolt, så bankkontoen ikke bliver rippet. Så bliv med fordel på siden for længere nede på siden kan du finde en masse lækre rabatter som der nok skal falde i god smag for dig og dine gæster.

Hos mooly har vi masser af kampagner kørende med diverse spisesteder og meget mere, så måske du kan være heldig at få fat i en Wolt rabatkode eller få andre lækre fordele ved at undersøge de kampagner, som vi har kørende i øjeblikket. Vi laver også guides over nogle af det bedste køkkenudstyr på markedet, eksempelvis en airfryer, som du med fordel kan læse.


Sådan finder du din kode

I vores vores guide kommer vi ind på forskellige Wolt kampagnekoder 2023 du kan bruge til dit næste måltid. Lad os komme i gang med at spare penge!

Dagens bedste deals og tilbud på restauranter

Karma Sushi deal

Deals København

Godt udvalg – Michelin restaurant blandt udvalget
Spar 33% på udvalgte
Fornuftige priser

Early Bird

Spar 33%

4,9 på Trustpilot med +1600 anmeldelser
dej deals i København

Deals Århus

Håndplukkede restauranter
Spar 33% på udvalgte
Vælg mellem forskellige køkkener

Early Bird

Spar 33%

4,9 på Trustpilot med +1600 anmeldelser

Spar penge på maden med en Wolt rabatkode​

Med en Wolt rabatkode er der penge at spare på forskellige deals hos forskellige restauranter, burgerbarer, pizzeriaer og så videre.

wolt rabatkode

Find elselskaber trustpilot anmeldelser, hvis du gerne vil finde de bedste elselskaber i København.


Wolt kuponkoden er fuldstændig gratis og kræver derfor ikke noget af dig. Alt du skal gøre er bare at copy paste eller skrive rabatkoden ind i feltet “promo code” for at få rabatten på enten måltidet eller levering, alt efter hvilken slags kode, der er tale om. Og derefter er der kun at vente på at maden bliver leveret til din dør af én af de mange cykelbude, som Wolt gør brug af.

Hos MyDinners.dk holder vi os løbende opdateret på, hvilke Wolt rabatkoder du kan anvende, når du skal have lidt take away og ikke vil betale for meget for dit målt, vil spare lidt på leveringen, eller blot få lidt rabat. 

Det er også blevet ret almindeligt at finde en Wolt promo code hos forskellige influencers og andre offentlige personer. 

Hvis du eksempelvis er førstegangskøbende hos Wolt bør du helt sikkert tjekke nogle kendte Instagramprofiler ud og finde en promo code. Der er ofte en mulighed at få 50 kroner i rabat, når du bestiller fra Wolt første gang, hvilket selvfølgelig er lækkert og gør din madoplevelse billigere. 

Det kan faktisk i høj grad sagtens betale sig at anvende disse promo koder. Det vil nemlig ofte være muligt at tilbyde endnu federe rabatter og deals jo flere, der benytter sig af de givne promo codes til Wolt.


Sådan bruger du din kampagnekode til Wolt

Når du har fundet eller fået et rabatkode til Wolt, så er det heldigvis også meget nemt at bruge den. I Wolts app, eller på deres hjemmeside, skal du, på din egen profil, gå ind under den menu, der hedder “Indtast promokode”. Her indtaster du din kode, trykker bekræft, og så er koden føjet til din profil. Det vil altså sige, at koden automatisk kan bruges der, hvor den er sat op til at blive brugt.


Brug din kampagnekode på dagligvarer

Nu kan man også købe sine dagligvarer i Wolts eget supermarked eller i danske supermarkedskæder, der er med på appen. Aldrig har det været nemmere at handle ting i sidste øjeblik. Hvis du står midt i madlavningen og det går op for dig, at du har glemt en vigtig ingrediens, så kan du bare gå ind på Wolt appen og handle det med det samme. Ikke længe efter, så er det fremme ved din dør. Og findes der noget bedre end når vi kan spare penge på vores dagligvareindkøb? Med en rabatkode til Wolt er der tit skarpe tilbud og gode rabatter at finde på dagligvarer.


Inspiration til, hvor du kan bruge den næste Wolt promo code ​

Der er mange muligheder for, hvor du kan anvende en Wolt rabatkode. Ofte er koden rettet mod noget specifikt, som for eksempel rabat hos et specifikt spisested, rabat på eller gratis levering, at den dækker de første 100 kr og så videre.

Der er mange muligheder for, hvor du kan anvende en Wolt rabatkode. Ofte er koden rettet mod noget specifikt, som for eksempel rabat hos et specifikt spisested, rabat på leveringen, og så videre. 

Derfor er det også en god ide, hvis du holder lidt øje med vores side, så du altid har mulighed for at få en Wolt rabatkode til din næste frokost København.

Er humøret ikke til take away, så kan du jo med fordel også bruger din airfryer til at lave gode og sprøde retter, som du kan nyde derhjemme. Læs vores guide til den bedste her på siden.


Hold dig opdateret på vores kampagner ​

Har du spørgsmål, som du ikke har fået svar på, eller er du blot nysgerrig i forhold til at høre mere om Wolt rabatkoder eller andet, så kontakt os gerne. Vi står altid klar til at hjælpe.

>> Indlægget er lavet i samarbejde med PK Medier, som har skrevet et indlæg om CSR. Læs mere om det her.

>> Hvis du står og mangler ting til hjemmet kan vi også anbefale den nye iRobot Roomba Combo i8 robotstøvsuger, som er udkommet i april 2023. Eller du kan læse om flere kampagnekoder som Med24 rabatkode.

wolt rabatkode 1

Find en Wolt rabatkode​

Står du og skal have fat i en Wolt rabatkode, fordi du skal have take away fra dit yndlings spisested, eller måske fordi du ikke har overskud til selv at hoppe på cyklen og tage hen og hente maden? Det forstår vi godt. Derfor giver vi her nogle tips til, hvor du kan lede, hvis du skal have fat i en Wolt kuponkode, hvis vi ikke har én at tilbyde dig.

Indledningsvist, så er Google jo altid din ven her. Du kan starte med at lave en googlesøgning på enten “Wolt rabatkode”, “Wolt promo code” eller f.eks. “Wolt koder” og se, hvad der dukker op hertil. Der vil ofte være nogle sider, som har et samarbejde med Wolt eller på anden vis har fået fat i en promoveringskode fra Wolt, som du kan bruge.

Ét sted, hvor du ofte kan støde på promo koder til Wolt, er gennem Farfars mad. På denne hjemmeside får du mulighed for at få inspiration til deres favorit takeaway steder. 

Hjemmesiden er rigtig god at tilgå, fordi der som regel er en rabatkode til rådighed, som faktisk giver helt op til 120 kroner i rabat, hvilket virkelig er en god deal til dig, der virkelig trænger til at bestille lækker mad, men hvor budgettet kan være lidt presset. 

Har du lyst til at tjekke Farfars mad ud og se, om der skulle være en kampagnekode tilgængelig, kan du besøge deres side her.


Der findes også flere forskellige hjemmesider, som indsamler diverse promo koder til både Wolt, men også til andre shoppingsider og takeaway steder. Disse typer af hjemmesider kan have promo koder, der virker i bestemt tidsinterval.

Det kan være kampagnekoder, der virker i en særlig måned eller f.eks. I hele 2023. 

Har du været alle siderne igennem uden at få fat i en Wolt rabatkode, så kan du jo også altid tjekke Wolts egen hjemmeside, hvor de nogle gange kører kampagner, som du kan nyde godt af. Det kan være gratis levering eller anden rabat til et specifikt sted.

Giver ingen af ovenstående muligheder træf, så kan det være svært at finde en Wolt rabatkode. Og derfor er det måske nemmere og hurtigere at betale leveringen, der som regel ikke er så dyr alligevel. Har du dog alligevel ikke lyst til at betale for leveringen, så er cyklen også en gode ide, især hvis du skal hen for at hente en saftig burger med fritter, milkshake og hele molevitten.

Og ellers kan der også ligge restauranter i nærheden af dig, hvor du kan bestille mad fra gennem Wolt. Det er også en god mulighed for at undgå at betale for levering, da maden måske kan afhentes inden for gåafstand. 

Mangler du en rabatkode? Se Padelrack, Padelshoppen, Bahne, Drømmeland, Kaffepro, Pilgrim, Babysam, Luksusbaby, Moonboon.


Anvendelse af Wolt rabatkode

For at anvende en promo code hos Wolt vil der typisk være et mindstebeløb, som skal bruges før, at koden kan anvendes. Det kan eksempelvis være, at du skal købe for 100 kr for at få mulighed for at benytte en af de mange koder.

Det kan også sagtens være, at du skal vælge at betale for fragt, for at kampagnekoden kan tages i brug. Det kan dog variere. 

Ofte kan en kampagnekode også bestå af, at du opnår gratis levering, hvis du køber for et konkret beløb såsom 100 kr. 


I Aarhus eller andre steder – find de gode deals her​

Vi har sørget for at samarbejde med nogle af jeres, og vores egne, yndlings restauranter- og cafeer i Aarhus og andre store byer rundt om i landet.

Oven på en pandami, hvor alt har været lukket ned omkring os, har vi for alvor kunne mærke vigtigheden i at kunne komme ud og opleve andet end

sofaen derhjemme. Vi vil derfor gerne hjælpe til med, at du har råd til at besøge dine yndlingssteder så ofte som muligt. 

Vi vil gerne fejre alle de madglade sjæle og dem som generelt, ligesom os, elsker at komme lidt ud engang imellem. Derfor kan du altid finde de bedste deals i Aarhus, Vejle eller andre store byer, hos os.

>> Dette indlæg er lavet i samarbejde med Modulett som laver faldstammer i etagebyggeri.

Det kan også være du er interesseret i en Zalando rabatkode? Læs her omkring hvordan du gør brug af en Zalando rabatkode.

Har du ingen idé om hvad du skal lave når du skal være kreativ med dine venner? Så læs vores guide om Creative Space.

» Skal du have den bedste minihakker? Så læs vores test og anbefalinger af disse.Se også vores guides omkring espressomaskiner her:

» Med den bedste smoothie blender kan du lave den en rigtig god smoothie. Så læs med her.

» Se også Tesla leasing, Mercedes hybrid og Mercedes A klasse leasing. Eller hvad med Lamborghini leasing, Land Rover leasing, Mercedes EQB leasing, Mercedes EQS leasing, Mercedes GLB leasing, Mercedes GLE leasing, Mercedes C klasse leasing og Volvo EX30 leasing?

» Se også Gel Blaster

» Få hjælp til krydsord

» Interesseret i flere tilbud? Se også Sephora rabatkodePodimo rabatkode og Cocopanda rabatkode. Eller hvad med en About you rabatkodeNelly rabatkode og Vistaprint rabatkode.

Rabatkode:2
Sidst verificeret:17 minutter siden
Aktuel rabat:Op til 100 kr. ved tilmelding
Brugt antal gange:479 gange

FAQ

Hvor finder jeg en wolt rabatkode?

Du kan finde en wolt rabatkode mange steder. Det gælder bl.a. både på deres egen hjemmeside, hvor de til tider uddeler koderne. Men ellers hold øje med hjemmesider, som skaber overblik over koder som dette. Det kan også være hos influencers, du finder disse.

Hvor længe er den kode gyldig?

En rabatkode fra Wolt varierer i varighed, da det kommer an på hvilken type kode, du har. Det kan være en “få 50% i efterårsferien”, hvoraf perioden er givet. Men til tider er det også rabatkode på 20%, som du kan bruge, når du vil (og har ofte lang udløbsdato).

Hvad indebærer en wolt rabatkode?

En rabatkode fra wolt indebærer enten en procentvis besparelse, eller en “gratis levering i 2023” eller “få 2 for 1 pris”, “spar 100 kr.” eller lignende koncepter. Du kan også spare penge, hvis du bliver medlem.

Kan man få gratis levering?

Du kan til tider få gratis levering med en rabatkode fra Wolt, men ellers kan du også få gratis levering som medlem. Men ellers kan du opnå gratis levering ved bestilling af ordre på mere end 500 kr.

Angivelse af kilder og tests:

wolt.com
wolt.com

[ratemypost]