VW ID3 leasing – Den perfekte bil til privat og erhverv

VW ID3 leasing er blevet utrolig populært hos danskerne, da det både er et praktisk og moderne køretøj til en overkommelig pris. Mooly tilbyder både erhverv og privatleasing med ubegrænsede kilometer, hurtig levering og prisgaranti.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.611 kr./md.

VW Polo
1.0 TSI Highline

1.995 kr./md.

VW Up
1.0 Drive 5d

1.995 kr./md.

VW Up
Move up! 5d

2.392 kr./md.

VW Golf
1.5 TSI Highline DSG

2.552 kr./md.

VW Golf
1.2 Tsi 5d

2.896 kr./md.

VW Passat
Variant 2.0 TDI Highline DSG

Fordele ved VW ID3 leasing

VW ID3 var den første elbil på markedet fra VW, og er bygget med innovation, som er designet til at gøre hverdagen nemmere. Derudover kan den fås med:

  • Bakkamera
  • Nøglefri betjening
  • Tyverialarm
  • Pre-Crash
  • Park Assistent Plus

Hvorfor vælge VW ID3 leasing?

Bilen passer både til den travle familie og det moderne par. Den er ideel til førstegangskøbere af elbiler, men også til dig, der er vant i elbiler. Displayet kan styres med stemmen, og du skal derfor ikke bekymre dig om en håndholdt telefon.

Vil du vide mere om leasing, kan du undersøge: 

vw id3 leasing

En bil til fremtiden

Elbiler er fremtidens biler, og her passer VW ID3 leasing perfekt ind. Vil du gerne støtte op om end mere bæredygtig fremtid, er det en god start at vælge en elbil. Hos Mooly har vi et stort udvalg af elbiler, som du kan finde her.

Det kan derudover være en god idé at holde øje med elpriser time for time, hvis du overvejer at anskaffe dig en elbil. På den måde kan du altid se, hvornår det er billigst at oplade din elektriske bil.

Se også brugt elbil eller find billig leasing af bil som VW Golf leasing.


Hvorfor vælge os?

Vi vil altid råde dig til at indgå en aftale med et firma, som du føler dig tryg ved. Det handler både om gode tilbud, men et godt match med selskabet er også vigtigt.

Vores rådgivere hos Mooly er kun et opkald væk, kontakt os her for en snak om din drømmebil. Vi står gerne til rådighed, og svarer på dine alverdens spørgsmål.

vw id3 leasing

Find også Trafikstyrelsen og FDM her.


FAQ

Hvor finder jeg VW ID3 leasing?

Hos Mooly tilbyder vi desværre ikke leasing af ID3 i øjeblikket. Dog tilbyder vi leasing af mange andre elbiler eller VW-biler.

Hvad koster en leasing af bil hos Mooly?

Priserne på leasingaftaler varierer meget. En billig leasing kan ligge nede på omkring midt 2.000 månedligt, og nogle af de nyere og populære modeller kan koste op mod 4-5.000 kr om måneden.

Hvilke VW modeller er elbiler?

Alle VW ID modeller er elektriske, og lige nu indebærer dette ID3, ID4, ID5 og ID Buzz.

Hvad koster leasing af VW Up?

Leasing af en VW Up hos os koster fra 1.995 kr. månedligt og afhænger af, om du er privat kunde eller erhverv.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.