Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Vegetar restaurant Århus – Bedste guide til mad og take away

Vegetar restaurant Århus – Bedste guide til mad og take away

vegetar restaurant i Århus

Er du i nærheden af Århus og mangler inspiration til, hvor du skal spise, og hvor der er gode muligheder for vegetar eller plantebaserede muligheder? Mydinners har lavet denne guide til dig, så du ikke går sulten rundt eller forgæves til en restaurant uden plantebaserede alternativer.

Vores anbefalinger til bedste vegetar restauranter Århus

Det kan være en udfordring at finde de bedste vegetar restauranter i Århus, men frygt ikke, vi er her for at hjælpe dig. Vi har tilmed også fundet nogle gode spisesteder med plantebaserede valg, således, at der også er muligheder til veganeren. Så skulle din date eller veninde være vegetar, så er der masser af hjælp at hente med vores guide.

I nogle af de følgende restauranter bliver der udelukkende serveret plantebaseret mad. Så derfor er der rig mulighed for, at både veganere og vegetarer kan få velsmagende og lækker mad.

Hos mydinners laver vi ikke bare anbefalinger til, hvor du finder nogle af de bedste spisesteder og deals rundt omkring i Danmark, men også guides til, hvad det bedste køkkenudstyr er, og hvor du finder det billigst, eksempelvis en airfryer. Læs gerne vores guide til airfryer her.


Plant Food i Århus

I denne restaurant er det udelukkende vegansk mad, som bliver serveret. De har specialiseret sig, så de er de bedste inden for burger, pasta og andre café retter. Det er utrolig velsmagende retter, som serveres og et must at besøge, hvis du er vegetar i Århus.

Et lille hyggeligt sted med vegetar madoplevelser. Det er simpelt, organisk og plantebaseret. Mere behøver vi ikke for at være tilfredse. Det ligger også dejligt, hvis du skal have dit mad med dig ud, som en god gang take away.

De ligger et stenkast fra havnen, så du hurtigt kan snuppe din snadwich eller salat med ud i det fri, og nyde havnefronten i Århus.


JUHLs / Greenilicious

Er du virkelig i burger humør? Der er ikke noget som den bedste vegetar burger fra denne restaurant, som plejer at gå under navnet Greenilicious. Konceptet er det samme, og du får den lækreste burger i Århus. Pssst… de har også andre veganske og vegetar retter, som får munden til at løbe i vand.

Deres priser er meget studievenlige, og du kan tit få en god vegetar ret til gode penge. De elsker den personlige og gode service, og de er simpelthen en af Århus hyggeligste restauranter. Du finder den på Jægergårdsgade 34.

En god omgang comfortfood? Du er sikret en lækker saftig burger eller anden mad, som både er god fredag aften men også søndag formiddag.


Melone


Denne vegetar restaurant er 100% vegansk og vegetarisk, så du skal dermed ikke bekymre dig om, hvorvidt du forlader stedet i mæt tilstand. Især Melone’s burgers er, hvad de er særligt kendte for, og mums, om ikke du på bedste vis bliver overrasket!

Tilbage i 2019 vandt de Århus bedste burger, så der er klart en grundt til at besøge denne restaurant, hvis du skal prøve en af de bedste burgere i byen – og endda uden kød.

De går 100% ind for miljøet, ikke nok med at de kun leverer vegansk og vegetarisk mad, så får du også ved take away leveret din mad i en komposterbar bakke, som du kan smide til genanvendelse efterfølgende.


We Feat Organic

I denne café er der rig mulighed for at blive mæt i diverse vegetarretter, de har i deres menu. Det vi især bider mærke i, er deres lækre bowls og sandwiches, som også er ret sunde. Du kan også bestille den bedste frisklavede juice til din mad, og det er helt vildt lækkert!


Pita Planet

Her har du mulighed for at blive godt tilfreds og mæt i mange af deres vegetar retter. Her er der tilmed også mulighed for at vælge veganske sammensætninger. De har den bedste falafel og urtedressing, som alt sammen er hjemmelavet, og deres friske, saftige og sprøde pita er også garanteret, at give dig en usædvanlig lækker take away oplevelse!


Vores favorit restauranter i Århus med de bedste vegetar muligheder

Her fik du en liste over vores udvalgte vegetar restaurant spisesteder, som vi kan stå inde for. Er du blevet sulten efter vores artikel, kan du altid tjekke Mydinners for at tjekke, om ikke der er tilbud på mad på nogle af de bedste restauranter i nærheden af dig, eller hvis du befinder dig i Århus. 

Vi kan også hjælpe dig med at finde den næste deal, som du kan købe og spare lidt penge på den næste vegetar madoplevelse. Vi elsker, når man kan spise vegetarisk uden at skulle betale store summer af penge for kvalitet.

Du kan også lave lækker og sund vegetarisk mad derhjemme med en god airfryer. Heri kan du både lave sprøde falafler og skønne bønnerfritter som tilbehør, eller en helt ret, uden problemer.

Hvorfor elsker vi vegetar oplevelser i Århus?

Vi elsker at fremhæve de bedste vegetar restauranter i Århus, fordi disse restauranter fortjener lidt synlighed og omtale. Århus har flere rigtig gode og spændende spisesteder, som byder på nytænkende retter, så alle kan være med på at spise vegetarisk.

Men alt i alt elsker vi en restaurant, som våger sig ud i et køkken til en vegetar. Det kan være sværer at krydre mad uden kød, da kød i sig selv har meget smag og er rig på salt.

Det hyggelige ved Århus og deres udbud af vegetar oplevelser på restauranter er, at de findes i både store og små versioner. De har små boder og salatbarer, men byder også på de lidt større spisesteder.

Der dog mange restauranter, som ikke er 100% vegetariske, men som har et hav af muligheder for både vegetar-, fiske- eller kødretter. Der er mange guides i hele landet, som er er begyndt at fremhæve Århus og deres bud på vegetar restauranter.

En god vegetar oplevelse er guld værd, og smagen du får på sådanne restauraner er særdeles spændende.

Mangler du undertøj? Så kan du besøge OW Collection her. Find den bedste restaurant Hillerød.

Hvorfor spise vegetarisk?

Ikke nok med at vegetarisk mad er en oplevelse for sig selv, og spændende at prøve, så er der også mange andre fordele ved at lave vegetarisk hjemme eller tage ud og besøge en vegetar restaurant i Århus, København, Odense eller hvor du bor.

Først og fremmest har det sundhedsmæssige fordele, da du kan nedsætte chancen for livssygdomme såsom hjerte-kar-sygdom, diabetes og andre former for kræft, som kommer ved for meget indtagen af usunde fedtstoffer.

Derudover skåner det klimaet og det samlede CO2 aftryk. Da grøntsager ikke er nær så belastende for udslippet af CO2, grundet produktionen og selve dyrene. Det er dog ikke nødvendigt udelukkende at spise på vegetar restaurant, men blot hvis du skifter kødet ud en gang i mellem, gør det en stor forskel.

Vi anbefaler derfor altid at prøve en vegetar restaurant i dit nærområde, og vi lover dig, at du vil blive overrasket over de smagsnuancer du får prøvet. Vi er ovenfor kommet med et par gode bud på de bedste vegetar restauranter du finder i Århus.

Vi kan også hjælpe dig med at finde den næste deal, som du kan købe og spare lidt penge på den næste vegetar madoplevelse. Vi elsker, når man kan spise vegetarisk uden at skulle betale store summer af penge for kvalitet.

Læs mere her på siden:

» Skal du til at købe den bedste citruspresser på markedet? Så se vores store test af disse her på siden.

» Er du til koreansk mad? Så find en koreanske restaurant her.

» Læs også: bedste frokost i København.

» Kender du til Minerva Modellen? Så kan du læse om den hos vores samarbejdspartner, som beskriver modellen og hvad den kan bruges til.

Se også vores guides omkring espressomaskiner her:

» Ved du hvor du får den bedste frokost Silkeborgbedste frokost Horsens eller bedste frokost Roskilde? Læs meget mere her på siden, hvor du kan læse vores anbefalinger.

Få derudover hjælp til Kryds og Tværs, da vi kan hjælpe med alt fra synonym og forslag til: Forfatter krydsord, pigenavn krydsord til stjernebillede krydsord og instrument krydsord.

Læs om bedste airfryer? Gør din mad lidt sundere (ift. hvis det var ren friture du har brugt indtil nu). En airfryer vil hurtigt blive din bedste ven i køkkenet.

Bob Service – læs mere om rengøring

Ved du hvordan pund tegn ser ud? Ellers læs med her.

Kilder

Om forfatteren