Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Tilbud København – Op til 50% deals på restauranter

Tilbud København – Op til 50% deals på restauranter

tilbud-koebenhavn-lillebillede

København er en rigtig dejlig by – det er vi mange der kan blive enige om. I København er der mange tilbud, et væld af caféer og restauranter – og endda en masse i verdensklassen.

En tur til storbyen

Det kan være en kostelig affære at besøge en storby og København er faktisk en af verdens dyreste hovedstæder at bo og leve i. De mange tilbud i København er gode, lækre og sjove, men det kan hurtigt blive rigtig dyrt at nyde alle de gode tilbud. Hvis du har den store pengepung fremme kan du shoppe i butikker som kun er en hovedstad værd, gå på restauranter med Michelin stjerner og købe kunst og gå på auktioner i verdensklasse. 

Vi laver også en masse guides og anmeldelse, som du kan drage fordel af, når du skal finde de bedste produkter, f.eks. en airfryer.


Bedste tilbud i København

Bedste gratis: Gratis oplevelser m.m.

I denne artikel

Læs vores guide om de bedste tilbud i København. Det er alt lige fra deals på mad, til gode steder du kan shoppe tilbud til gode spa og hotel-ophold. Tag de bedste steder hen med hjælp fra vores anbefaling.

Bedste tilbud i København


Gratis muligheder i Hovedstaden

Tilbud København gratis oplevelser

Hvem er den bedste for: Alle

Type: Gåture, oplevelser, tilbud

Prisklasse: Gratis

Gratis oplevelser og tilbud i København

Det er nok ikke gået mange menneskers næser forbi, at det kan være dyrt at være på oplevelsestur i København. Alt koster lidt mere: maden, oplevelserne og alt, der hører til.

Derfor kommer vi her med nogle forslag til, hvad du kan gøre, hvis du gerne vil have nogle gratis oplevelser og tilbud i København. Dette er ture og oplevelser, som både børn, unge, voksne og ældre kan vælge imellem.

Gåture:

 • Amarminoen: 27 km af smuk natur, helt tæt på centrum
 • Dyrehaven: Dyrehaven i Klampenborg er både smuk i alle årets måneder, og så vrimler det med dyr, som alle kan få glæde af
 • Botanisk Have: En tur i Botanisk Have er en oplevelse for alle sanserne
 • Frederiksberg Have: Den skønne park midt på Frederiksberg kan både bruges til at blive luftet, men også til at nyde en bid mad og lidt stilhed.
 • Know Your ‘Bro: Digital byvandring med vejledning og historier – læs mere her.

Aktivitet og motion:

 • Aktivitetstaget Bella: På et tag lige ved Bella Centeret kan du både spille bold og motionere frit
 • GreenKayak: En tur i GreenKayak er gratis, fordi du er med til at indsamle skrald i Københavns havn og kanaler
 • GoBoat: I foråret kan du gratis tage en tur i båd i Københavns kanaler, her kan du nemlig ligeledes være med til at holde København ren.

Biograf og film:

 • Cinemateket: Gratis børnefilm i hverdagene

Tips til tilbud i København

tilbud-koebenhavn-nyhavn

Hvem er den bedst for: Folk, som vil opleve uden at det koster

Type: Gåtur og gallerier

Prisklasse: Gratis / koster næsten ingenting

Gratis museer og gåture

Hvad kan du gøre, hvis du gerne vil have gode oplevelser uden at ruinere dig selv? Vi giver dig gerne et par tips og tricks til, hvordan tilbud kan give dig oplevelser, som (næsten) er en dronning værdig. For det første har København tilbud, som ikke behøver at koste penge. Vi vil selvfølgelige argumentere for at en god gåtur ned langs havnekajen, helt ned til Langelinje og Den Lille Havfrue er en god oplevelse. 

Du kan også tage turen ned ad Bredgade og gå på et eller flere af de mange gallerier – det er gratis og du kan måske opsnuse dine nye yndlingskunstnere. Hvis du er under 25 år kan du på de fleste museer komme ind til en reduceret pris – det er da et godt tip.

Gode gåtur og gratis gallerier

 • Bredegade – gallerier
 • Langelinje – den lille havefrue

Højdepunkter:

 • Gratis
 • Ude i det fri
 • Kulturel oplevelse

Se aktive deals på restauranter

Læs mere om andre deals her


Oplev tilbud i København med os

tilbud-koebenhavn-billede2

Hvis du skal leve som en rigtig dronning eller konge, så synes vi, at du skal undersøge mydinners tilbud i København. Og det gælder hvad end du vi have take away Vesterbro. Mydinners giver dig madoplevelser af bedste kvalitet og altid til en reduceret pris. Hos mydinners finder vi og udvælger de tilbud i København, som vi synes leverer gode oplevelser.

» Find den bedste sushi ad libitum i København her.

Med mydinners får du altså oplevelser, der gør at du ikke behøver at have den store pengepung op ad lommen, men bare den lille eller en medium, alt efter dit shoppe behov. Gå på opdagelse i vores forskellige deals til København. Derudover kan du finde guides til byen, så du blandt andet kan blive klogere på udbudet af kreative værksteder, burgerrestauranter og meget mere. 

» Står du og skal til at renovere dit lille badeværelse? Så kontakt Badkoncept i dag.

» Find den bedste indisk restaurant København her. 

Du vil helt ikke gå klip af gode kampagner fra os, så følg med på vores Instagram og Facebook, det ligger vi nye kampagner op. Men hvis du vil være en af de første til at få viden om vores nye kampagne, så følg med her på siden og tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

» Er du træt af at vaske op i hånden – men har ikke plads til en opvasker? Så er en bordopvaskemaskine perfekt til dig. Læs mere om den bedste bordopvaskemaskine her.

» Vil du kende til den bedste elektriker Gentofte. Så læs mere her.

» I vores guide over de bedste airfryer kan du finde den bedste airfryer til dine behov og meget mere.

Se aktive deals her


FAQ

Hvor findes gode tilbud i København?

Du kan finde masser af gode tilbud både restauranter og oplevelser gennem flere forskellige kanaler. Gennem Mooly kan du finde deals på oplevelser og mad. Hos Early Bird kan du finde madoplevelser til gode priser.

Hvor findes aktiviteter og tilbud til hele familien i København?

Du kan finde museer, aktivitetsparker, byvandringer og meget andet, hvor du kan tage hele familien med enten helt gratis, eller få omkostninger. Prøv eksempelvis børnebiffen i Cinemateket alle ugens hverdage.

Hvad skal man opleve i København?

Der findes et væld af ting, som du med fordel kan opleve i København. Herunder hører de mange skønne museer. Gå eksempelvis på opdagelse på Københavns bymuseum, Thorvaldsens Museum, Statens Museum for Kunst og meget andet.

Hvad kan man lave gratis i København?

Du kan om onsdagen kommer gratis på museum på flere af de københavnske museer. Der er desuden byvandring med Know Your ‘Bro, der tager dig igennem spændende dele af hovedstaden. Find også gratis oplevelse for børn, samt aktive områder til spil og leg.

Om forfatteren