Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Stegepande induktion – Pander til induktionskomfur

Stegepande induktion – Pander til induktionskomfur

stegepande induktion

Lav bedre mad og opnå den perfekte stegeskorpe med stegepande induktion. Når redskaberne er i god kvalitet, er det med til at gøre madlavningen og velsmagen lige dét bedre. Læs derfor med for at finde ud af hvordan, du finder de bedste pander til induktion. 

Når man skal vælge en ny pande, kan der være forskellige faktorer at vælge ud fra. Det kan være, at man har et bestemt formål med sin nye pande, eller også er man på udkig efter en pande, der kan bruges til det hele. Vi guider dig igennem de forskellige muligheder, der findes på markedet, så du kan vælge den bedste pande til dine behov.


Overblik


De bedste induktion stegepander


Bedste induktion stegepande – Onyx stegepande 26 cm

Med denne stegepande skal du ikke gå på kompromis med noget, den indebærer alt det du har brug for i en stegepande. Den er udviklet i et tidløs design og ved non-stick belægningen gør det din rengøring til leg og du vil fremadrettet elske at lave det bedste måltid med den. 

Med en Onyx stegepande får du en pande der kan bruges på alle former for komfurer, det gælder også gas og induktion. Derudover kan den også tåle at komme i opvaskemaskinen plus du kan bruge metalredskaber uden at være bange for at beskade non-stick overfalden. Og så kan man også bruge panden i en ovnfast ovn med helt op til 260 grader. 

Panden er til dig som der ønsker en høj kvalitet uden at skulle betale ekstra for mellemleddet. 


Hvordan virker Onyx stegepanden?

Onyx induktion stegepande er fremstillet i tre lag også kaldet tri-ply eller belagt køkkengrej. Første lag er et magnetisk rustfrit stål som gør at du kan bruge denne stegepande til alle former for komfurer. Næste lag i panden er aluminium der giver tilpas varmefordeling. Det sidste lag består af rustfrit stål. 

Når du køber panden, kan du vælge mellem om det skal være deres japanske non-stick-PTFE eller keramisk non-stick-belægning. Forskellen på de to er at den ene har ekstrem holdbarhed og den anden behøves der ikke og bruges fedtstof inden du propper noget på panden, da maden ikke klæber sig fast til, du kan blot putte dit spejlæg på panden og se panden lave magi.


Brug din Onyx stegepande til meget mere

En Onyx stegepande kan bruges til mange former for madlavning. Du kan blandt andet tilberede den bedste pizza på din pande. Som du nok har læst længere op så kan din stegepande komme i ovnen. På den måde sparer du også tid og penge plus du slipper for at have fedtstoffer i bunden af din pizza. Læs mere her om hvordan du kan lave din pizza i en stegepande


Anmeldelser af Onyx stegepande

Overordnet set er folk tilfredse med deres køb af en stegepande hos Onyx. Da prisen er prisvenlig og hvis du køber den på tilbud er der ekstra penge at spare. Mange af dem som har testet stegepanden med keramisk non-stick-belægning, er kun positiv overrasket da de f.eks. Ikke har behøvet at putte olie på panden når de lavede pandekager. De kunne sagtnes lave dem uden at de brændte på. 

Derudover er der også en god garanti som gør at man bliver dækket ind hvis der skulle ske noget med stegepanden. Selvom Onyx måske ikke ligger i den helt billige ende, så er dens høje kvalitet ikke til at tage fejl af.


Hvad er induktion?

Først og fremmest vil vi gennemgå de basale ting ved induktionskomfurer. Det kan være at du har en induktionskogeplade i dit køkken eller måske overvejer at udskifte dit gamle komfur og derfor gerne vil vide, hvordan det virker og hvilke fordele, der kan være ved induktionskomfurer.


Hvordan virker stegepande induktion?

Det er ingen hemmelighed at induktionskomfurer er den mere moderne løsning af varmekilder til dit køkken. Forskellen sammenlignet med et mere traditionelt komfur er, at induktionskogeplader opvarmes gennem elektrisk strøm fra en spole under glasset på kogepladen. 

Varmen fordeles bedre og mere jævnt i stegepanden, hvilket gør at varmen udnyttes bedre og giver mindre varmetab sammenlignet med andre typer kogeplader. Når man slukker for kogepladen, stopper varmen med det samme, hvilket er mere energibesparende. 

Man opnår en hurtigere og mere præcis varmeregulering med induktionskogeplader sammenlignet med andre typer. Det kan derfor give en mere reguleret tilberedning af sin mad, hvilket kan give et bedre resultat af din madlavning og stegning. Læs eksempelvis vores opskrift på krebinetter, som kan laves på pander til induktion.Rengøringen er nemmere

Hvis man har prøvet et gaskomfur, så ved man at det kan være en smule besværligt at gøre rent efter sin madlavning. Der er flere afkroge og elementer, man skal rengøre og fjerne for at kunne komme til. 

Her er induktionskogeplader en hel del lettere og hurtigere at holde rene. Kogepladerne køles hurtigere ned og der er blot en helt lige overflade, man kan tørre af med en våd klud og rengøringsspray, så den igen skinner.


Hvilke pander kan man bruge?

Det er værd at overveje, når man skal købe køkkengrej til et induktionskomfur, at det ikke er alle stegepander, der virker på kogepladerne. De skal nemlig være særligt egnet til induktion. 

Nogle pander kan bruges til alle typer komfurer, det er eksempelvis onyx pander eller Eva Trio stegpander, der kan anvendes til flere komfurer. Disse er også med non-stick belægning, hvilket gør rengøringen endnu nemmere, da maden og fedtstofferne ikke brænder fast og derfor nemt kan rengøres. 

Selvom det kan lyde besværligt at man skal finde en stegepande induktion så kan man nemt finde dem på hjemmesider, da det er en kategori for sig. 
Læs mere om, hvordan man kan finde ud af om en pande er egnet til induktionskogeplader.


Kilder

Om forfatteren