Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Energi » Sparenergi elpriser – Billigste elselskaber, time for time

Sparenergi elpriser – Billigste elselskaber, time for time

sparenergi elpriser

Hvem er, og hvilket niveau ser vi på Sparenergi elpriser på? Vi sætter dig ind i forskellige elselskaber, så du kan vurdere dine muligheder, priser og tilbud time for time. Følg og sammenlign de forskellige virksomheder og deres prisniveau i løbet af dagen. Energistyrelsen har stablet denne platform på benene, som hjælper danskere til, hvor og hvordan der kan spares i forbindelse med strømmen.


Sparenergi – Energistyrelsens hjælp til besparelser, time for time

Bag SparEnergi står Energistyrelsen, som har lavet denne platform, som indeholder alt fra elpriser time for time, tips og tricks til, hvordan du kan sparer på din elregning og hvordan du kan administrere dit forbrug.

Du kan finde dem på denne webadresse: www.sparenergi.dk.

Herinde finder du desuden diverse artikler, vidensdeling og anbefalinger til podcast og bøger, som du kan oplyse dig i, hvis du er sulten på mere viden om elselskaber og hvordan de reguleres løbende i disse hårde el-tider.


Elselskab Pris pr. kWh Månedlig pris
Nordisk Energy 199,00 øre 298,50 kr
NettoPower 206,00 øre 309,00 kr
Gasel 208,00 øre 312,00 kr
OK 212,00 øre 318,00 kr
Energi Fyn 216,00 øre 324,00 kr
elpærer og elpriser

Hvad er elpriserne time for time?

Når du skal holde øje med dine muligheder for besparelse, kan du blandt andet se efter hvornår på dagen strømpriserne er i top eller bund. Du finder til tider priser helt ned til under 2 kr. pr. kWh men hvor disse priser også kan stige til 3,5 kr. pr. kWh i primetime tidspunkter.

Generelt eller overordnet fremsættes prisen for strøm af Nordpool, der er den nordiske elbørs. De fastsætter priserne på baggrund af bl.a. følgende:

  • Udbud og efterspørgsel
  • Inflationsstigninger
  • Evt. makropåvirkninger i samfundet
  • Ressourcemulighederne (er der meget blæst, sol, vand osv.)

Derfor ser du også SparEnergi elpriser stige og falde løbende – hvilket sker i sammenspil med Nordpool. Elselskaber vælger derfor ikke blot selv deres strømpriser, men de er afhængige af den internationel elbørs. Men hold øje lige nu, da de ændrer sig time for time.


Elmast i solnedgangen - elpriser om aftenen


SparEnergi råd

  • Renover din bolig, så den er energivenlig
  • Spar i hverdagen på vask, elforbrug
  • Overvej din varmekilde / type

Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Hvad bruger mest strøm?

Vaskemaskine og tørretumbler 20%
Køle- og fryseapparater 16%
TV 15%
Madlavning 13%
Belysning 12%
Opvarmning 3%
Diverse 1%Hvornår er el billigst?

En huskeregel for hvornår el er billigst, er når der er lav efterspørgsel på denne. Det vil oftest sige mellem kl. 00.00 og 06.00, hvor de fleste menneske sover. Du kan derfor med fordel overveje at sætte opvaskemaskinen over om natten.

Er dette ikke noget for dig, kan du med fordel følge med hos Sparenergi elpriser, så du kan vælge et godt tidspunkt på dagen til at vaske tøj og ordne andre praktiske ærinder.

Vil du gerne spare penge på strøm, kan du følge Energistyrelsen elpriser time for time. Du finder masser af tips og tricks på hjemmesiden, så du kan blive klogere på dit forbrug samt hvornår, det er bedst at bruge strøm.

Gå ind på sparenergi.dk elpriser og se dagens udvikling.


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests:

Om forfatteren