Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Energi » Solcelleanlæg med batteri – bedste i test 2023 til priserne

Solcelleanlæg med batteri – bedste i test 2023 til priserne

Bedste solceller i test

Hvordan finder man det bedste solcelleanlæg med batteri? Og hvad er solceller? Med vores guide til bedste i test 2023, kan du finde det anlæg, som passer til dine behov. Derudover får du også information om, hvordan det fungerer, og installationen af det, så du føler dig klædt på til at tage en beslutning og tilvælge den grønne energi.

Priser på solceller


Der findes mange udbydere af solcelleanlæg, og det kan derfor være en jungle at lede i. Derudover er det et kringlet felt, hvor det kan være svært at skelne det ene anlæg fra det andet. Ofte er det bedste også det dyreste, men du kan sagtens finde solceller, som koster mindre og stadig er super effektivt.

Priserne ligger ofte mellem 50.000-150.000 kr., hvilket svarer til, at prisen pr. panel ligger på omkring 1500 kr. pr. m². Der kan være mange faktorer, som påvirker prisen, eksempelvis:

 • Anlæggets kvalitet
 • Med eller uden batteri
 • Tagets størrelse

Bedste solceller og solcelleanlæg i test 2023

Vi har samlet fem af de bedste solceller i test i 2023:

 • SunPower Maxeon 3 – Kraft: 400 W, effektivitet: 22,7%
 • LG NeON R – Kraft: 380 W, effektivitet: 22%
 • FuturaSun FU M Zebra – Kraft: 360 W, effektivitet: 21,3%
 • REC Alpha – Kraft: 380 W, effektivitet: 21,7%
 • Trina Solar Vertex S – Kraft: 405 W, effektivitet: 21,1%

Se også:


Hvordan fungerer et solcelleanlæg med batteri?

Er du bekymret for at få solpaneler i Danmark, som godt kan have lidt for mange dage med gråt vejr, så kan skal du bare læse med her. Solanlæg med batteri udnytter solenergien, så det strøm, der er i overskud, opbevares i en batteripakke. Den overskydende strøm kan derfor bruges om natten eller når solen ikke skinner.

Det er derfor både et bæredygtigt og miljøvenligt valg, og en god investering i fremtidens energi. Panelerne er lavet af siliciumsplader, belagt med et lysfølsomt materiale, som skaber elektrisk energi.

Den energi kan du dermed bruge til dine apparater i hjemmet, og det er derfor en effektiv måde at reducere din elregning på, som ellers kan gå hen og være en dyr post. Her kan du læse om det billigste elselskab.


Fordele: Bedste solcelleanlæg med batteri i test 2023

Der er mange fordele ved at installere solanlæg, og udover de allerede oplyste som prisbesparelser på det lange løb og bæredygtighed er der også:

 • Reduktion af CO2-udledning
 • Lette at installere
 • Øget effektivitet af din energi
 • Ingen vedligeholdelse

De kan faktisk konvertere op til 30% af den solenergi, som der modtages. Derudover kræver de ingen vedligeholdelse, da de er lavet til at kunne klare, hvad end vejret byder.


Se hvad der bruger strøm i hjemmet

Vaskemaskine og tørretumbler 20%
Køle- og fryseapparater 16%
TV 15%
Madlavning 13%
Belysning 12%
Opvarmning 3%
Diverse 1%

Mooly tester

Er du interesseret i andet end strøm, elpriser, solceller eller alt fra denne artikel, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk. Vi holder os altid informeret om, hvordan markedet udvikler sig.

Angivelse af kilder og tests: