Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Smeg espressomaskine test og kaffemaskine tilbud

Smeg espressomaskine test og kaffemaskine tilbud

bedste smeg espressomaskine

Smeg espressomaskine er et af de store og unikke mærker, når det kommer til køkkenudstyr – blandt andet på grund af deres smukke og farverige retro design. De er velkendte for deres tidløse og intuitive design af kvalitetsprodukter, og det er ingen undtagelse når det gælder deres kaffemaskiner.

Se aktuelle 2023 og se Smeg mælkeskummer her på siden, vi har samlet de bedste priser. Se også de nye airfryer tilbud for 2023.

Bedste Smeg espressomaskine i 2023


Smeg espressomaskine BCC02BLMEU – Vores anbefaling

Smeg espressomaskine BCC02BLMEU

KitchenOne

Denne Smeg espressomaskine er bedst for:

 • Perfekt cremet mælkeskum hver gang
 • Nem betjening
 • Automatisk stop / sluk
 • Skylles automatisk igennem når den startes

KitchenOne


Smeg ECF01CREU – Bedste manuelle Smeg espressomaskine

smeg espressomaskine

KitchenOne

Denne Smeg espressomaskine er bedst for:

 • Retro 50’er design
 • Brugervenlig kontrolpanel
 • Dampfunktion til når mælken skal skummes
 • Bryg til 1 eller 2 kopper ad gangen

KitchenOne


Smeg BCC01WHMEU – Smeg espressomaskine i hvid

Smeg espressomaskine bcc01whmeu

KitchenOne


Smeg BCC02TPMEU – Smeg espressomaskine i brun med mælkeskummer

Smeg espressomaskine BCC02TPMEU

KitchenOne


Hos mydinners har vi lavet en lang række guides til de bedste produkter på markedet, herunder espressomaskiner, juicepressere og den bedste airfryer.

Vores erfaringer fra denne test er, at du med en Smeg espressomaskine først og fremmest får kvalitetskaffe, men du er også sikret en super flot køkkenmaskine til køkkenet derhjemme eller på arbejdspladsen. De forskellige modeller har alle det helt unikke design i forskellige farver som bl.a. creme, blå eller rød.


En test af deres tre forskellige modeller

Der findes tre forskellige slags Smeg kaffemaskiner, så hvad end du er på udkig efter en manuel eller en fuldautomatisk Smeg espressomaskine, så har de et produkt til dig.

Ifølge vores test er den manuelle maskine til dig, der ønsker deres traditionelle retro design og som sætter pris på den fulde espresso oplevelse. Deres fuldautomatiske maskine er i et mere moderne design, men er stadig genkendelig inden for deres karakteristiske univers.

Uanset hvilken du vælger, så er du garanteret frisk og lækker kaffe enten ved tryk på en knap eller på traditionel manér. Produkterne er inspireret af italiens kærlighed til kaffe og de går meget op i at give brugeren en autentisk og god oplevelse ved hver eneste kop kaffe.

En fuldautomatisk Smeg espressomaskine test

Med denne model som hedder BCC01BLMEU har du mulighed for helt selv at skræddersy og vælge en kaffeoplevelse alt efter hvad du mest er til eller har lyst til. Hvis du har denne maskine i hjemmet behøver ikke længere at gå ned på en café for at få en espresso, cafe latte, cappucino eller en latte macchiato.

Som kaffeelsker vil denne maskine være et utrolig godt valg, da man selv kan justere styrken på kaffen ved hjælp af en flow stop-funktion. Det er noget som mange espresso-elskere går op i og på de måde kan man selv justere smagen og lave en test på hvad man bedst selv kan lide.

Specifikationer og vægt
Højde (centimer)30.3
Dybde (centimer)33
Vægt (killo)5
Højde (emballage)41,0 centimer
Bredde (emballage)23,4 centimer
Dybde (emballage)42,2 centimer
Vægt (emballage)6,73 killo

Kaffebønner malet direkte

Dine kaffebønner bliver malet direkte, når du skal have din kop kaffe, så du er derfor sikret en professionel kaffeoplevelse hver eneste gang du trykker på knappen. Du kan selv vælge dine foretrukne kaffebønner og dermed skræddersy din kaffeoplevelse før du vælger din ønskede drik på hurtigvalgsmenuen på maskinen.

Denne model er i en 50’er stil som er ret anderledes i udtrykket end den manuelle kaffemaskine, de har dog begge til fælles at de fås i signaturfarverne som f.eks. er creme, blå eller rød. Forsiden af denne Smeg espressomaskine BCC01BLMEU er i en sølvfarve der lidt ligner stål, hvor omridset og resten af maskinen er i de forskellige farver.


En manuel Smeg espressomaskine test

Denne maskine taler direkte ind i ånden for deres signatur design og det slår aldrig fejl. Det må siges at være en af de, hvis ikke den flotteste kaffemaskine på markedet. Modellen hedder ECF01CREU og er også i en 50’er stil i de forskellige signatur farver, hvor den i creme og blå er yderst populære, og med god grund.

Udover det smukke design, så er det som sagt en manuel Smeg espressomaskine test, og der kan både bruges malet kaffe såvel som kaffepuder til denne maskine. Ligesom på den automatiske kaffemaskine, så kan du også på denne vælge en ristningsgrad og dermed selv bestemme din kaffes aroma og smag.

Maskinen har sågar en hukommelsesfunktion, så du får den helt rette mængde kaffe hver eneste gang. Den her Smeg kaffemaskine har også en dampfunktion, som gør det muligt at lave mælkeskum, hvis du vil forkæle dig selv endnu mere.

En indbygnings Smeg espressomaskine test

Foruden de to ovenstående populære valg, så laver Smeg også en epressomaskine, der kan indbygges i dit køkken, så den bliver en integreret del af dit køkken. Smegs indbydnings espressomaskine findes i forskellige modeller, der alle har hver deres fordele, som du bestemt ikke må gå glip af.


Smeg Classica Aesthetic

Først har vi den simple, men  æstetisk flotte Classica Aesthetic, som er en automatisk indbygnings espressomaskine, der har et flot ydre af børstet stål med et TFT touch panel, hvorpå du kan vælge mellem hele 13 forskellige kaffedrikke, der er præindstillede på maskinen.

Du har mulighed for at indstille op til seks forskellige personlige profiler på denne espressomaskine, så du sikrer, at du får din kaffe brygget på præcis samme måde hver eneste gang.

Det helt særlige ved en espressomaskine fra Smeg er, at du både kan vælge mellem at bruge hele bønner, der kværnes af maskinen selv, men du kan også vælge at bruge formalede bønner.


Smeg Linea Aesthetic

Med en Linea Aesthetic fra Smeg får du de samme gode funktioner, som du får i en Classica Aesthetic espressomaskine. Her får du dog et lidt anderledes design, hvor vi har arbejdet os væk fra metallet og givet fronten en flot, skinnnede finish i en sølvgrå farve, sort eller mørkegrå.

Du har mulighed for at indstille kaffemaskinen efter hele fem forskellige kaffestyrker, så du kan få den netop lige så stærk, som du godt kunne tænke dig. Og så kan du, ligesom med Classica modellen, også indstille op til seks forskellige profiler, så du kan gemme dine kaffepræferencer til næste gang.

Desuden har du mulighed for at indstille det separate mælkesystem til at skumme din kaffe på hele tre forskellige niveauer. Her kan du få let skummet mælk, skummet mælk eller ekstra skummet mælk, som er en fordel til især cappuccino.

smeg espressomaskine

Smeg Dolce Stil Novo Aesthetic

Her får du en elegant og moderne indbygnings espressomaskine fra Smeg i en flot skinnede, sort finish med kobber detaljer, som gør denne kaffemaskine unik og stilren at se på.

Alle de ovennævnte funktioner, som de andre to indgrydnings kaffemaskiner har, det har denne naturligvis også. Den kan brygge kaffe på både bønner og kværnede bønner, gemme op til seks forskellige profiler, justeres efter mælkeskumningen og kaffestyrken og meget mere.


Børneindstilling og tre forskellige temperaturer

Den har endda en børneindstilling, som sikrer, at børnene ikke kommer galt af sted med kaffemaskinen fra Smeg. Desuden kan kaffen indstilles til tre forskellige temperaturer, så hvis du ønsker en ekstra varm eller mindre varm kaffe, så er dette også en mulighed med denne espressomaskine.

Derudover kan kaffebønnerne kværnes på intet mindre end 13 forskellige måder, som sikrer dig den bedste aroma, når du brygger kaffe på din Dolce Stil Novo Aesthetic kaffemaskine fra Smeg.


Tilbehør til din Smeg espressomaskine

Hvis du ikke kan få nok af det flotte retro design og de kvalitetsbevidste produkter, så er der også forskelligt tilbehør at finde til din kaffemaskine – og det behøver ikke at være en Smeg espressomaskine. Du kan nemlig få en seperat mækeskummer i deres signatur 50’er design også i b.la. blå og creme. Du kan også få en seperat kaffekværn i samme stil, så du selv kan male dine kaffebønner til din kaffe.

Læs vores store guide om espressomaskine bedst i test her. Læs om andre test, herunder af airfryer mm.

Er du en vaskeægte kaffeentusiast, så findes der et væld af muligheder for tilbehør til din Smeg kaffemaskine, som du med fordel kan bruge, når du skal lave lækker baristakaffe derhjemme.

Dette bør du være opmærksom på, før du køber en Smeg espressomaskine

Det kan være en god idé at undersøge hvilke forskellige maskiner, der findes i deres sortiment, da der er forskel på om det f.eks. er en Smeg kaffemaskine eller espressomaskine. Fælles for dem alle er det super smukke design i forskellige behagelige farver, men selve processen med at lave kaffen er meget varierende alt efter hvilken type eller model du vælger. Se også information fra sundhed.dk ift. kaffe og indtag heraf.

Du kan med en espressomaskine være med i processen hvor der skal kværnes kaffe og skummes mælk, hvor du ved en kaffemaskine blot putter fintmalet kaffe i filteret og hælder vand i. Det er ikke anderledes end andre mærker og typer af maskiner, men de har begge dele, så vær opmærksom på det, når du går på jagt efter din nye Smeg espressomaskine.


Smeg espressomaskine test – find modellen der passer bedst til dig

Det kan være svært at gøre sig klog på, hvilken bedst i test smeg espressomaskine, der passer bedst til dig. Nedenfor får du en vejledning over forskellige på en fuldautomatisk, automatisk og semiautomatisk maskine. 

Fuldautomatisk smeg espressomaskine: Denne model er til dig, der ønsker en maskine, der kan lave en komplet kop kaffe ved blot et enkelt tryk. Med en fuldautomatiosk model får du nemlig en kaffemaskine, der kan lave din kaffe ved blot et enkelt tryk. Denne betyder altså, at maskinen først og fremmest indeholder en kværn, der kværner kaffebønnerne med den tilpasse mængde. 

Ydermere indeholder en fuldautomatisk SMEG espressomaskine også en mælkeskummer og beholder, der gør det muligt for maskinen at lave den lækreste cappucino, latte og andre kaffedrikke med mælk. Denne slags maskine  klarer sig godt i test blandt eksperter, da det er en fantastisk nem måde at lave kaffe på. 


Flere forskellige slags kaffemaskiner

Når det kommer til kaffemaskiner fra Smeg, så findes der flere forskellige slags herunder:

 • Filterkaffemaskine
 • Semiautomatisk espressomaskine
 • Fuldautomatisk espressomaskine

Og naturligvis et væld at tilbehør.


Smeg kaffemaskine

Hvorfor vælge en Smeg espressomaskine, måske som fuldautomatisk, frem for et andet kvalitetsmærke inden for maskiner, der kan lave kaffe? Se det er, hvad denne test vil vise dig. Den ægte gode smag af kaffe leder selvfølgelig tankerne til Italien, som er hjemsted for den aromatiske, dampende, varme herlighed. 

Virksomheden har hjemsted i Italien og producerer hvidevarer til din bolig, herunder særligt de ovenstående varianter af kaffemaskiner. Du kan derfor være sikker på at få et kvalitetsprodukt, når du investerer i et fra denne producent. Du vil med sikkerhed også nyde en hver kop kaffe med tanke for, hvordan en ægte italiener ville drikke den under de sydlige himmelstrøg. 


Globalt varemærke

Smeg er et globalt varemærke, der både har fokus på farve, design og teknologi. Virksomheden har desuden siden 1948 produceret diverse hvidevarer til boligen, hvorfor du med sikkerhed ved, at der er indtænkt både stil og kvalitet under hele processen, når der produceres alt fra komfurer, opvaskemaskiner, citruspressere og meget andet.

Med denne Smeg espressomaskine test håber vi, at du får øjnene op for det elegante og innovative håndværk, hvad end du ønsker en fuldautomatisk eller manuel maskine. 

Bæredygtig og moderne livsstil

 Står der en flot fuldautomatisk Smeg espressomaskine i dit køkken, kan du sagtens være stolt over at være med på den bæredygtige og moderne livsstil – og med god grund. Virksomheden sikrer, at kaffeapperaterne gennemgår en omhyggelig designproces, og dermed vil denne test også påpege, at maskinerne både dækker over fleksibilitet, sikkerhed og godt design. 

I både design- og produktionsfasen indtænker Smeg hensynstagen til miljø og bæredygtighed. Der overholdes derfor alle bestemmelser og krav, der må være i forbindelse med produktionen af en espressomaskine, og desuden lægger virksomheden stor vægt på materialevalg for at skåne miljøet mest muligt. 


Håndtering af kemiske stoffer

Udover miljøet, kan du som forbruger, også føle dig tryg, når du investerer i en maskine fra dette brand. Dit helbred er nemlig taget i betragtning undervejs ved håndtereing af kemiske stoffer, hvilket en Smeg espressomaskine test også vil kunne fastslå.  

Der eksisterer yderligere en overenstemmelse blandt certificeringer af international karakter og den politik, ledelsen fører. Respekt for miljøet og menneskers sundhed er derfor at finde i virksomgedens politiker med henblik på kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed. 

Er du endnu ikke overbevist om, hvorfor det er en god ide at lægge pengne hos denne virksomhed, bør du selv afprøve nogle maskiner og foretage en Smeg espressomaskine test af både en manuel og fuldautomatisk model. På denne måde kan du selv brygge en kop kaffe med god samvittighed og mærke, hvilken følelse af lykke og glæde ved en god kop kaffe fra en kvalitetsmaskine, som en kaffemaskine vil give dig.


Du kommer til at gøre lidt af arbejdet selv

Med en automatisk espressomaskine fra Smeg vil du få en maskine, hvor du selv skal gøre lidt ad arbejdet. Denne maskine har en indbygget kaffekværn, der maler bønnerne for dig. Dog har den ikke en mølkeskummer, hvorfor du selv skal tilberede mælken til din kaffedrik. Derfor kan denne slags bedst i test model lave en lækker sort kaffe, hvorefter du selv skal tilføje mælk. 

Alternativt findes der også en semiautomatisk espressomaskine fra Smeg. Med denne model får du en maskine, hvor du får mulighed for at lege barista i eget hjem. Her hælder du selv den finmalede kaffe i maskinen, hvorefter den  laver velsmagende kaffe til dig. Denne model indeholder ikke en mælgeskummer, hvorfor du selv skal sørge for at skumme og tilberede mælken. Den klarer sig godt i test fordi, at du med denne model har stor kontrol over din kaffedrik. 

Smeg espressomaskine findes som test vindere i mange varianter, hvorfor du kan finde en bedst i test model til enhver smag. Du kan også finde den bedste airfryer, bedste kaffemaskine og meget mere her hos mydinners.Sådan udvælger og anmelder vi produkterne

I nærværende artikel er alle produkter udvalgt og anmeldt på baggrund af grundig research ud fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter. De udvalgte produkter kan variere i pris alt efter, hvilken partner det udbydes hos.

Derfor samles alle produkter typisk i en pristabel, hvoraf det fremgår, hvor du kan finde produktet til den bedste pris. Trods partneraftale med en række forskellige forhandlere, er vores anbefalinger altid funderet i en samlet vurdering af produktet. 

Produkter vurderes og sammenlignes på baggrund af:

Produktafprøvninger foretaget af upartiske eller officielle aktører
Anmeldelser og udtalelser fra kunder
Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
Garanti-aftale samt den generelle service og omdømme hos udbyderen
Dybdegående indsigt i hvad forbrugeren på denne side foretrækker

De ovennævnte kriterier sættes i forbindelse med produkternes pris og generelle kvalitet. På baggrund heraf foretages en subjektiv vurdering, der nedskrives som anbefalinger.

Det skal pointeres, at vi i artiklen ikke rangerer produkterne fra bedst til værst. Det er derimod en gennemgang af de mest populære produkter på markedet, der opfylder forbrugernes behov.


FAQ – Smeg espressomaskine


Angivelse af kilder og tests:

 • Se product reviews test af maskinen her.
 • The Spruce Eats – læs med her.

Om forfatteren