Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Siemens espressomaskine – Fra EQ6 plus til EQ300 & 500

Siemens espressomaskine – Fra EQ6 plus til EQ300 & 500

Siemens EQ6 espressomaskine

Den gode og velkendte Siemens espressomaskine er den rette espressomaskine for dig, der gerne vil have en kaffemaskine, som giver gode resultater – hver gang. Siemens EQ6 espressomaskine findes i tre forskellige modeller; 300, 500 og S700, hvoraf især S700 er en populær model hos forbrugerne og blandt eksperter. Se også EQ9 plus.

Denne producent har gennem de sidste mange år produceret gode og solide maskiner til blandt andet kaffe, så du kan nyde dine elektroniske enheder i køkkenet. Derfor har vi samlet et overblik over de forskellige modeller fra dette brand.

I denne oversigt har vi samlet lidt uddybdende informationer om de forskellige Siemens espressomaskine modeller, så du kan finde frem til den der passer dig bedst. Det kan være at du søger en fuldautomatisk, indbygningskaffemaskine eller du søger en manuel. Læs med her.

Siemens EQ6 – herunder EQ300, EQ500, S700

Fælles for de tre modeller er de store og meget overskuelige touchdisplay, der viser de forskellige kaffedrikke, som Siemens EQ6 espressomaskine har mulighed for at brygge. På touchdisplayet har du også mulighed for at finde rundt i de forskellige funktioner, som maskinen har, samt indstille kaffens styrke, mængden af mælk og mange andre praktiske indstillinger.

Det som alle disse modeller indenfor denne EQ 6 serie har til fælles, er at de er fuldautomatiske. Så om du har EQ.500 i tankerne eller EQ.300, så får du en tyskdesignet espressomaskine, som har brugervenlighed for øje.

Foruden ovenstående muligheder for kaffebrygningen, så er Siemens EQ6 espressomaskine også udstyret med vedligeholdelses- og rengøringsprogrammer, der gør det nemt og overskueligt at holde sin ren og pæn, så den fungerer på bedste og mest optimale vis. Herunder findes også programmer til afkalkning, så du ikke selv skal stå for afkalkning.

Vi kan især godt lide:

  • Det store, praktiske touchdisplay
  • Det brede udvalg af lækre kaffedrikke
  • De mange funktioner ved især EQ.700 modellen

EQ9 plus – Siemens espressomaskine

Med den højeste kvalitet får du her en Siemens espressomaskine, som kan brygge dig to kopper dejlig varm kaffe samtidig. Det som gør denne maskine attraktiv er også at den er enormt lydsvag, og du kan derfor brygge dig en kop kaffe uden at  genere dine omgivelser. 

En Siemens EQ9 plus har keramisk kværn, så dine bønner kværnes mens din kaffe brygges. Det gør den ekstra frisk og aromatisk i sin smag. Denne model er udstyret med en funktion kaldet “BaristaMode”, som gør at du kan indstille din personlige kaffefavorit. 

Du kan med denne funktion både styre smag, intentisitet i kaffen, størrelsen, temperatur og mælkemængde samt skummet eller ej. Dine indstillinger bliver herefter gemt, så du gang på gang kan lave præcis den kaffe du mener er den bedste.

Den har ligeledes det smarte DualBean system, som gør at du kan have to forskellige typer af bønner liggende i din Siemens EQ9 Plus espressomaskine. Så kan du vælge fra gang til gang, hvilken bønne du ønsker.

Et andet enormt smart ved denne EQ9 plus espressomaskine fra Siemens er at den har et selvrensende mælkesystem, hvilket indebærer at den renser steamer efter brug, og dermed vedligeholder din maskine løbende. Dette har EQ500 og EQ300 også.

  • DualBean system
  • BaristaMode til lækker kaffe
  • Lydsvag og skåner omgivelser
  • Selvrensende mælkesystem

Siemens espressomaskine med store muligheder

Vi kender alle den gode kop kaffe fra cafeer, der både er velsmagende, veltempereret og gjort indbydende at se på. Du kan få en lige så god og velsmagende oplevelse hjemme i dit eget hjem med en Siemens espressomaskine. Siemens sætter nemlig fokus på den gode smag og det brede udvalg, så der helt sikkert er en kop kaffe, som vil behage dit behov blandt maskinens udvalg.

Der igennem udviklingen af EQ6 og de underhørende modeller lavet opdateringer og forbedringer, der betyder, at der er kommet flere kaffedrikke til udvalget. Der er nemlig kommet americano og flat white som muligheder i alle modeller, men hos de mere udstyrede modeller, som S700 og EQ9 plus, er der også kommet cortadoen til.

Er du klar til at investere i en god espressomaskine, men er du ikke helt klar til at betale kassen for en maskine, så er der heldigvis altid tilbud at finde. Du kan nemlig også finde Siemens EQ6 espressomaskine i flere modeller på tilbud hos diverse hvidevareforhandlere. Derfor kan du brug tid på at finde den helt rette kaffemaskine til dine behov og finde et godt tilbud på den.

Netop disse modeller er blot en tak ældre, men ikke nødvendigvis dårligere. Du finder ofte disse EQ6 modeller på tilbud, fremfor EQ9 plus og herunder også S700. EQ6 espressomaskinerne er derfor fortsat et køb værd, trods deres billigere pris.

Hvem er Siemens?

Siemens er et tysk firma, som producerer og skaber hårdevidevarer i mange forskellige former. Det er alt fra køleskabe, støvsugere, vaskemaskine, kaffemaskiner (og herunder den ovennævnte Siemens espressomaskine i modeller EQ9, EQ6 osv.)

De har været at finde i Danmark siden 1983, og har derfor været en del af det danske marked de sidste mange år. Mange ser op til, samt drager inspiration af dem grundet deres innovation. 

Siemens er et meget kreativt og innovativt mærke, som laver produkter der er fremtidsorienterede med deres mange smarte funktioner. De tænker ud af boksen og udvikler teknologier til deres produkter. 

Det kan være alt fra at du kan koble dit køleskab til en App på din mobil til de selvrensende funktioner i deres espressomaskine, som nævnt tidligere i EQ6 og EQ9 plus. Det gør blot at deres produkter bliver endnu tiltalende og sjove at benytte sig af og lære.

Find deres produkter på tilbud rundt omkring online, såvel som i fysiske butikker. Her på siden finder du blandt andet de gældende tilbud på Siemens espressomaskine, så du kan købe dem billigt.

Læs meget mere om vores guide til at finde den bedste espressomaskine generelt, og ikke kun Siemens produkter.Angivelse af kilder og test

  • Good Housekeeping har lavet denne guide. Læs den her.
  • BBC GoodFood har anmeldt forskellige maskiner – se den her.
  • Homes & Gardens – se deres test her.

[ratemypost]

Om forfatteren