Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Sage espressomaskine – Guide til den bedste kaffemaskine

Sage espressomaskine – Guide til den bedste kaffemaskine

sage espressomaskine

En Sage espressomaskine er en kaffemaskine, der både er flot af udseende og brygger den bedste kaffe. Der findes forskellige slags espressomaskiner fra dette brand, som både varierer i pris, størrelse og anvendelse. Læs guiden her og find den, der bedst matcher dine behov.

Bedste Sage espressomaskine 2023

Nedenunder kan du se vores bedømmelse af de forskellige maskiner, og billeder, så du kan finde den rette maskine til dine behov.


Sage Barista Pro – Bedst i test

bedste-sage-espressomaskine

KitchenOne

Det skal du vide, før du køber en Sage Barista Pro espressomaskine

Netop denne Sage espressomaskine har vi valgt som den bedste, fordi den både er anbefalet af mange eksperter og scorer høje og gode point hos mange testmagasiner, herunder Forbrugerrådet Tænk, der især roser den for at have god værdi for pengene.

Det er en god og funktionel semiautomatisk espressomaskine, som kan tilberede mange forskellige typer af kaffedrikke ved hjælp af ganske få tryk. Der er god til at lave espresso, drikke med espressoshots i, såsom cappuccino, cafelatte og cortado. Derfor er denne Sage espressomaskine også et godt valg, hvis du er glad for kunne variere mellem dine kaffedrikke.


Gode og driftsikre funktioner

De mange gode funktioner er driftsikre og kan indstilles, så de passer til netop dine behov. Når først maskinen er indstillet efter dine behov, sker det hele automatisk efter få tryk. Den kan dog også justeres og indstilles på ny, hvis dine præferencer ændrer sig.

Sage Barista Pro er super hurtig til at brygge kaffe, da den både har en integreret bønneholder og bønnekværn, så du får kværnet dine bønner på stedet. Det giver desuden en bedre og mere intens smag, som mange nyder. Dens flotte design er både minimalistisk og moderne, og derfor scorer den også højt på netop dette.


Fordele

  • Auto-sluk​
  • Indbygget mælkeskummer
  • Hurtig opvarmning​
  • Gode justeringsmuligheder​

KitchenOne


Sage The Barista Express – Bedste third wave maskine

KitchenOne

Det skal du vide, før du køber en Sage The Barista Express espressomaskine

Denne smarte, intuitive og højst funktionelle Sage espressomaskine er den bedste, når det kommer til Third Wave. Dette kommer af de fire hovedelementer, som bare fungerer fuldstændigt optimalt.

Sage The Barista Express espressomaskine er nemlig udstyret med de bedste muligheder for at lave netop third wave kaffe. Portafilteret, som fyldes med friskkværnede bønner, kan fyldes med den rette mængde bønner, nemlig mellem 18 og 22 gram, som passer perfekt til den mængde vand, der kommer ud af maskinen er portion.

Desuden har denne Sage espressomaskine et godt og konstant tryk på 9 bar, der giver det helt rette tryk til at brygge god og velsmagende espresso med. Hertil er temperaturindstillingerne sat til, at temperaturen ligger på 93 grader, der er den bedste temperatur at brygge espresso ved. Sidst, men ikke mindst, kan mælkeskummeren producere intet mindre end 1 million mikrobobler per ml, hvilket giver en god skum til at lave latteart med.


Fordele

  • Third Wave-optimeret
  • Integreret bønnekværn med 16 indstillinger
  • Lavtryks-pre-infusion
  • Simpel og brugervenlig æstetik og funktion

“Third Wave”-kaffe er en brygningsmetode, hvor tingene gøres langsomt, efter bogen og med omtanke for både smag og kvalitet. Det kommer efter the Second Wave, hvor to-go kaffe og andre hurtige løsninger var et hit. I dag må tingene gerne tage tid.

sage-barista-express-espressomaskine-boks

Sage The Duo-Temp – Bedste til prisen

KitchenOne


Sage The Barista Touch – Bedste Sage espressomaskine med touchskærm

KitchenOne


Sage The Dual Boiler – Bedste Sage espressomaskine premium

KitchenOne


De mest populære modeller

Hvis du er på udkig efter en Sage espressomaskine, så vil vi tage dig igennem de mest populære modeller fra mærket. Det spænder over alt fra en kompakt model i en overkommelig prisklasse til en større model i ægte barista stil, hvor der ikke er sparet på luksussen.

Sage Barista Pro er en espressomaskine i professionel kvalitet med indbygget kværn, hurtig opvarmningstid og en ultra præcis espresso-ekstraktion. Der er nørdet igennem med kaffebrygningen, når du køber denne maskine, og du er garanteret en kaffe, som var den lavet af en ægte barista.

En lidt anden model er Sage Bambino, som er den lille og kompakte kaffemaskine. Selvom den er en del mindre, så er du stadig garanteret ægte espresso med mulighed for skummet mælk, der er helt perfekt til latte art.


Hvorfor købe denne kaffemaskine? 

Der er mange gode grunde til at købe en sage espressomaskine. Især hvis du er en ægte kaffeelsker, så er der stor chance for at du ikke vil blive skuffet, når du laver kaffe på deres maskiner. Alle deres modeller opererer med 4 hovedelementer, som gør at du kan brygge third wave kvalitetskaffe i dit eget hjem.

De 4 hovedelementer er henholdsvis den rette dosis friskmalede bønner, præcis temperaturkontrol, optimalt vandtryk og ægte mikroskum. Det er præcis som at bestille en kaffe på en kaffebar eller en cafe, men nu er det også muligt at lave helt selv derhjemme. Du kan også vælge din nye kaffemaskine ud fra hvor manuel du ønsker at den skal være. De laver både automatiske og manuelle espressomaskiner.

Så ønsker du at udleve din baristadrøm og lære at lave latte art, så skal du vælge den manuelle, men hvis du bare vil have serveret en perfekt kaffe uden at indgå i processen, så er de automatiske modeller lige til dig. Uanset hvad du vælger, vil du glæde dig til din kaffe hver morgen. Er du interesseret i en anden anmeldelse af en sage espressomaskine, så kan du læse denne her.


Sage Barista Express espressomaskine – Anmeldelse og tilbud

Sage Barista Express espressomaskine findes ofte i en anmeldelse af kaffemaskiner eller som et tilbud fra en ekspert, og det er der en god grund til. Her har vi nemlig at gøre med en maskine, hvor der er tænkt på både design, funktion og suveræn smag

Vi har samlet al information, der er værd at have, og ting, der er værd at vide om denne skønne espressomaskine fra det populære brand, Sage. Vi giver vores egen anmeldelse af, hvad vi synes om maskinen, og finder en god pris og måske et tilbud på den, som du kan drage fordel af, hvis du leder efter en ny, god kaffemaskine.


Hvad gør Sage Barista Express espressomaskine til noget særligt?

Det er et godt spørgsmål, som vi naturligvis vil forsøge at svare på.

Det, der er med denne skønne espressomaskine er, at den, som nævnt ovenfor, ikke bare er pæn eller effektiv og funktionel. Den er nemlig alt i én. Den laver den skønneste kaffe med den rette temperatur, der giver den bedste smag og en god crema.

Derudover har den mange gode funktioner, som ikke gøre den forvirrende, tværtimod. Den er ganske simpel at betjene, helt intuitiv, og så lærer man hurtigt at elske denne maskine, netop for sin enkelhed.


De mange funktioner

Ved hjælp af de fire hovedelementer i denne kaffemaskine, kan du brygge enestående Third Wave kaffe, som det gøres allerbedst. Her får du nemlig et portafilter, som har størrelsen til den helt rette mængde kværnede kaffebønner, som iøvrigt bliver kværnet ganske få centimeter fra selv samme maskine i en konisk kaffekværn, der indstilles til 16 forskellige kværningsindstillinger.

Hertil bruges det helt rette tryk og den rette temperatur på 93 grader, som gør, at smagen fremhæves i kaffen, og kaffen har den perfekte temperatur til at drikke – særligt når du lige har fået skummet din mælk med mælkeskummeren, som laver over 1 million bobler per ml, som netop giver den perfekte mikroskum til at lave smuk latteart med.

Foruden alt dettte så har Sage Barista Express espressomaskine et ganske enkelt og brugervenligt design, som gør det nemt både at dosere og udvælge relevante funktioner.

“Third Wave”-kaffe er en brygningsmetode, hvor tingene gøres langsomt, efter bogen og med omtanke for både smag og kvalitet. Det kommer af the Second Wave, hvor to-go kaffe og andre hurtige løsninger var et hit.

sage-barista-express-espressomaskine-boks

Den rene kaffeoplevelse med Sage Barista Express espressomaskine

Ved hjælp af den smarte teknologi og de mange gode funktioner, som blev nævnt i ovenstående afsnit, bliver det muligt at lave den perfekte kop kaffe, som du bestemt ikke må gå glip af.

Du kan med fordel invitere familie og venner på kaffe, når den skal laves på en Sage Barista Express espressomaskine, for der er du sikker på, at du vil servere en god mundfuld af smag og kvalitet, som man ikke kan få fra en filterkaffemaskine.


I de automatiske modeller skal du blot vælge den kaffedrik du ønsker på touch-skærmen. Hvor man ved de manuelle modeller selv kan finjustere de forskellige forhold og elementer.

Vil du gerne finde en billig espressomaskine, så kan du læse vores guide her og se om du kan finde den rette.


Angivelse af kilder

Om forfatteren