Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Artikler » Sådan får du perfekte packshot, hvis du sælger fødevarer eller køkkenudstyr online

Sådan får du perfekte packshot, hvis du sælger fødevarer eller køkkenudstyr online

Har du en webshop, hvor du sælger lækre fødevareprodukter, som olie, krydderier eller vin? Eller sælger du alt i udstyr til køkkenet, som køkkenmaskiner eller knive? Så er det vigtigt at have flotte billeder af dine produkter, for med vellignende produktbilleder kan du markedsfører dine varer, så de fremstår attraktive for dine kunder og de får lyst til at købe dem. Packshotbilleder er meget vigtige, hvis du gerne vil øge dit salg, for der er intet der skræmmer kunderne væk, som hvis de ikke kan få et godt indtryk af, hvad de køber. Hvis du søger packshotbilleder af højeste kvalitet, kan du finde en professionel fotograf på  https://triggerhappy.dk/ . 

Hvad er et packshot?

Packshot er betegnelsen for professionelle produktfotos, der ofte bliver brugt i forbindelse med markedsføring og reklame, oftest i trykte eller online medier, men også i tv-reklamer. Både virksomheder og privatpersoner kan have glæde af packshot-billeder, for uanset om man er en stor eller lille webshop, vil man altid gerne øge sit salg. Du kan både bruge packshots på din egen hjemmeside, men kan også bruges til fysiske brochurer, du kan bruge til at reklamerer for din webshop i butikker eller på messer, hvor du finder ny inspiration til, hvad du skal sælge på din webshop. 

Hvorfor er det vigtigt at have gode packshots?

Packshots er et af de første indtryk, som kunderne får af et produkt. Med et godt packshot kan man vise produktet fra alle vinkler, så forbrugerne kan se hvordan produktet ser ud, og hvad det kan bruges til. Derudover kan man med et godt packshot også vise nogle af de unikke egenskaber, som produktet har. Dette giver forbrugerne mulighed for at se om produktet er noget for dem eller ej. Det giver på forhånd kunderne en god idé om hvad de køber, hvilket mininmerer risikoen for klager og returneringer, og giver overordnet en bedre købsoplevelse. 
 

Sådan får du de flotteste packshots

Et godt packshot sætter produktet i fokus. Der skal ikke være for mange elementer i baggrunden, der afleder opmærksomheden fra produktet. Når du skal have lavet packshots, skal du have en idé om, hvordan du gerne vil have dem. Dette kan være i forhold til baggrunden, om produktet skal stå alene eller sammen med andre produkter, og hvilket lys der skal være på billedet. Når du har styr på dette, så er det tid til at finde en god fotograf. Selvom du måske tænker du kan gøre det selv, er professionelle billeder pengene værd, for en professionel har det rette udstyr og efterbehandlingsprogrammer, så dine produkter kommer til at fremstå knivskarpe.