Polestar 2 leasing – Den perfekte elbil

Er du på udkig efter Polestar leasing, så tilbyder vi dig et dedikeret team af leasingkonsulenter med lang erfaring i branchen, som kan rådgive dig om Polestar leasing.

Drivmiddel
Sorter

2.200 kr./md.

Polestar 2
Long Range AWD

3.000 kr./md.

Polestar 2
Long Range AWD

Den fantastiske Polestar 2 kan man ikke komme udenom, den har absolut hele pakken, med dens nye design og livlige fremtoning, for slet ikke at tale om hvilken fornøjelse den er at køre i.

Polestar 2 Standard Range Single Motor, er den luksuriøse elbil med baghjultræk og en kapacitet på 69 kWh – samt en ydelse der stiger fra tidligere 231 hk til nu hele 272 hk


Er Polestar 2 leasing en god idé?

Lige nu kan du finde virkelig gode tilbud på Polestar 2. Vi mener uden tvivl, at du kan slå en god handel af på denne fantastiske elbil. Vi er sikre på at du ville blive glad for bilen der både kan gå for at være en familiebil og racerbil, uden at gå på kompromis med sit luksuriøse og sporty look.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.