Polestar 1 leasing – Den ultimative SUV elbil

Er du på udkig efter Polestar leasing? Den flotte SUV elbil er for dig, der drømmer om lang rækkevidde på en grøn facon. Bilens unikke design er ikke til at tage fejl af, her får man en bil udover det sædvanlige. Læs mere om erhverv- og privatleasing her.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
polestar 1 leasing
Drivmiddel
Sorter

2.200 kr./md.

Polestar 2
Long Range AWD

3.000 kr./md.

Polestar 2
Long Range AWD

Polestar 1 leasing kan man ikke komme udenom, den luksuriøse SUV elbil har absolut hele pakken, med dens både hurtige, sporty og livlige fremtoning, for slet ikke at tale om hvilken fornøjelse den er at køre i.

Til at drive elmotorerne er der monteret et 34 kWh stort batteri, der ifølge Polestar rækker til 124 km elektrisk rækkevidde


Er Polestar 1 leasing en god idé?

Lige nu kan du finde virkelig gode tilbud på Polestar 1 – så ja vi mener uden tvivl, at du kan slå en god handel af på denne fantastiske hybrid bil. Vi er sikre på at du ville blive glad for bilen der både kan gå for at være en familiebil og racerbil, og samtidig uden at gå på kompromis med sit luksuriøse look.

Polestar 1 leasing muligheder

  • Privatleasing
  • Erhvervsleasing
  • Flexleasing
  • Sæsonleasing

Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Find mere information på trafikstyrelsen eller FDM.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.