Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Onyx sauterpande tilbud – bedste non stick produkt i 2023

Onyx sauterpande tilbud – bedste non stick produkt i 2023

onyx sauterpande

En Onyx sauterpande er en af markedets bedste, og med god grund. En pande med belægning, der kan tage alt er guld værd i de fleste hjem. Find her på siden det bedste tilbud, og få inspiration til andre produkter herfra til dit køkken.

Seneste opdatering: 21. DECEMBER 2023
Onyx har overtaget markedet, indenfor stegepander. Vi sørger derfor jævnligt at opdatere vores guide om onyx stegepander. I denne omgang har vi tilføjet Onyx Wokpande 30cm.

Produkt:

ONYX SAUTERPANDE 26CM

Bedømmelse:
5/5
 • Tåler opvaskemaskine
 • Virker på alle komfurer
 • Ovnfast op til 260°C
Produkt:

ONYX SAUTÉGRYDE 24CM

Bedømmelse:
4,9/5
 • Verdensklasse non-stick
 • Ovnfast op til 260°C
 • Value for money
Produkt:

ONYX SAUTÉGRYDE 28CM

Bedømmelse:
4,9/5
 • God til flere personer
 • Brug metalredskaber
 • Tåler opvaskemaskine
Produkt:

ONYX SAUTÉGRYDE 32CM

Bedømmelse:
4.8/5
 • God plads på panden
 • Ovnfast op til 260°C
 • Til den store familie
Produkt:

ONYX SAUTÉGRYDESÆT 2-DELE

Bedømmelse:
4,9/5
 • God pakkeløsning
 • Alt hvad du skal bruge
 • Value for money
Produkt:

ONYX SAUTÉGRYDESÆT 3-DELE

Bedømmelse:
4.9/5
 • Den komplette løsning
 • Ovnfast op til 260°C
 • Tåler opvaskemaskine!

De bedste Onyx sauterpande test 2023

Dette brand er især kendt for deres solide produkter, som blandt andet deres keramiske pander, der gør at det er 100 gange sjovere og nemmere at lave mad. Netop den belægning en Onyx Sauterpande har gør at der ikke behøves den store mængde fedtstof, som både kan være olie eller smør.

Der findes et hav af pander på markedet, som alle har hver deres fordel og ulemper, men skal man have den gode pande, som er ideel til blandt andet pastaretter.

Elsker du Onyx, så bør du også se deres bedste wokpande og køkkenknive her.

Mærke / model:Pris:
ONYX stegepande 28 cm – keramik pande699 kr.
ONYX stegepande sæt med 3 dele (24 til 28 cm)1.349 kr.
ONYX wokpande 30 cm799 kr.

En af markedets bedste produkter i sin kategori

Til prisen, så er denne Onyx Sauterpande muligvis en af de bedste. Dette grundet de gode anmeldelser, som de løbende har fået. Deres produkter har en japasnk keramik non stick PTFE belægning, som indebærer diamantstøv, som giver ekstra solid overflade, hvor intet sætter sig.

Når du først begynder at bruge dette, og for smag for sagen, kommer du til at begive dig ind i et køkkenredskabs eventyr. Derfor har vi også herunder samlet lignende produkter, så du kan lure mere på produkterne.


Sammenligning af cookware keramik pande:

Bliv klogere på de enkelte produkter herunder.

Anmeldelser går på, at en Onyx sauterpande på 26 er et af de bedste køkkenredskab for de fleste. Det er et element, som kan benyttes til et hav af madlavningsprocesser. Det er smart til alt fra:

 • Kødsaucer
 • Pastaretter til mange
 • Stege flere bøffer samtidig
 • Wok retter – hvis ikke man ejer en wokpande

Det er blot et par af de få muligheder.

Se også Onyx airfryer tilbehør og Onyx wok.

Produktstegepande onyx 28cm
stegepander onyx flere pander
onyx wokpande 30cm
Pris699,-1.349,-799,-
Vores vurderingVores anbefalingGod value for moneyBedste pande til wok
EgenskaberNon-stickNon-stickNon-stick
Mål28 cm24 - 28 cm30 cm
Se mereSe mereSe mere

Se Onyx sauterpande tilbud og priser


Information omkring ONYX COOKWARE

VirksomhedsnavnONYX COOKWARE™ ApS
VirksomhedsadresseEnergivej 3, 4180, Sorø – Danmark
URL
Kontakt informationservice@onyxcookware.dk
CVR41019484
Garanti2 års garanti
Returret100 dages tilfredsgaranti
FragtGratis fragt
BetalingMed forskellige kort som MasterCard, Dankort, Visakort og Mobilepay

Læs også om Onyx stegepande her.

Dette bør du overveje, når du skal investere i en ny stegepande

Materialer – De fleste stegepander fås i stål og ofte i råstfrit. Det kan være en stor fordel at anskaffe en model med non stick belægning, da denne er langt nemmere at rengøre og maden brænder ikke så nemt fast i bunden, også selvom du ikke anvender olie eller andet fedtprodukt.

Desuden kan du være opmærksom på, om den model, du har i sigte, er beregnet til at komme i ovnen. Nolge opskrifter, der skal laves på en stegepande, skal aflutningvis i ovnen og derfør bør du indtænke, om den model, du vælger, skal være ovnfast.

Størrelse – Du kan købe en model i forskellige størrelser, hvilket er smart at have for øje, alt efter hvor store portiner mad, du ønsker at lave på din nye Onyx model.

Der findes på udgaver på helt op til 28 og 30 cm, men også nogle, hvor diameteren er mindre som f.eks helt ned til 20 cm. Tykkelsen af forskellige udgaver kan også variere, og jo tykkere bunden er, jo længere tid vil panden være om at varme op.

Så skal det ofte gå hurtigt med at få maden på bordet, bør du købe en variant, der hurtigt kan opnå et højt varmeniveau.

Pris – Stegepander fra Onyx fås i flere forskellige prisklasser alt efter mærke, brand, materialer, og hvilken type, der er tale om.

Det kan derfor være en god ide atvære opmærksom på, hvilken pris enkelte modeller har, inden du køber en. Elsker du at have styr på dit køkkenudstyr og er du en haj i et køkken, kan det sagtens være, at du vil købe en model, der koster helt op mod 1500 kr.

Men du kan altså også sagtens få fingrene i nogle budgetvenlige varianter til bare 200 eller 300 kr. 

Varmekilder – alt afhængig af, hvilket slags komfur, du har, skal du finde en variant, der passer dertil. Der findes nemlig både stegepander til induktion, el og gas ovnfast eller ej. 

Kemikalier – Som nævnt ovenfor kan du købe en stegepande med non stick belægning, som er super effektivitet, når fedt skal vaskes af.

Dog skal du være opmærksom på, at belægningen, som ofte er lavet af teflon, ikke kan tåle at blive ridset i. Hvis ikke din pandes teflon non stick belægning er intakt, kan det påvirke din sundhed og miljøet.

Sådan udvælger og anmelder vi produkterne

I nærværende artikel er alle produkter udvalgt og anmeldt på baggrund af grundig research ud fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter. De udvalgte produkter kan variere i pris alt efter, hvilken partner det udbydes hos.

Derfor samles alle produkter typisk i en pristabel, hvoraf det fremgår, hvor du kan finde produktet til den bedste pris. Trods partneraftale med en række forskellige forhandlere, er vores anbefalinger altid funderet i en samlet vurdering af produktet. 

Produkter vurderes og sammenlignes på baggrund af:

Produktafprøvninger foretaget af upartiske eller officielle aktører
Anmeldelser og udtalelser fra kunder
Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
Garanti-aftale samt den generelle service og omdømme hos udbyderen
Dybdegående indsigt i hvad forbrugeren på denne side foretrækker

De ovennævnte kriterer sættes i forbindelse med produkternes pris og generelle kvalitet. På baggrund heraf foretages en subejktiv vurdering, der nedskrives som anbefalinger.

Det skal pointeres, at vi i artiklen ikke rangerer produkterne fra bedst til værst. Det er derimod en gennemgang af de mest populære produkter på markedet, der opfylder forbrugernes behov.

FAQ – Onyx sauterpande


Hvorfor er en Onyx sauterpande en favorit?

De fleste elsker netop denne pande, da den har høje kanter og er god til både pastaretter og gryderetter, og har en non stick belægning, som gør madlavningen nemmere.

Hvor stor er en Onyx sauterpande 26 cm?

Som det ligger i navnet, er en Onyx sauterpande 26 cm, denne diamater. Det er ofte en god størrelser til både pastaretter, saucer, gryderetter mv.

Hvad koster en Onyx sauterpande på tilbud?

Du kan ofte finde denne pande under 1.000 kr. på tilbud. Du kan til tider finde det endnu billigere. Hold dog godt øje med priserne, da de især er påvirket af tilbudssæsonerne, såsom januarudsalg, black friday osv.

Hvad siger anmeldelserne om Onyx sauterpande?

De fleste anmeldelser fremhæver den idelle og gode non stick belægning. Det gør netop at du ikke brænder din mad på, eller har en besværlig opvask.

Angivelse af kilder og tests:

foodandwine.com

Wirecutter.com har også været ude og lave en guide her.

Læs også epic curious artikel her.