Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Onyx knive tilbud – Anmeldelse af knivsæt og kokkekniv

Onyx knive tilbud – Anmeldelse af knivsæt og kokkekniv

Onyx knive

Er det tid til at udskifte dine gamle køkkenknive? Så bør du overveje at købe dine nye Onyx knive samt kokkekniv. Du får nogle gode produkter til fair priser, som du ikke behøver skifte ud i den nærmeste fremtid eller vente på et tilbud på. Med en patenteret hybrid keramisk stål har de nemlig en lang holdbarhed – også selvom du putter dit knivsæt i opvaskemaskinen, test det selv.

Onyx knive har en super god og nem anvendelse. De er lavet til at ligge godt i hånden med et letvægts ergonomisk glasfiberhåndtag, som skaber en perfekt balance. Derudover kan de tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket gør madlavningen endnu nemmere og mere overskuelig.


Bedste Onyx knive i 2023

Uanset om du er på udkig efter en specifik model på Onyx tilbud til et bestemt formål eller nogle basale knivsæt, har virksomheden en til enhver anvendelse. Modellerne bliver typisk designet og lavet til forskellige formål, hvor de er tilpasset bestemte råvarer som f.eks. kød eller grøntsager.


ONYX Cookware stål hybrid køkkenkniv – Vores anbefaling

Bedste ONYX knive i test 2022

Prisklasse: 599 kr.

Type: Stål hybrid køkkenkniv

Funktioner: Tåler opvaskemaskine!

Fordele:

Letvægts antislip glasfiberhåndtag med perfekt balance
Titaniumsbelægning for maksimal holdbarhed
Patenteret hybrid keramisk stål for ultimativ skarphed

onyx kokkekniv

Gratis fragt
2 års garanti

ONYX Cookware filetkniv – Bedste kødskærer

Filet kniv fra Onyx cookware

Prisklasse: 599 kr.

Type: Filetkniv

Funktioner: Tåler opvaskemaskine!

Fordele:

Glasfiberhåndtag med perfekt balance
Titaniumsbelægning for maksimal holdbarhed
2 års garanti

onyx cookware

Gratis fragt
2 års garanti

ONYX Cookware kødøkse– Bedste kokkekniv

Prisklasse: 699 kr.

Type: Kødøkse

Funktioner: Tåler opvaskemaskine, vejer 495 g

Fordele:

Glasfiberhåndtag med perfekt balance
Titaniumsbelægning for maksimal holdbarhed
God til udskæring og hakning af både kød og grøntsager

onyx cookware

Gratis fragt
2 års garanti

ONYX Cookware kødøkse og filet knivsæt– Mest for pengene

Knivsæt fra Onyx cookware

Prisklasse: 1.099 kr.

Type: 2-dele kødøkse – filet knivsæt

Funktioner: Tåler opvaskemaskine, rustfri

Fordele:

Glasfiberhåndtag med perfekt balance
Knækker ikke eller slår flig af
Ekstrem skarphed

onyx cookware

Gratis fragt
2 års garanti

ONYX Cookware brødknivGod universalkniv

Brødkniv fra Onyx

Prisklasse: 599 kr.

Type: Brødkniv

Funktioner: Tåler opvaskemaskine, glasfiberhåndtag

Fordele:

Skærer nemt gennem sprød skorpe og blød krumme
God til alt fra brød og kager til tomater og vandmeloner
Brede, afrundede takker på æggen

onyx cookware

Gratis fragt
2 års garanti

ONYX Cookware urtekniv – Bedste til små opgaver

Onyw urtekniv bedst i test

Prisklasse: 349 kr.

Type: Urtekniv

Funktioner: Tåler opvaskemaskine, ergonomisk håndtag

Fordele:

Ideel til at skrælle, udskære og klare fine opgaver
Designet til nem manøvrering
Lille, kompakt størrelse

onyx cookware

Gratis fragt
2 års garanti

ONYX Cookware tournierkniv – Bedste til skrælning

TOURNIERKNIV 9CM fra Onyx

Prisklasse: 349 kr.

Type: Tournierkniv

Funktioner: Tåler opvaskemaskine, buet skrælleklinge

Fordele:

Bedste kniv til skrælning af alle typer af frugt og grønt
Skærer igennem hårde som bløde grøntsager
Nem at kontrollere

onyx cookware

Gratis fragt
2 års garanti

Med en skarp kniv kommer du langt i din madlavning, men størrelsen og designet kan også have betydning for, hvor god oplevelsen er. Hvis du skal skære kød, er det vigtigt at have en skarp en af slagsen, der ikke ødelægger fibrene i kødet. Modellen skal også være stor nok til at skære igennem en steg eksempelvis. Test den og giv en anmeldelse, hvis du vil dele din oplevelse.

Står du og skal til at varme din mad op? Så kig på denne airfryder guide, hvor du får et hurtigt overblik over de forskellige airfryers.


Forskellige typer knive

Til grøntsager findes der forskellige modeller, som kan have hver deres fordele. Man behøver ikke nødvendigvis et hav af forskellige slags knive, det er blot et tilbud, der kan gøre madlavningen endnu nemmere. En grøntsagskniv eller kokkekniv er ofte lidt mindre og fungerer godt til at snitte og skrælle grøntsager. Der findes dog også den populære japansk en af slagsen, som er af en lidt anden kaliber.

Den er større og har en rektangulær form i et kantet design, der er helt ekseptionel til at skære og hakke grøntsager.

Hvis du har problemer med at det svier i øjnene, når du skærer løg, kan det faktisk have noget at gøre med, at din kniv er for sløv. Jo mere gnidning der er, jo mere saft bliver der frigivet fra løget, som er det, der svier i øjnene.


Vi kender allesammen brødkniven og ved, hvor irriterende det er, når den ikke glider lige igennem brødet men i stedet ødelægger skiverne og smuldrer. Med en Onyx model er takkerne på bladet mere buede, hvilket skaber en perfekt dynamik, når man skærer i brødet. Også selvom det er en hår grovbolle.

En Onyx kniv er optimal til at skære fisk og også kød med. Den har et langt og smalt design, som gør den perfekt til at skære i delikate råvarer.


Velegnet til tynde skive af kød, fisk og lign.

Den skarpe kant, som modellen er udstyret med, gør den velegnet til at skære ganske tynde skiver af kød, fisk eller ligende. Desuden er denne model i letvægt og udstyret med et antislip glasfiberhåndtag, der medfører en perfekt balance, når den holdes i hånden. 

Når det kommer til kød er det ikke kun afgørende at have en god kniv. Det handler i ligeså høj grad om, hvordan du skærer med den. Skal du skære en steg i skiver er det vigtigt, at du altid skærer den på den rette led. Herved opnår du en optimal mørhed i kødet, som gør at kødet får lov at udfolde sig til fulde. 

Med en model til kød fra Onyx Cookware er du sikret et håndværk, som gør meget af arbejdet for dig, så du blot skal føre værktøjet igennem kødet.


Køb det hele på én gang

Har du længe ønsket dig at forny hele din samling af køkkenknive – måske er dem du har blevet sløve eller du skal flytte hjemmefra, så er du formentlig også klar over at det kan blive en noget dyr affære. 

I stedet for at købe dem enkeltvist kan du derfor med fordel købe dem alle i ét sæt. Således er der nemlig ofte nogle penge at spare. Du kan med fordel købe en enkelt og lave en test om den lever op til dine forventninger, og derefter købe et sæt på tilbud.

Ikke alene får du et samlet sæt på én gang – du slipper også for rod i køkkenskuffen, idet alle de skarpe genstande har samme visuelle udtryk. Det kan måske virke overflødigt, men det har en yderst tilfredsstillende værdi for dine køkkenskuffer og ikke mindst øjet. 

Se også vores artikel omkring køkkenknive her.


Onyx Cookware tilbyder et bredt sortiment at forskellige sæt, således at du får de modeller, der passer nøjagtigt til dig og dine behov. Måske er du ikke den store kødspiser, men indtager i stedet rigtig mange grøntsager eller omvendt. Så kan det være en stor fordel at se nærmere på de enkelte sæt og dét, der passer til dine madvaner. 


Vælg de rette knive

Der findes et væld af muligheder, når det komme til køkkenknive. Både brands, materialer, design og meget andet, og derfor forstår vi også godt, hvorfor det kan være svært at vælge den helt rigtige kniv til det rette formål.

Dog er der nogle ting, som du altid kan se efter, når du er på udkig efter nye knive. I det følgende kommer vi med en guide, som du nemt kan følge, når du skal ud på jagt efter det rigtige værktøj til dit køkken. Brug dem i din test og anmeldelse af produktet.


Fokuser på følgende aspekter, når du skal vælge en ny køkkenkniv:
  1. Størrelse – Det er vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvor står man ønsker, at kniven eller knivene skal være. Måske er du på udkig efter nogle helt store krabater, eller måske nogle lidt mindre og mere diskrete? Normalt vil de fleste størrelser ligge mellem 18 og 24 cm, hvortil en urtekniv naturligt at væsentligt mindre, nærmere i skalaen 8-12 cm.
  2. Greb – Hvis du er typen, der godt kan lide at stå og lave mad, skære, snitte og hugge dine grøntsager, så de har den helt rette størrelse og udskæring, så er det også vigtigt at have et godt greb. Her vil det være en fordel at se efter knive med ergonomiske greb, som har et godt håndtag, som hverken glider fra dig eller giver vabler efter længere tids brug.
  3. Hårdhed – For at være sikker på at få fat i et produkt, der holder længe, og som holder på skarpheden, så er det relevant at se på hårdheden. Dette er også med til at fortælle noget om modstandsdygtigheden for din kniv, og derfor også relevant, hvis du bruger den meget. Her kan Rockwell-skalaen med fordel anvendes.
  4. Holdbarhed – Hvis du har forventninger om, at du skal have dine knive i mange år og kunne bruge den hver dag, så er det vigtigt at se efter nogle modstandsdygtige produkter, som ikke tæres hurtigt. Dette gælder både i forhold til slid, korrison, vand, rust, bakterier og mere, som kan være med til at tære på knivens materiale.

Har du styr på ovenstående fire punkter, vil du også få et godt og holdbart produkt, som hverken går i stykker, mister sin evne eller giver dig unødige smerter eller gener efter test.Hvad er Rockwell-skalaen ift. en kokkekniv?

Når man kommer i tale om Rockwell-skalaen, så er det typisk i forbindelse med hårdheden af ens knive. Dette er nemlig en skala for hårdheden af forskellige materialer, nærmere bestemt metaller.

Måske har du selv bemærket, at der ud fra nogle produkter står, at den har en HRC på 50 eller 55? Dette angiver, hvor hårdt produktet er. HR står for “Hardness Rockwell”, og C’et angiver den kategori af produkter, som er tale om. C angiver, at der er tale om knive, og ser du derfor “HRC”, vil der altså være tale om hårdheden på køkkenknive.


Slides ikke lige så hurtigt ned

Investerer du i et produkt som en kokkekniv, der har en høj HRC værdi, vil du også opleve, at den ikke slides nær så hurtigt ned, og at den ikke i nær så høj grad behøver vedligeholdelse, eksempelvis med slibning eller lignende.

Ud fra forskellige test og anmeldelse af produkter, har man i Europa vurderet, at standarden for en køkkenkniv ligger på mellem 50 og 55 HRC. Tager du til Japan, vil du finde knive, der har en HRC værdi på op mod 60, fordi standarden her er lidt højere, end den er i de europæiske lande.


Sådan passer du bedst på dine Onyx knive

De skarpe genstande er et uundværligt element i køkkenet – og af samme grund er det afgørende at du passer på dem, så de forbliver gode og skarpe. Passer du godt på dem, kan du nemlig have dem i køkkenet i mange år frem. 

Det er vigtigt at du sørger for at dine Onyx knive er tørre, når du lægger dem til opbevaring. Dette skal gerne være i en lukket skuffe, hvor der er et rum til hver enkelt af de skarpe genstande. Det skyldes både din egen sikkerhed, men også at de skarpe genstande ikke ligger op ad hinanden og skader hinanden. 

Foruden ovenstående er der et par tricks du med fordel kan tage med dig, hvis du vil vedligeholde det uundværlige Onyx køkkenredskab. 

Først og fremmest skal du sørge for løbende at slibe dem. I takt med at de bruges vil de med tiden blive sløve. Det er ikke alene besværligt at anvende en sløv en af slagsen, men kan også øge risikoen for ulykker med den skarpe genstand. Slib dem selv eller tag dem forbi en professionel, der på ingen tid kan sikre dig et knivskarpt blad der kan klare sig igennem enhver test.


Vedligehold håndtag og dele

Foruden selve håndtaget er det også en god idé at passe på og vedligeholde håndtaget. Sørg for at opbevare det sikkert og tørt. Har du modeller i træ kan du med fordel løbende smørre dem i olie, således at de forbliver lækre.


Lidt om Onyx tilbud

Hvis du er interesseret i at vide mere om brandet, der laver disse skarpe og holdbare køkkenknive, kan du læse mere om dem i dette afsnit, hvor du blandt andet kan finde ufd af hvad de ellers har af tilbud til køkkenet.

Dette brand laver meget forskelligt slags innovativt køkkenudstyr, som er udarbejdet ud fra en nytænkende teknologi, for at skabe de bedste produkter til madlavningen.


De laver eksempelvis også stegepander og gryder, som består af den populære non-stick overflade. Det gør bare madlavningen bedre, da maden ikke brænder på, så du undgår brændte madrester, når du serverer maden. Derudover er det også en lifesaver, når det kommer til rengøringen efter madlavningen.


Nemme at arbejde med

Det er afgørende for en anmeldelse af stegepander og gryder, at de er nemme at arbejde med og leverer det bedst mulige resultat ved tilberedning. Panderne kan også tåle at komme i ovnen ved op til 260 grader, hvilket på sin vis gør dem multifunktionelle i test.

Har du ikke lige et ildfast fad ved hånden eller har du i forvejen brugt stegepanden til at stege dine råvarer af inden de skal i ovnen, kan du spare på opvasken og beholde maden i panden og blot smide den i ovnen. Hvis du helt vil slippe for at rengøre gryder og panderne, kan de endda også tåle at komme i opvaskemaskinen. Nemmere bliver det altså ikke.

Onyx laver også andre forskellige produkter. Se fx denne Onyx airfryer test.


Garanti og anmeldelser

Lever produkterne ikke op til dine forventninger, er der hele 100 dages tilfredshedsgaranti. Du kan derfor uden problemer returnere dem og få pengene tilbage, hvis din test af dem mod forventning ikke er tilfredsstillende. Vi dog helt sikre på, at det ikke vil blive tilfældet!

En anmeldelse fra en kunde vidner om at han nemt kunne vælge en ny kniv eller få pengene tilbage, da hans kniv gik i stykker efter 1,5 år.


Tilbud på forskellige slags knive og knivsæt

Så længe man har de mest basale køkkenknive i sit køkken, kan man komme rigtig langt med sin madlavning. Hvis man derimod godt kan lide at have bestemte redskaber til hver sit formål, kan man kaste sig ud i en test af mere specielle modeller.

Det er meget normalt at have en brødkniv, urtekniv, kokkekniv og en universalkniv, men der findes også andre spændende modeller, som man kan få gavn af i køkkenet. Deres tournierkniv har en knivflade, der kan bøjes og som derfor er perfekt til at skrælle kartofler, frugt og grøntsager med.


Nakiri kniv – god til grøntsager

En Nakiri kniv er også god til grøntsager, men er bedre til at skære store grøntsager ud for et lige snit, der ikke molestrerer grøntsagerne. Santoku kniven er yderst anbefalelsesværdig i anmeldelse af grøntsagsknive. Den har nemlig tre formål, som den klarer til UG, nemlig at skære, hakke og snitte grøntsager. Test den og se om du også finder denne japanske kniv uundværlig.

Deres udbenerkniv har et tyndt og skarpt knivblad, der er beregnet til at fjerne kød fra knogler uden at beskadige kødet. Udskæringskniven er ligeledes beregnet til kød, men som er bedre til at skære kødet ud i skiver.

Er du interesseret i en Onyx stegepande? Så læs med her.


Sådan udvælger og anmelder vi produkterne

I nærværende artikel er alle produkter udvalgt og anmeldt på baggrund af grundig research ud fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter. De udvalgte produkter kan variere i pris alt efter, hvilken partner det udbydes hos. Derfor samles alle produkter typisk i en pristabel, hvoraf det fremgår, hvor du kan finde produktet til den bedste pris. Trods partneraftale med en række forskellige forhandlere, er vores anbefalinger altid funderet i en samlet vurdering af produktet. 


Produkter vurderes og sammenlignes på baggrund af:

Produktafprøvninger foretaget af upartiske eller officielle aktører
Anmeldelser og udtalelser fra kunder
Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
Garanti-aftale samt den generelle service og omdømme hos udbyderen
Dybdegående indsigt i hvad forbrugeren på denne side foretrækker

De ovennævnte kriterier sættes i forbindelse med produkternes pris og generelle kvalitet. På baggrund heraf foretages en subjektiv vurdering, der nedskrives som anbefalinger. Det skal pointeres, at vi i artiklen ikke rangerer produkterne fra bedst til værst. Det er derimod en gennemgang af de mest populære produkter på markedet, der opfylder forbrugernes behov.

FAQ

Angivelse af kilder og tests:

uk.bestreviews.guide