Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Maserati leasing – Lease en bil, man lægger mærke til

Maserati leasing – Lease en bil, man lægger mærke til


Hvis du ønsker at køre i fantastisk italiensk design, så er det oplagt at kigge på Maserati leasing. Det er nemlig biler man lægger mærke til. Udover, at det er en bil, som man lægger mærke til, så er man også sikret ekstra komfort og luksus. Så læs med her, hvis du er ude efter at lease.

Hvorfor vælge Maserati leasing?

Hvis du vælger Maserati leasing får du en lækker bil med sportsvogn egenskaber, der giver masser af køreglæde. Maserati startede med at producere til motorsport, så hvis du ønsker at udleve en skjult racerdrøm, eller bare ønsker en italiensk bil i topkvalitet, så er Maserati et godt valg.

Der er mange fordele ved at lease en Maserati. For det første er det en god måde at finde ud af, hvilken bil, der er lige noget for dig. For det andet et det billigere at lease, hvis man ikke er sikker på sin bil, eller ikke har pengene til at lægge et stort engangsbeløb. Derudover slipper man også for høje renter og gebyrer forbundet med et billån eller -køb.

Ligesom at der findes mange bilmærker og modeller, så findes der også mange leasingformer, løsninger og aftaler. Derfor kan du også være sikker på, at du i samarbejde med eksperter nok skal finde den løsning, der matcher netop dine behov.


Privatleasing eller erhvervsleasing?

Overordnet er der privatleasing og erhvervsleasing af Maserati. Hvis du kører meget i dit job, og ønsker en lækker bil, når du skal til kundemøder eller andet, så er erhvervsleasing en god løsning. Hvis du bare ønsker en lækker bil til privat brug, så skal du kigge nærmere på privatleasing Maserati.

Inden for privatleasing findes der overordnet to løsninger: Finansiel leasing, også kaldes flexleasing og operationel leasing. De to løsninger er forskellige, og det kommer helt an på, hvad dine behov er, i forhold til, hvilken aftale du vælger.

  • Finansiel leasing: Her ses aftalen som et billån. Du betaler månedligt et fast beløb og en procentdel af bilen registreringsafgift, og når aftalen er slut, så er du selv forpligtet til at finde sælger, eller købe bilen selv.
  • Operationel leasing: Her ses aftalen som en ‘leje’ af bilen. Den faste månedlige udgift svarer til brugsværdien i bilen, og du binder dig derfor ikke økonomisk til bilen. Når aftalen slutter, så afleverer du blot bilen tilbage til leasingfirmaet.


Se videoen og bliv meget klogere på Maserati leasing


Angivelse af kilder:

  • Find de forskellige Maserati modeller på deres hjemmeside.