Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Alle butikker » Magasin rabatkode

Legoland rabatkode – FORDELE: 30% rabat på indgang i 2023

Legoland rabatkode

Det varierer overordnet rigtig meget hvad du kan spare med en Legoland rabatkode, da det både kan være procentvise besparelser, men og også 2-for-1 pris på indgangsbilletter eller lignende. Derudover kan du også spare 170 kr. PR. BIILLET ved blot at købe dem online. Her behøver du ikke engang en kampagnekode for 2023.

30%

Gælder indtil videre

Op til 30% på forlystelser

Gælder indtil videre

Denne park er en af Danmarks mest kendte og populære forlystelsesparker, både fordi det er en populær park blandt danskerne, men især også fordi det er en turistattraktion for internationale besøg.


Spar penge på en tur i Legoland

Det kan være en dyr affære at tage hele familien med en tur i denne forlystelsespark. Derfor kan det være en god ide at undersøge sine muligheder for at spare en masse penge løbende. Med en Legoland rabatkode eller kampagnekode kan du spare nogle af pengene.

Vi har her et overblik over hvor du finder mulighed for rabat, helt overordnet:

  • Køb sæsonkort – 699 kr. for 2024 sæsonpas
  • 2-dags billet, hvor en dag mere kun koster 99 kr.
  • I højtider (julebillet til 329 kr.)
  • På rabatkode sider, som denne

Find endu flere kuponer, som kan give dig adgang til gode besparelser, så kan du holde øje her på siden, hvor vi løbende deler kampagnekoder og tilbud på at alt fra Power rabatkode, Flixbus rabatkode, outnorth rabatkode, Sunweb Rabatkode og mange andre.


Tag familien med på tur, uden det skal koste store summer. Vi holder dig løbende opdateret, så du kan komme afsted billigt i 2023. Er du bl.a. en del af Coop, så kan du også finde partnerfordele, som giver dig rabat på indgangen.


Angivelse af kilder og tests:

  • Honey – Her kan du få lækre kuponer frem på din telefon, computer osv..
  • Hos Simply Codes får du kuponer til alle.