Leasing af bil privat – Brugt bil med eller uden udbetaling

Ønsker du at lave leasing af bil privat, så er det nu, du har chancen for privatleasing brugt bil. Vi har samlet de bedste modeller med og uden udbetaling, så du kan finde den bedste pris på lige netop den model, du drømmer om at køre i.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
leasing af bil privat
Mærke
Drivmiddel
Sorter

4.329 kr./md.

Fisker Ocean
Extreme

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.995 kr./md.

Mercedes A180
AMG-Line Aut.

2.995 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

2.931 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

1.896 kr./md.

Audi A3
35 TFSI s-line aut.

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

5.600 kr./md.

Mercedes GLE 350 de
AMG-line 4-Matic

3.396 kr./md.

Audi e-tron
55 S-line Quattro

2.700 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

Er du i tvivl om du skal foretage leasing af bil privat, købe en bil eller lave en erhvervsaftale? Der findes først og fremmest et hav af muligheder, når det kommer til leje af en bil i forbindelse med leasing, herunder privatleasing all inclusive. Vi kommer på denne side nærmere, hvad de forskellige former betyder, samt berører mulighederne for billigste privatleasing 2023.

Når du skal vælge dig en bil, er der lidt forskellige ting, du skal være opmærksom på. Fordi, hvordan fungerer leasing af bil egentlig og er det billigere end køb af bil? Vi deler ud af vores viden, så du bedst muligt finder den rette løsning for dig.


Hvad er fordelen ved leasing af bil privat?

Står du og overvejer, om du skal lease eller købe din næste bil, har vi her samlet et overblik over hvad er privatleasing brugt bil, samt fordele og ulemper ved privat leasing. 

Fordele: 

 • Ved aflevering af bil skal du ikke bekymre dig om værditab 
 • Dine månedlige biludgifter er nemme at kontrollere og have fuldt overblik over
 • Slip for renter og gebyrer som følger med købet af en bil, hvis du skal foretage et billån
 • Du er altid sikker på at køre i en bil, der lever op til forventede sikkerhedsstandarder 
 • Du slipper ofte for service 

Ulemper:

 • Der gælder ikke de samme regler om forbrugerbeskyttelse ved leasing som ved køb 
 • Er du ikke opmærksom på din aftale, kan du risikere at ende ud med en dyrere aftale end først antaget 
 • Det kan være svært at gennemskue dit kørselsmønster før du begynder din aftale 
 • Du skal typisk overholde en kilometergrænse

Vi håber, at du blev klogere på spørgsmålet, hvad er privat leasing? Tag denne viden med dig, når du eksempelvis skal lave Porsche Boxster leasing eller leasing af en anden drømmebil.

Leasing af brugt bil privat

Hvorfor vælge leasing af bil privat?

Går du og overvejer en bil, og skal finde ud af, om det kan svare sig at købe eller leje en bil, så kan der være mange overvejelser og ting, der kan spille ind. Men lad os tage dig igennem nogle fordele ved lease bil privat, eller det man kalder privatleasing af brugt bil.

Med privatleasing all inclusive kan du klargøre dig på nogle faste månedlige udgifter, da et leasingselskab eller virksomhed tager sig af vedligeholdelse af bilen i form af reparation eller service. Disse ting er ofte nogle uforudsete udgifter man har i forbindelse med ejerskab af en bil, som kan være ubekvemme.

Når du har privat leasing af bil kan du desuden også nemmere skifte bil, mærke eller modeller, da du på samme måde ikke er bundet til én bil, som du så får brugt unødvendig energi og ressourcer på at sælge igen.

Ønsker du flere forskellige biler i løbet af året, kan du med fordel se nærmere på sæsonleasing. Der kan du skifte mellem alt fra Volvo leasing, Audi leasing eller til leasing af Mercedes. Det giver dig mulighed for at køre i en smart åben bil om sommeren, og en lukket om vinteren.


Leasing af bil privat – Operationel vs. finansiel

Dette område er selvfølgelig ikke så simpelt, og derfor findes der flere forskellige modeller, du som forbruger har mulighed for. Vi vil sætte dig lidt ind nogle af de muligheder og fleksibilitet du har.

 • Operationel leasing: Du betaler et engangsbeløb til at begynde med, og dermed også en serviceaftale, som inkluderer driftudgifter og andre økonomiske poster. Derefter betaler du en månedlig ydelse, men som er væsentligt lavere end ved en finansiel leasing. Denne ydelse dækker, at du kan køre forbi værksteder osv.

  Find privatleasing her.
 • Finansiel leasing: Her minder det mere om et lån, hvor du blot afbetaler på bilen, men hvor udgifter som reparationer og andre driftudgifter dækkes af dig selv. Den er billigere månedligt, men grundet at den ikke dækker disse økonomiske områder.
YouTube video

Find den rette bil for dig

Med leasing har du mulighed for at køre i en bil, du måske ikke har råd til at købe fra ny. Det er derfor din chance for at finde din drømmebil at køre i. Hvad med at prøve en Polestar 3? Eller er en Audi A4 mere dig?

Uanset hvad, findes der helt sikker en mulighed for leasing af bil privat for dig. Alle er forskellige, og derfor har vi også forskellige behov. Måske er det en SUV, du er på udkig efter, eller en rummelig stationcar. Tjek dine muligheder ud.

Se også Mercedes, Audi og Tesla leasing her.

Det er ingen skam at ønske en nemmere hverdag, og at lease bil privat er en nem og hurtig måde at implementere dette på.  Fjern nogle af de bekymringer der typisk følger med som bilejer, og fokuser på de vigtige ting i livet.

Leasing af biler privat gør det nemlig muligt at få en bil lige efter dine behov, både hvad angår bilens attributter, men også hvad angår pris og leasingperiode. Der findes et væld af muligheder, og derfor findes den helt rigtige løsning for privatleasing for dig helt sikkert også. Brugt, ny, billig, dyr eller noget helt femte.


Billigste privatleasing 2023

Pris og generelle omkostninger spiller, som oftest, en rolle for, hvilken leasing form folk vælger at benytte. Leder du efter den billigste privatleasing 2023 brugt bil, skal du være klar over, at der ikke findes et enkelt og hurtigt svar.

Find billig leasing her

Når det kommer til billig leasing af biler privat, er der mange faktorer, der spiller ind. Hvilken aftale du indgår, bilmodel med mere, er alt sammen noget, der spiller en rolle i forhold til den samlede pris. Gå derfor altid i dialog med det firma, du bruger til leasing af bil privat, inden du træffer den endelige beslutning.

Det kan også være en god idé, at sammenligne forskellige firmaers tilbud på privat leasing af bil, da disse kan variere en del. Nogle firmaer er også villige til at gå ned i pris, hvis du viser, at du kan lease en bil billigere et andet sted.

Læs her mere om, hvad det koster af lease en bil.

Privatleasing af bil på strand

Privatleasing brugt bil

Leder du efter en billig aftale, kan det også være en mulighed at kigge efter at lease en brugt bil. Det kan ofte skaffe dig en billigere aftale, og er derfor en oplagt mulighed, hvis prisen er det vigtigste for dig, og du er villig til at gå på kompromis med andre ting.

Se også brugte leasing biler her.

Det er vigtigt at huske, at bare fordi en bil er brugt, er det ikke ensbetydende med, at den er dårlig eller ikke lever op til almindelige standarder. Alt efter, hvilken bil du er på udkig efter, er der kæmpe forskel i kvaliteten, alt efter dens levetid.

Det gode ved leasing af biler privat, er netop, at du ikke skal bekymre dig om, at sælge bilen videre. Er du derfor ude i leasing af brugt bil privat, er det ikke din hovedpine, at bilen har mange kilometer bag sig. Salgsværdien vedrører nemlig ikke dig, men du kan tværtimod køre i en bil, til en god pris.


Fordele ved leasing af brugt bil

Der findes et hav af gode fordele ved leasing af bil privat fremfor erhvervsleasing eller finansiering af en bil selv. Vi kunne nævne rigtige mange, men for blot at give et hurtigt overblik over nogle af de bedste fordele, så er der eksempelvis:

 • Lav månedlig ydelse
 • Lav førstegangs ydelse
 • Mulighed for at køre i en ekslusiv bil, til billige penge
 • Kort leveringstid på bilen
 • Man kan typisk udskifte efter kort tid

Desuden er der jo også stor fleksibilitet i forhold til både brands, modeller, alder, leasingløsninger og meget mere, som gør det til en fordelagtigt måde for dig, at finansiere en bil. Leasing af bil privat kan nemlig gøre meget nemt og til en god pris, hvis man blot finder den rette forhandler og den rette leasingtype, som lever op til de behov, som man nu kunne have.

YouTube video

Vælg dit kørselsbehov ved leasing af bil privat

Ved at lease bil privat kan du selv vælge dit kørselsbehov, så det passer netop din hverdag. Dette gøres ved at lave en estimering af dit forventede kilometerforbrug, og herefter beregnes så den månedlige ydelser, som baseres på det antal kilometer, du årligt forventes at køre i din bil.

Dette kan godt lide meget fastsat og rigidt, men bare rolig, det er faktisk en god og fleksibel løsning, som man er rigtig glade for. Dit leasingselskab vil naturligvis assistere dig med beregningen, så du ikke skal betale for meget, men samtidig heller ikke får valg for lidt.

Det gennemsnitlige behov

Gennemsnitligt, vil en standardsats på 15.000 km ikke være helt ved siden af, for langt de fleste billister, ved leasing af bil privat. Du kan dog også vælge mindre, hvis du ikke kører ret meget bil, eller omvendt mere, hvis du gerne vil kunne køre på badeferie til Italien, eller ved, at du kører meget langt i din hverdag.

Hvis dit behov ændrer dig

Da bilens kørte kilometer har en indflydelse på bilens restværdi, skal du ved overkørte kilometer betale et beløb, som defineres i den kontrakt, du har lavet, ved indgående af din leasingaftale. Ændrer dit kørselbehov sig, måske på grund af nyt arbejde eller lignende, vil det derfor være en god ide at kontakte dit leasingfirma, for at finde en god løsning.


Læs om korttidsleasing her.

Læs mere om privatleasing her: Investopedia

Læs mere om Trafikstyrelsen og FDM her.


FAQ

Hvordan foregår leasing af privat bil?

Når du leaser privat, også kaldet privatleasing brugt bil, er der mange forskellige muligheder herunder. Det gælder alt fra finansiel leasing, sæsonleasing, operationel leasing mfl. Ofte indebærer det en leje af bil i en defineret periode, hvor du afbetaler løbende. Leasingselskabet vil desuden stå for løbende driftsomkostninger.

Hvad svarer sig bedst – leasing af bil privat eller erhverv?

Der er fordele ved både leasing af bil privat men også gennem erhverv. Det kommer ofte an på hvilke løsninger der passer din situation bedst. Hvis du benytter bilen meget i forbindelse med arbejde, kan det være en fordel med erhvervsleasing, ellers er privatleasing all inclusive en god løsning.

Hvorfor skal jeg vælge leasing af bil i privat?

Leasing af bil privat giver mening for dig, der ønsker at gøre dig fri for de gængse driftsomkostninger, som der er ved køb af bil, hvor du selv er ejer af denne. Med leasing ejer leasingselskabet bilen, og du afbetaler løbende.

Hvilke biler kan jeg lease privat?

Du kan hos os lease flere forskellige modeller, hvilket båder gælder indenfor brands som BMW, Tesla, Mercedes, Porsche og mange andre. Det gælder derudover også både elbiler såvel som benzin eller hybrid biler.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.