Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Opskrifter » Kyllingelår i airfryer – Opskrift frossen kylling eller ny

Kyllingelår i airfryer – Opskrift frossen kylling eller ny

kyllingelår i airfryer

De mange gode opskrifter på kyllinglår i airfryer, der findes derude vil give dig et saftigt lår, som har sprødt skind og masser af smag. Du vil blive overrasket over, hvor godt det bliver, når du laver din kyllingelår i luftfritøsen fremfor i en almindelig varmluftsovn.

bbq kyllingelår i airfryer opskrift

BBQ kyllingelår i airfryer – opskrift

Helle
Tilbered saftige kyllingelår med sprødt skind til aftensmad i din airfryer.
4 fra 3 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Hovedret, Kød
Køkken Amerikansk
Antal 2 personer
Kalorier 110 kcal

Equipment

 • 1 Airfryer

Ingredienser
  

 • 4 stk kyllingelår
 • ½ dl olie smagsneutral
 • 2 spsk soya
 • 1 spsk brun farin
 • 1 spsk honning
 • 1 tsk paprika
 • ½ stk citron
 • 1 spsk tomatpuré
 • 1 fed hvidløg

Sådan gør du
 

 • Bland alle ovenstående ingredienser i en skål, pres hvidløget og citronsaft heri. Smag gerne til med lidt salt og peber.
  kyllingelår i airfryer
 • Vend kyllingelårene i marinaden, inden det sættes på køl i 30 minutter – eller gerne til dagen efter. Dette giver ekstra smag til kødet.
  kyllingelår i airfryer
 • Forvarm din airfryer på 200 grader.
  kyllingelår i airfryer
 • Placér dine kyllingelår i kurven i din airfryer, og lad dem tilberede i 10 minutter.
  kyllingelår i airfryer
 • Sænk temperaturen til 150 grader, og tilbered yderligere 10 minutter.
  kyllingelår i airfryer
 • Når kyllingelårene er gennemstegte, kan de serveres.
  kyllingelår i airfryer

Video

Noter

Du kan med fordel servere dine kyllingelår i airfryer med pitabrød, tzatziki og en grøn salat, men du kan også vælge at gå den amerikanske vej og servere dem med kartofler eller pommes frites og lækker dip.

Nutrition

Calories: 110kcal
Keyword BBQ
Tried this recipe?Let us know how it was!

Seneste opdatering: 3. JANUAR 2024
Vi bruger altid rigtig meget tid på at opdatere vores forskellige opskrifter. I denne omgang har vi opdateret vores opskrift om kyllingelår i airfryer, så du altid kan være sikker på at, bruge en opskrift der er 100 procent opdateret. Vi har også udvalgt to airfryer, som vi mener er bedst til kyllingelår, se dem her: Onyx Cookware 5L og Onyx Cookware Dual.


Der findes i dag et hav af forskellige typer og størrelser af airfryer, så uanset, hvordan du ønsker at tilberede din kylling, så er der mulighed for det i en actifry, såvel som i en XXL aifryer. Særligt i sidst nævnte kan du lave større måltider, eksempelvis med en hel kylling.

Spar op til 80%

Silikoneform til airfryer

20 kr

100 kr

Op til 80% nedsatte priser på airfryer tilbehør

Søg efter “Chiotto airfryer

Når middagen står på kyllingelår i airfryer, så kan du med fordel bruge frossen kylling airfryer, for de er nemlig lige så gode og nemme at tilberede som de ferske. Der findes et væld af opskrifter, som du kan bruge, når du skal lave i actifry, både kyllingelår og bryster. Læs vores opskrift herunder med BBQ.

Menu med frossen kylling i airfryer fra actifry

Er du endt her, fordi du allerede ved, at du gerne vil lave kyllinglår i airfryer, eller er det måske fordi du leder efter inspiration til, hvad du kan bruge dine frosne kyllingelår til? Uanset hvad, så er du endt det hel rette sted, for vi vil nemlig give dig vores bedte tips til, hvordan du laver den bedste kylling i airfryer.

Du kan lave din kylling på alle mulige forskellige måder i en actifry, så uanset om middagen skal have dansk tema, mexikansk tema eller måske indisk tema, så findes der masser af muligheder og opskrifter til dette. Især krydderier gør en kæmpe forskel for oplevelsen.

Find de bedste tips til hvordan du kan få de bedste kyllingelår i din airfryer lige her. 

bedste kyllinglår i airfryer

Find det bedste elselskab i København, andre steder som elselskaber Sjælland eller elselskaber i Jylland.

Simple kyllinglår

Ønsker du blot at lave nogle simple kyllinglår i din airfryer, så kan du med fordel give dem godt med salt inden du kommer dem i maskinen, og så ellers bare give dem en god tur i din actifry. Salten vil være med til at gøre skindet ekstra sprødt.

Med den rette tilberedning behøver man faktisk ikke en masse saucer, marinader og alt andet for at få skabt de bedste små lækkerier af kyllinglår til maden. Udover den lille smule salt du giver den på skindet, ville vi også strøg lidt peber og måske meget lidt olie. Du får den sprødeste skind.

Du kan nemt have disse små kyllingelår med til din bagte kartofel, lidt ris eller andet. Det passer til alt. Det gode ved lår er at de tilberedes hurtigt, og du kan nemt lave dem i en lille airfryer, hvis du ikke har plads til en af de større modeller.


Krydrede lår i air fryer

Husk at vi hos Mydinners altid anbefaler at du kæler for dine gæster, uanset om det er fersk kylling eller frossen kyllingelår der skal i din actifry køkkenmaskine. Proffen for en god middag bør altid være:

– gør din forberedelser i god tid.
– Server maden varm og fokuser på selskabet


Er du ikke til de danske neutrale kyllinglår med salt og peber, så kan du med fordel krydre dem godt og grundigt. Det kan både være med flere traditionelle krydderurter, såsom rosmarin, timian m.m. ellers er det også en mulighed at lægge dem i en marinade lidt tid før tilberedning.

Hvis du skal lave dig en marinade, kan vores varmeste anbefaling gå på en barbequemarinade til dine kyllinglår.

Læs også vores guide til de bedste airfryer her. Du kan også se nærmere herunder, hvordan man laver kyllingebryst i en airfryer på kort tid. Derudover kan du også få endnu mere inspiration til andre airfryer opskrifter.

Skal du have en drink eller to til din kylling i airfryer?

Vi har samlet en masse gode opskrifter på drinks til dig, så du kan få lidt læskende til, eller efter din kylling i airfryer. Kom i gang, de fleste tager ikke lang tid, og kræver ikke mange ingredienser.

Hvilket selskab har jeg? Kan det betale sig at klage over elselskab, eller er det bedre bare at se på elpris prognose? Lær mere om alt dette her.


FAQ

Kan man bruge bagepapir når man laver kyllingelår i airfryer?
Det anbefales ikke at bruge hverken bagepapir eller staniol i din air fryer. Maskinen arbejder med varm luft, så hvis man dækker bunden til, vil luftstrømmen i maskinen reduceres.

Hvorfor ved jeg at kyllingelår i airfryer er færdige?
Det kan være svært at vide, om ens kylling er færdig, men en hovedregel er, at kernetemperaturen når det er gennemstegt er 75 grader.

Er en air fryer billig i strøm?
Det er den faktisk. I forhold til en normal ovn, så bruger en air fryer kun omkring halvdelen af den strøm, som en klassisk ovn bruger.

Kan jeg genopvarme min kyllingelår i air fryer igen?
Ja. Så længe at du følger reglerne op, at kyllingen skal genopvarme til mindst 75 grader, så burde det ikke være noget problem at varme kylling op igen. Det går også meget hurtigere, end hvis du skal vente på, at din ovn varmer op.

Angivelse af kilder og tests:

goodhousekeeping
bluejeanchef
thekitchenmagpie