Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Drinksopskrifter » Kung Fu drink – Opskrift på en lakridsdrink med spark i

Kung Fu drink – Opskrift på en lakridsdrink med spark i

Opskrift på Kung Fu drink

Vores opskrift på Kung Fu drink er både nem og lækker, og så kan du lave den på ganske få minutter. Det er en sand klassiker, som isen, og derfor kan du også roligt lave den og servere den for dine gæster, hvis de skal have en tur tilbage til barndommens minder, eller blot skal forkæles med lidt lækker lakrids.

Selvom den emmer af nostalgi og sommerdage, kan du sagtens servere den til fester og komsammener, for den smager forrygende, og så er den nem at lave. Derudover er den nem og billig at handle ind til, og derfor kan selv den, med det strammeste budget, være med på den.

Kung fu drink opskrift

Opskrift på Kung Fu drink med lakrids

Helle
Var du vil med isen som barn, eller er du det måske stadig, så skal du da helt sikkert også prøve alkoholens modstykke, nemlig den gode Kung Fu drink med smagene fra Kung Fu isen.
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 2 minutter
Samlet tid 4 minutter
Ret cocktail, Drinks
Køkken Dansk
Antal 1 drink
Kalorier 188 kcal

Equipment

 • 1 glas
 • 1 jigger

Ingredienser
  

 • 4 cl lakridsspiritus eksempelvis Råstoff Pure Liquorice
 • 1 stk lemon-lime sodavand eksempelvis Sprite
 • 1 stk lime
 • isterninger

Sådan gør du
 

 • Start med at fylde dit glas med en håndfuld isterninger.
  Kung fu drink opskrift
 • Afmål herefter lakridsspiritus efter dit valg.
  Kung fu drink opskrift
 • Pres saften fra en kvart lime i drinken, inden der toppes af med lemon-lime sodavand.
  Kung fu drink opskrift
 • Servér eventuelt med pynt af lakrids eller en Kung Fu is i din drink.
  Kung fu drink opskrift

Video

Noter

Ønsker du den intense smag af lakridsrod, kan du med fordel bruge Råstoff, men ønsker du derimod en lidt mildere smag af lakrids, kan du med fordel skifte denne ud med Jägermeister i stedet for, og her kun bruge halvdelen af mængden, da Jägermeister er stærkere. Til smag stille og roligt din Kung Fu drink, så den passer dine præferencer.

Nutrition

Serving: 5dlCalories: 188kcal
Keyword Cocktails, Drinks, Kung Fu drink, opskrift
Tried this recipe?Let us know how it was!

Den gode smag af lakrids

Denne gode drink har alt, man gerne vil have, hvis man er vild med lakrids, og derfor anbefaler vi den dag også til alle og enhver. Opskriften er nem, smagen er god – what’s not to like. Vil du gå opdagelse i andre drinks med lakrids, kan du med fordel vælge drink med Jägermeister, eksempelvis en Brandbil drink, som har en velkendt smag af flagermusvingummier.

Ingredienserne gør forskellen

Det er alfa og omega at bruge de rigtige ingredienser, hvis du gerne vil lave en god drink. Gode kvalitetsingredienser er især et must i drinks med få komponenter, da smagen står alene, og ikke kan skjule sig bag noget.

Vores bedste tips til at lave en god Kung Fu drink er derfor, at vælge dine ingredienser med omhu. Vi foreslår Pure lakrids shot og spark sodavand, hvis det skal være ekstra lækkert. Disse komplimenterer virkelig drinken, og fremhæver den gode smag.

Forkæl ganen

Spark sodavand og Pure lakrids er oplagte ingredienser, hvis du gerne vil forkæle dig selv og dine gæster, og servere en Kung Fu drink, som er noget udover det sædvanlige. Du kan med fordel følge denne Kung Fu drink opskrift, men er også altid velkommen til at skifte ingredienser ud, falder de ikke i din smag.

Vores opskrift kan også laves som Kung Fu drink med gin, og så kan du tilsætte lakridssmagen på en anden måde. Du kan også vælge at lave en Kung Fu drink råstoff, der fås i flere forskellige varianter, blandt andet med lækker lakrids.

Der findes et hav af forskellige muligheder for at lave lakrids drinks, så det er kun fantasien, der sætter grænser.


FAQ

Hvad består en Kung Fu drink af?

En Kung Fu drink kan laves på lakrids spiritus såsom Råstoff Pure Liquorice, lemon sodavand og lime med isterninger. Den kan også laves på Jägermeister bitter, Pisang Ambon og cola. Du kan eventuelt tage udgangspunkt i de ingredienser, du bedst kan lide eller har stående i barskabet.

Hvad smager en Kung Fu is af?

En Kung Fu is smager af lakrids og sportssmag. Det er en forfriskende lemonade is med salmiak-overtræk og er en storfavorit blandt mange, både børn og voksne. Til de voksne, kan den også laves som en drink med lakridsspiritus og lemon sodavand. 

Hvad smager Pisang Ambon af?

Pisang Ambon har en karakteristisk grøn farve med aromaer, der er præget af eksotiske frugter og citrus, der har en smag af bananer og citrus. Mange kender nok blandingen med kakaomælk, der giver en drink med smag af skumbananer. Det kan også blandes med Jägermeister og sprite for en smag af Kung Fu isen.

Hvad kan man blande Jägermeister med?

Jägermeister kan nydes rent eller blandes op med forskellige læskende drikke. For en smag af Kung Fu isen kan det blandes med Pisang Ambon og cola, eller som en populær blanding i nattelivet kan det blandes med energidrik så det bliver til den såkaldte Jägerbomb.


Kilder

 • Find også drinken i Frozen version på Pinterest her.
 • Lær mere om den populære Kung Fu is her.