Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » Kostplan og træningsprogram for kvinder – Vægttab og fitness

Kostplan og træningsprogram for kvinder – Vægttab og fitness

Kostplan og træningsprogram for kvinde

Med en kostplan og træningsprogram for kvinder, kan du hurtigt komme ind i en god rytme med træning, fitness og vægttab, som kan føre dig mod det mål, du har sat dig selv. Både motion og mad har en stor indflydelse på vores sundhed og velvære, og nogle kan have brug for en hjælpende hånd.

Med en personlig træner eller anden vejleder, der kan tage dig i hånden og vise dig vejen, bliver det muligt for enhver kvinde at nå de mål, hun ønsker. Så hvorfor snyde dig selv? Lad en professionel eller erfaren rådgiver hjælpe dig i gang med den forvandling, du ønsker at opnå.


Dit personlige mål er inden for rækkevidde

Måske har du længe gået og drømt om at komme i form igen efter du har fået børn, børnene er fløjet fra reden eller måske bare efter nogle hårde år, hvor arbejde og familie og fyldt mere end dine egne behov. Det er nu en personlig kostplan og træningsprogram for kvinder som dig, kommer ind i billedet.

Det er nemlig meget nemmere at nå et mål, man sætter, hvis man også har nogen til at vejlede og følge med i udviklingen, så du ikke hele tiden selv skal lege politibetjent overfor dig selv. Får du en professionel personlig træner til at hjælpe dig med kostplan og træningsprogram for kvinder af din statur, vil du nå dine personlige mål inden længe.

Kostplan med sund mad for kvinder

Særligt ved kostplan og træningsprogram for kvinder

Som du nok allerede ved, så er der forskel på den mandlige og den kvindelige krop. Mænd har typisk mindre fedt depoter, større muskelgrupper og derfor også oftest nemmere ved at tabe sig og komme i form. For kvinder ligger landet lidt anderledes. Her kan det være svært, både fordi kvindekroppen generelt set består af mere fedt, men også fordi hormoner har en del at skulle have sagt i forbindelse med vægttab.

Derudover spiller mad naturligvis også en stor rolle. Når man når til enden af sin cyklus, hvor kroppen er ved at finde ud af, at der ikke er et befrugtet æg i livmoderen, vil hormonerne ofte gå amok, for at forberede sig på at udskille de ubefrugtede æg fra kroppen. Disse hormoner gør ofte en mere sulten, mere træt og ugidelig. Derfor ender man tit på sofaen, men det er helt forkert.

Selvom man ikke har lyst til at hoppe i træningstøjet, når man har menstruation, kan det alligevel være en god ide, for det siges nemlig, at du forbrænder mere under din menstruation. Derudover kan motion også have en smertelindrende effekt, hvis du lider menstruationssmerter. Så der er ingen grund til at smide din kostplan og træningsprogram for kvinder helt fra dig.


En god kostplan og et overskueligt træningsprogram

Man kan hurtigt komme til at styre væk fra sin kostplan og træningsprogram for kvinder, men det er vigtigt, at man i hvert fald prøver at holde sig inden for retningslinjerne. Når man siger nej til noget, vil hjernen ofte gerne have det, man ikke må få. Derfor er det også vigtigt, at man forsøger at finde bedre alternativer til, eksempelvis slik og chokolade.

En kostplan og træningsplan for kvinder vil ofte omfatte en masse øvelser og nogle forskellige retter. Hertil kan det være godt at have nogle sunde snacks, hvis de ikke allerede findes på din kostplan, fordi man hurtigt kan komme til at gå i slikket, hvis man ikke blive mæt nok. Brug her eksempelvis proteinpulver med vanilje, når du craver is, eller en proteinbar, når du har lyst til chokolade.


Angivelse af kilder: