Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Kollagen tilskud – De bedste i test i pulver og kapsler

Kollagen tilskud – De bedste i test i pulver og kapsler

bedste kollagen tilskud

Kollagen tilskud kan være godt for mange. Er du begyndt at se fine linjer omkring øjne og mund, kan det være fordi din krop ikke længere producerer nok kollagen til at opretholde den elasticitet i huden, som man har som ung. Det er ganske normalt, at niveauet falder i begyndelsen af og op gennem tyverne, men man kan sagten afhjælpe det.

Det er naturligvis vigtigt, at du altid konsulterer din praktiserende læge, før du begynder at tage forskellige tilskud, da det kan have en negativ effektiv på dine værdier, hvis du ikke har et naturligt behov for det i kroppen. Snak derfor altid med lægen, inden du vælger at tage noget, hvad end der er tale om naturmedicin eller forskellige piller og pulver.

De bedste kollagen tilskud og pulver i 2023


Vores vurdering

I det følgende kan du læse om vores vurdering af forskellige typer af kollagen tilskud, som du med fordel kan tage, når du ønsker at øge produkten af kollagenet i din krop, eller du gerne vil forhindre fine linje og rynker i at tage fuldstændigt over. Vores vurdering er lavet på basis af forskellige eksperters udsagn og vurderinger. Lad os komme i gang.


Bodylab Collagen Booster Green Apple – Bedste smag

bedste kollagen tilskud

Bodylab

Egenskaber

  • Skaber balance i kroppens naturlige kollagenniveau
  • Bidrager til større mobilitet og sunhed i led og knogler
  • Styrker hud, hår og negle

Det skal du vide om Bodylab Collagen Booster Green Apple inden køb

Dette gode kollagen tilskud fra Bodylab er ikke bare super nemt at have med at gøre, fordi det både kan opløses i forskellige vækser og drikke alene opløst med vand, det har også en forrygende god smag af grønne æbler, der gør det til en fornøjelse at indtaget kollagenet.

Du kan desuden få dette gode tilskud med smag af Ice Tea Peach, som smager fuldstændig som iste, men vi anbefaler alligevel Green Apple, fordi den både er ganske alsidig og ikke for sød.

Kollagenet bidrager til at balancere kroppens naturlige kollagenniveauer, så du kan få en stærkere og mere elastisk ud, glansfuldt hår og slidstærke negler, der ikke knækker.


MaxMedix Marine Collagen Advanced – Bedste i test

Egenskaber

  • Positiv indvirkning på knogler, led og hud
  • Beskytter cellerne mod oxidativt stress
  • Indeholder hyaluronsyre, Co-Q10 og C-vitamin
  • Type: Kapsler

WeightWorld

Det skal du vide om MaxMedix Marine Collagen Advanced inden køb

Dette kollagen tilskud fra MaxMedix er kapsler med pulver udvundet af saltvandsfisk, som er beriget med andre gode kosttilskud, herunder hyaluronsyre, Co-Q10 og C-vitamin, der alt sammen bidrager til en positiv indvirkning på knogler, led og hud.

I bøtten får du 90 kapsler, som svarer til en måneds forbrug. Det vil altså sige, at du skal indtage tre kapsler dagligt for at få den anbefalede mængde på 1200 mg patenteret NatiCol-kollagen, der er med til at mindske kroppens naturlige aldringstegn, såsom rynker, svage negle og skrøbelige knogler.


Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein, som din krop på naturligvis selv producerer. Proteinet findes flere steder i kroppen herunder både i hudceller, sener og knogler og er fundamentale byggesten for både knogler og brusk. 

Collagen bidrager til hudens elasticitet og spændstighed. Derfor giver det også god mening at indtage collagen tilskud enten i form af pulver eller piller, når man nærmer sig de tredive. 

Som kroppen aldres mindskes evenen til selv at producere collagen, og derfor kan det være en rigtig god ide at optage det i kroppen på anden vis, såsom gennem pulver eller piller, da det er helt ufarligt og blot bidrager til et naturligt, og lidt mere ungdommeligt udtryk. 

Man kan derfor komme rynker og slap hud i forkøbet ved at tilføre collagen i daglige doseringer. På denne måde kan man opretholde kollagenniveauet i kroppen frem for, at det falder med alderen.


Hvorfor tage kollagen tilskud?

Mange tro fejlagtigt, at det først er, når fine linjer, rynker og andre aldringstegn viser sig, at det kan være en god ide at tage kollagen tilskud. Men det er faktisk forebyggende og kan allerede være givende at supplere sin kost med, inden du fylder 30 år. 

Den naturlige mængde af collagen, som din krop producerer, aftager nemlig i takt med, at du bliver ældre, hvorfor det kan være givende for en smidig hud uden rynker, stærke negle og sundt hår, at påbegynde et kollagen tilskud tidligere end forventet. Det er selvfølgelig helt individuelt, hvornår kroppen producerer mindre mængder, og derfor bør du naurligvis rådføre dig med din læge eller anden fagperson. 

Collagen kan tages på helt samme vis, som når du tager tilskud af andre typer af vitaminer og minealer, som er godt for din krop. Det kan være, at du i forvejen tager vitaminpiller og andre former for kostsupplement for at dække kroppens behov.


Så nemt er det at tage kollagen tilskud

Som nævnt er der flere forskellige producenter, som tilbyder kollagenpulver. Og det er altså både nemt og enkelt at vende sig til at indtage pulveret dagligt. Nogle producenter laver pakker, hvor du skal tage tre om dagen, og andre laver breve, hvor der blot er til én daglig dosering.

Du kan både få breve, hvor der er smag i, som også nævnt ovenfor, men det er også muligt at få helt smagsneutralt tilskud – enten som piller eller tabletter. Vælger du kollagen uden smag, kan du blot tilføje produktet i din morgenkaffe, eller hvilken som helst anden foretrukken drik, i en skål yoghurt eller skyr og andre flydende produkter. 

På denne måde kan du nemt tilføje dit kollagen tilskud i din dagligdag ved at indtage det som piller eller pulver i forbindelse med måltider. Skab dig gerne en rutine, så du har nogle faste tidspunkter, hvor du tager produktet, så du er sikker på at få den rigtige mængde. 

Det er endda helt op til dig, hvordan du allerhelst vil indtage den daglige mængde collagen. Udover piller og pulver, kan du også tage tilskuddet gennm tabletter. Derved kan du selv vælge din foretrukne metode. 


Indoptagelse af collagen

Udover de smarte kollagen tabletter, piller og pulver, som kan bidrage til dit kollagen tilskud, er der også visse grøntssager, der kan opretholde niveauet i din krop. Du kan eksempelvis spise grønt såsom spinat, aubergine og kål. Desuden kan du tilberede det på forskellige vis, så det bliver spændende at producere collagen og ikke føles som en lang og kedelig kur.


Angivelse af kilder og tests:

  • Læs her mere om Forbes vurdering.
  • Verywellhealth har lavet denne vurdering ift. kosttilskuddet.

Om forfatteren