Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Kinesisk restaurant København – De 5 bedste spisesteder

Kinesisk restaurant København – De 5 bedste spisesteder

kinesisk-restaurant-dumpling-billede

En kinesisk restaurant, der både har autentiske lokaler og masser af gode smage – hvor findes den egentlig? Faktisk, findes der mange af dem i København. De mange perler gemmer sig alle afkroge af hovedstaden, som du med fordel kan gå på opdagelse i.

4,9 på Trustpilot med +1600 anmeldelser

Det bedste top 5 chinese spisesteder behøver ikke nødvendigvis at være stort, prangende og fancy, men kan også sagtens være et lille spisested med små borde, hvor smagene er store og personalet venligt og velkommende.

Bedste kinesisk restaurant i København

Med denne guide til en kinesisk restaurant i København, som kan blæse dig bagover med de rette og autentiske smage fra Østen, nærmere bestemt Kina, er du sikret et godt valg, uanset, hvilket spisested du vælger. Vi guider dig, hos MyDinners, trygt igennem de bedste og mest spændende muligheder for kinesisk mad og lækkerier i København.


Vores anbefalinger

Bedste samlet set: Royal Garden
Bedste værdi: Magasasa

Herunder finder du vores bud på en kinesisk restaurant til ethvert behov i forskellige dele af København. Hvem ved, måske finder du et lækkert spisested i nærheden af dig, som du slet ikke vidste var der.


Royal Garden

Er du vild med Dim Sum, så er dette nok ét af de bedste steder i København, hvor du kan nyde netop denne kinesiske specialitet. Royal Garden er nemlig kendt for deres autentiske udtryk og gode smage, som mange rejser langt for at smage på.

En kinesisk restaurant som denne ville være ærgerlig at gå glip af. Du vil, som vesterlænding, være så heldig at opleve den sande autentiske oplevelse af Kina, som havde du være der selv. For restauranten er nemlig så populær blandt landsmændene selv, at de stimer til.

Du finder den autentiske restaurant her:

Adresse: Dronningens Tværgade 30, 1302 København K

Se Polestar leasing her.

Royal Garden har ikke PT. nogle deals, men se hvilke restauranter, som har, her.

>> Læs også om de bedste frokost restauranter i København her.


Magasasa

I Kødbyen finder du denne perle, som helt sikkert er en kinesiske restaurant, som du ikke må gå glip af. Her finder du nemlig et enormt menukort med alle Kinas mange lækkerier på forskellige måder – både supper, wokretter, wontoner, dumplings og meget andet.

Smagene er gode, lokalerne atypiske for kulturen, men alligevel hyggelige og rumlige. Derfor kan du med fordel nyde både en omgang Gong Bao kylling og Peking and, når sulten skal stilles hos én af de bedste chinese spisesteder i København.

Du finder Magasasa her:

Adresse: Flæsketorvet 54-56, 1711 København V

Magasasa har ikke PT. nogle deals, men se hvilke restauranter, som har, her.

Angivelse af kilder og tests:

Om forfatteren