Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » iRobot Roomba i7 robotstøvsuger tilbud, test og anmeldelse

iRobot Roomba i7 robotstøvsuger tilbud, test og anmeldelse

iRobot Roomba 694 robotstøvsuger

Gør dig selv en tjeneste og test en iRobot Roomba i7 robotstøvsuger i dit hjem på tilbud, så du, i stedet for at svinge støvsugeren hver dag, kan hygge dig med din familie og lave de ting, du rent faktisk har lyst til. Læs her vores anmeldelse af denne gode robotstøvsuger.

Neatsvor X500 – Bedste alternativ til iRobot Roomba i7 robotstøvsuger

15% rabatkode: PK15

Prøv med 100 dages tilfredshedsgaranti

bedste robotstøvsuger

Neatsvor

15% rabatkode: PK15

✅ 5 stjerner med +10 anmeldelser
✅ Prøv med 100 dages fuld tilfredshedsgaranti

Denne robotstøvsuger er bedst fordi:

Indbygget vandbeholder og moppe til vask af gulv
Spar i gennemsnittet 10 timer på at lave andre ting i stedet for at støvsuge.
Ekstra høje sugestyrke med 3000 PA
Prøv i 100 dage med fuld tilfredshedsgaranti

Specifikationer 

2500 mAh
Brugstid: 120 min.
Google Home app 
Hurtig opladningstid

Denne elektroniske rengøringshjælp kan styres via en app til din smartphone og den bruger det patenterede iAdapt 3.0 navigationssystem, så den helt selv kan kortlægge rummene og derved planlægge den mest effektive rengøring af dit hjem, uden du selv skal løfte en finger.


Prøv i 60 dage med fuld tilfredshedsgaranti

Bedst fordiSpecifikationer
God til et hjem med husdyrStøjsvag: 60 DB
3-trins-rengøringssystemBrugstid: 90 min.
10 x ekstra sugestyrkeiRobot Home app 
StemmestyringOpladningstid: 2 timer

Effektiv i test med gummibørster

Denne iRobot Roomba i7 plus robotstøvsuger har det der kaldes dual multi-surface gummibørster, som er unikt designede med gummiflapper, der gør rengøringen mere effektiv, da de griber om al snavs og små støvpartikler som selv øjet ikke kan se. De griber om alle typer af gulve, hvilket også er en god funktion, hvis du har forskellige slags gulve i dine rum.

Disse typer af gummibørster scorer altid højt i test, da de netop opfanger alle former for snavs, hvilket man i en anmeldelse typisk går højt op i. Hvis du er på udkig efter andet udstyr til hjemmet, kan du læse mere om eksempelvis stegepander i denne guide.

Støvsugeren er også udstyret med et high efficiency filter, som er lavet af et specielt materiale, der kan opfange allergier. Mere specifikt kan den opfange op til 99 % af allergier fra pollen, støvmider og mug. Dette kan være et stort plus hvis nogen i husstanden har allergier, eller hvis der er husdyr, som kan udskille støvmider.


Anmeldelse af iRobot Roomba i7 Plus robotstøvsuger

Dette produkt scorer generelt rigtig højt i test af robotstøvsugere, da den bare kan alt det man forventer af en elektronisk rengøringshjælp og endda mere til. I en anmeldelse af dette produkt, blev den bedømt til at være 9/10 baseret på forskellige faktorer såsom støjniveau, brugervenlighed, selve rengøringen selvfølgelig og meget mere. 

Det er altid en god idé at researche lidt inden man går ud og køber et produkt fra ny, hvis man vil være sikker på at gøre sig et godt køb, som man vil blive glad for i længden. 

Som de skriver i en anden anmeldelse af robotstøvsuger her er en, så er den eneste ulempe ved produktet, at den er rimelig dyr. Det kan derfor være noget du bør være opmærksom på, når du skal købe den, da det kan være en fordel at finde den på tilbud.


Ekstra tilbehør på tilbud

Hvis du gerne vil gøre det endnu nemmere for dig selv at få gjort rent derhjemme, så kan du købe tilbehør til din iRobot Roomba i7 robotstøvsuger. En ekstern støvbeholder kan være super smart at have, da støvsugeren selv kører hen til beholderen og tømmer sig.


Dette bør du overveje inden du køber en robotstøvsuger

Vi vil gerne hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning, når du skal investere i et dyrt elektronisk produkt. Det ville være en skam, hvis du købte en model, der slet ikke lever op til dine behov og passer ind i din bolig. Der er nemlig mange forskellige faktorer og funktioner ved de forskellige robotstøvsugere, som de hver især har fokus på i rengøringen.


Test og anmeldelse

Det kan være en lidt dyr investering at købe en ny robotstøvsuger, så inden du vælger den, du gerne vil købe, så er der nogle ting, du med fordel kan have in mente, inden du trykker på købsknappen. På den måde kan du være sikker på at gøre det bedst mulige køb, som lever op til dine behov og forventninger.

Det første, der er værd at gøre inden du køber en iRobot Roomba i7 robotstøvsuger, er at læse en test eller anmeldelse af produktet, gerne fra brugere der allerede selv har testet modellen derhjemme.

Eksperter kan have nogle kloge og betydningsfulde indsigter i, hvad der gør et produkt godt og bedst i test, men hvis du vil være helt sikker på at vælge et produkt, der fungerer i en bolig i praksis, så er det især et godt råd at søge viden fra brugerne.


Tilbud om funktioner

Udover det mere undersøgende du kan gøre inden dit køb, så er der også nogle specifikke funktioner og elementer som produktet tilbyder, som du bør tjekke op på og overveje, når du skal vælge den rette robotstøvsuger til din bolig.


Køretid: det er væsentligt at undersøge, hvor længe robotstøvsugeren kan gøre rent uden opladning. Det er det især, hvis du har et større hjem, så du kan være sikker på, at den klarer hele rengøringen på én gang.


Ladetid: i samme dur kan det også være en god idé at tjekke op på, hvor længe ladetiden er på din model. En irobot roomba i7 robotstøvsuger test viser at denne model har en køretid på 75 minutter og en ladetid i sin ladestation på 90 minutter. Det er derfor i de fleste tilfælde muligt at få rengjort hele hjemmet på én enkelt opladning med denne model.


Tilgængelighed: det kan være smart at vælge en robotstøvsuger, der har en tilhørende app, såfremt at du ønsker, den skal køre, imens du ikke er hjemme, så du kan styre den og holde øje med den på afstand. Det muliggør også en smart navigation, hvor du kan indstille hvilke rum, der skal rengøres. Hvis du ikke ønsker en højteknologisk model, findes der også de mere simple modeller, hvor du manuelt kan trykke på knapperne på robotstøvsugeren.


Sensorer: det kan være ret essentielt at undersøge, om modellen har gode sensorer til at registrere og overkomme forhindringer i form af gulvtæpper, trapper, dørtrin osv. Det er surt, hvis man ikke er hjemme og forventer at komme hjem til et rent hjem, men at den er gået i stå og ikke har gjort arbejdet ordentligt.


Støvbeholder: du tænker måske på, hvor ofte en sådan irobot roomba i7 robotstøvsuger skal tømmes, da den er mindre end en almindelig, gammeldags støvsuger. Men som et kæmpe plus ved netop denne model, så skal den slet ikke tømmes! Den tømmer simpelthen sig selv ned i en lukket pose, så du slipper for at tømme den hver dag. Den kan endda indeholde støv, dyrehår og snavs fra op til 30 beholdere ad gangen. Der er derfor lang udsigt til, at du selv skal løfte en finger.

Hvilke modeller har de ellers hos iRobot?

Vores skønne brand iRobot har selvfølgelig flere modeller end blot denne iRobot Roomba i7 robotstøvsuger, som er fremragende til sin pris. Du finder hos dette mærke også andre modeller, som både ligger over og under i kvalitet og funktioner. Men lad os guide dig, så du ved hvordan du kan placere dig ift. deres sortiment.

Af billigere modeller finder du deres i3 model, som koster lige underkanten af 2.000 kr. Hvilket er en af deres billigste modeller. Den har fortsat mulig opkobling til iRobot og deres app og software, men den rengør i det man kalder “rækker” frem for den mere specifikke kortlægning. Den detekter ikke på samme måde skidt, men kører fra ende til anden.

Hvis du er interesseret i en model, som er endnu bedre end iRobot Roomba i7 robotstøvsuger skal du kigge mod deres model, s9+ Roomba, som er den øverste klasse indenfor denne produktkategori. Den har flere forskellige ekstra funktioner som gør rengøringen endnu mere grundig og effektiv.

Den kan blandt andet gøre rent langs væggen og i hjørner, rengører efter objekter og derfor mest essentielle områder først, den har automatisk tømning, så du ikke skal røre en finger. Det er blot et udsnit af dens fordele, som du kan blive klogere på.


Find det bedste tilbud på din iRobot Roomba i7 robotstøvsuger

Nu har du lært lidt om denne specifikke model, såvel som deres sortiment generelt. Men hvor finder du så din model billigst, på tilbud eller til nedsat pris. Vi anbefaler at du først og fremmest holder øje med iRobots egen hjemmeside, som du kan tilgå herfra. De har til tider selv rabatter på nogle af deres modeller.

Ellers er det værd at holde øje med tilbud på vores side her, som vi forsøger at holde opdateret så vidt som muligt. Det er også ofte værd at holde øje med tilbud på dage som Black Friday, januar udsalg, sommer sale og alle andre mærkedage for nedsatte priser. Der kan være mange gode penge at spare, ved at holde godt øje.


Kombiner din robotstøvsuger med en gulvvasker

Et element som iRobot har fanget, er kombinationen af rengøringsområderne. De tager det med ind i deres udvikling af produkter. Derfor kan nogle af deres nyere robotstøvsugere kobles sammen med deres gulvvasker, Braava Jet M6 model, som vasker gulvet efter at støvsugeren har taget en tur rundt.

Det smarte her er dog, at den taler sammen med Roomba, og sætter i gang sin gulvvask, når der er behov for dette. Den har desuden en smart præsicionsjetspray, som gør at den fjerner effektivt og akurat.


Gode råd til robotstøvsuger til dyrehår

Hvis du har et eller flere kæledyr derhjemme, så er du nok med stor sandsynlighed bekendt med at de kan fælde og at hårene ligger rundt omkring og alle vegne. Her kan en robotstøvsuger være en life saver i en travl hverdag, hvor man måske ikke har tid eller overskud til at svinge støvsugeren hver eneste dag.

Det kan der dog være behov for i en husstand med pelsede dyr, så du kan med fordel spare tid og komme hjem til et rent hjem, hvis du har en robotstøvsuger, der kører, når du ikke er hjemme. Her er en irobot roomba i7 test særligt god.

Det er især robotstøvsugere med gummibørster og en høj sugeevne, der er gode til at få bugt med dyrehår. Gummibørster er både gode til hundehår og kattehår, men de er også bedst i test til at opsamle selv de mindste støvpartikler, som øjet ikke engang kan se.

Selvom der findes måder at komme af med dyrehår i hjemmet, når de er fældet, så er der dog også nogle ting du kan gøre for at forebygge de mange hår derhjemme. Hvis du har en hund, som du går tur med dagligt, kan du med fordel tage en børste med ud og børste din hund udenfor.

Det kan også snildt gøres i haven, hvis du har sådan en, men det væsentlige er bare at du børster din hund ude i det fri, så hårene ikke hvirvler rundt derhjemme.

Det kan også være til gavn for andre dyr i naturen, da fugle eksempelvis kan bruge hårene til at bygge rede. Hvis du ikke har en hund men en kat, så kan du købe en speciel stålbørste, som er lavet til at børste de løse hår af, som ellers ville fælde rundt omkring i hjemmet.

Børsten til katte er lavet til at nå helt ned til hårbunden, så den både opfanger alle de løse hår, men også virker kløestillende og rar for din kat at blive børstet med. Det kan altså være smart at få børstet dine pelsede kæledyr lidt oftere, hvis du døjer meget med dyrehår derhjemme.


Robotstøvsuger tilbud

Skal du købe en irobot roomba i7, er det oplagt at lede efter et robotstøvsuger tilbud. Der findes ofte gode rabatter, hvis du er tålmodig, og holder øje de rigtige steder.

En irobot roomba i7 robotstøvsuger er i den dyrere ende af støvsugere, hvorfor det kan være en stor fordel at finde den til en billig pris. Nogle steder er det også muligt at få prismatch, så du kan forhandle om prisen, hvis du finder den billigere et andet sted, end der du gerne vil købe den.

Hold både øje med nettet og fysiske butikker for robotstøvsuger tilbud.


Gør din hverdag nemmere

Med en irobot roomba i7 har du mulighed for at give dig selv en ekstra hjælpende hånd i hverdagen. Som bevidst i vores irobot roomba i7 test, er denne maskine virkelig god, og derfor et oplagt valg, hvis du skal forbedre din rengøring i hjemmet.

Med en stresset hverdag, skal man tage imod den hjælp, man kan få. På denne måde kommer praktiske ting til at fylde mindre, og du får mere tid og overskud til de vigtige ting.

Det er også værd at nævne, at en robotstøvsuger kan være et godt og billigere alternativ til rengøringshjælp.


Find den rette irobot model

Nu er du blevet klogere på denne irobot roomba i7 model, men det er også en god idé at kigge på andre robotstøvsugere, før du køber din maskine. Der findes mange gode alternativer på markedet, og måske en af dem matcher dine behov bedre.

Vi vil dog klart anbefale denne maskine, da den baseret på vores irobot roomba i7 test fungerer virkelig godt, og har alt det, man kan forvente af en robotstøvsuger.


Læs også:

Angivelse af kilder og test:

Om forfatteren