Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Energi » Hvor mange kwh bruger en opvaskemaskine? Spar penge

Hvor mange kwh bruger en opvaskemaskine? Spar penge

Hvor mange kwh bruger en opvaskemaskine

Mange ønsker at spare en del på deres elregning, og derfor kommer spørgsmål som “hvor mange kwh bruger en opvaskemaskine” ofte op, da det kan være nyttig viden, hvis der skal spares på elregningen. Dog er der heldigvis også flere steder du kan spare.


Hvor mange kwh bruger en opvaskemaskine?

En opvaskemaskine bruger i gennemsnit mellem 50-110 kwh i timen, hvilket varierer alt efter maskine, energimærke og type af vask, du kører. De bedste på markedet ligger derfor og bruger 50-60 kwh i timen pr. 100 opvaskecyklusser (som dette defineres ud fra).

Vil du gerne spare, så finde det billigste elselskab i Danmark her. Det kan være svært at vide sig sikker på de præcise kwh på din opvaskemaskine, da det ligeledes er afhængigt af hvilken type vask du kører.Forstå energimærkningen på din opvasker

I svaret til hvor mange kwh bruger en opvaskemaskine, er det værd at overveje hvilken energimærkning din maskine har. Det er faktisk alfa omega for mængden af watt og deraf også dine elpriser time for time. Se herunder de forskellige energimærker, og hvad det indebærer.

  • A – bedste
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F – dårligste

Vi har samlet energimærkerne og hvor meget de hver især bruger herunder. Dernæst ser du en tabel og graf over hvordan elpriserne har ændret sig løbende gennem årene, hvilket giver dig et indtryk af, hvad det har kostet førhen og kan sammenligne med hvor meget kwh bruger din opvaskemaskine og dermed også priserne i dag.

Energimærke kWh pr. 100 opvaskecyklusser
A 50-60 kwh
B 60-70 kwh
C 70-80 kwh
D 80-90 kwh
E 90-100 kwh
F 100-110 kwh

Mooly tester

Er du nysgerrig på flere områder og infomation, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk. Vi holder os altid informeret om, hvordan markedet udvikler sig.

Angivelse af kilder og tests: