Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Hvad koster en Tesla? Læs med her, og få svaret

Hvad koster en Tesla? Læs med her, og få svaret

tesla pris

Oplever du, at du går og mangler svar på hvad koster en Tesla egentlig? Så vil vi hos Mooly sørge for at oplyse dig om lige netop dette. Vi vil gøre vores bedste, så du føler du er informeret tilstrækkeligt. Det er dog vigtigt at pointere at der ikke er et entydigt svar på dette spørgsmål, og prisen vil varierer alt afhængig af om den enkelte Tesla er ny, brugt, kvaliteten og mange flere faktorer har en påvirkning på en prisen.

Men for at komme så tæt på et svar som muligt, til dette spørgsmål, så har vi sørget for at gøre dette så overskueligt som muligt, for dig som læser.

Du undre dig måske, og tænker hvad koster en Tesla model 3, og her kan vi oplyse dig om at den typisk ligger mellem 300.000 og 400.000 kr. Dette afhænger dog stadig af tilvalgte funktioner og den enkeltes batterikapacitet.

Tesla model Y ligger oftest placeret i prislejet 400.000 til 450.000 kr.

Tesla model S spænder fra 1.100.000 til 1.300.000 kr, og dette skyldes modellens avancerede teknologi og funktioner.

Tesla model X er en af de modeller der ligger højest på prisen, og den ligger oftest mellem 1.200.000 og 1.400.000 kr. i 2023.


Hvad koster en ny tesla?

I ovenstående afsnit fik du et lille indblik i hvad en Tesla kan komme til at koste, alt afhængig af hvilken model der foretrækkes. Dog er det meget vigtigt at pointere at disse priser der er nævnt ovenfor, er priser der varierer i forbindelse med faktorer som blandt andet:

  • Lokale afgifter
  • Incitamenter
  • Tilgængelige konfigurationer.

Det er også vigtigt at nævne at ovenstående priser er som det ser ud på nuværende tidspunkt i 2023.


Hvad koster det at lade en Tesla?

Det er også vigtigt at være opmærksom på hvad koster det at lade en Tesla? For en ting er den store udgift der er forbundet med købet af selve tesla elbilen, men en anden vigtig faktor er også den månedlige udgift, der oftest kan glemmes når man står lige nu og her i situationen og skal foretage sig et køb. Derfor er det vigtigt man har gjort sig nogle overvejelser omkring økonomien når vi snakker om hvad koster det at lade en Tesla.

Elbil er billigst

Læs andre artikler om elbiler

Læs mere om f.eks. leasing af hybridbil eller leasing elbil.


Angivelse af kilder: