Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Claus holm airfryer tilbud – Deli xl test og tilbehør

Claus holm airfryer tilbud – Deli xl test og tilbehør

holm airfryer

Dette Claus holm airfryer tilbud, Deli xl test samt tilbehør egner sig især til dig, det mangler et køkkenudstyr, der kan gøre madlavning til dig og hele familien nemmere. Den har en ekstra stor størrelse og kan derfor indeholde en stor mængde mad af gangen.​ Køkkenmaskinen klarer sig desuden godt i anmeldelse og kan ofte findes til med gode tilbud. Se airfryer tilbud.

Alternativer til Claus Holm airfryer

 • claus holm airfryer

  #1 Vores anbefaling af airfryer bedst i test

  Onyx Cookware Airfryer

  Ca. 40% billigere end #2

 • claus holm airfryer

  #2 Bedste alternativ til Holm airfryer som premium

  Cosori Dual Blaze

 • claus holm airfryer

  #3 Bedste Hom Deli airfryer

  Holm Deli XL

Maskinen er udstyret med en masse smarte funktioner såsom 6 autoprogrammer og en 60 minutters timer. Autoprogrammerne gør madlavningen endnu nemmere, da du blot kan putte ingredienser i maskinen, hvorefter den klarer resten af arbejdet for dig, så du kan hygge dig med familien, imens maden kokkereres.

Du kan nemt indstille temperatur og funktioner på det digitale display. Displayet er en god og sensitiv touchskærm. Se også vores overblik over aktuelle 2023 tilbud på TOP sælgeren Onyx stegepande.


Det særlige ved Claus Holm airfryer test​

Noget af det, der får Claus Holm airfryer til at stå ud fra de andre, er, at den er vanvittigt billig og ofte kan findes på tilbud. Hvis du endnu aldrig har haft en airfryer, men godt kunne tænke dig at give det en test, eller måske investere i noget rigtig godt, så kunne det være et godt forslag at prøve denne air fryer af Claus Holm ud først.

Specifikationer:

 • 6 autoprogrammer
 • 60 minutters timer
 • Temperatur: 40-200 °C
 • Forvarmningsfunktion
 • Volume: 5L
 • Effekt: 1500 watt
 • 32,5 x 27,5 x 38,5 cm
 • Vægt: 5,1kg

Her får du nemlig et rigtigt godt produkt for pengene. Claus Holm Deli XL airfryer har en kapacitet på hele 5 L, der gør den både rummelig og et godt alternativ til eller supplement til ovnen. Her er der nemlig plads til hele familiens mad, en ordenligt gang pomfritter, eller måske en kage til gæsterne.

Det store rummelige ovnrum giver dig mulighed for at tilberede noget så stort som en hel kylling på én og samme gang. Derfor vil du ikke behøve at tænde ovnen for det, men blot smække hele molevitten i airfryeren. Det vil give dig en kylling med gylden og sprød overflade og skin og et saftigt, veltilberedt indre. Søger du inspiration til din madlavning? Læs også vores lækre opskrift på laks i airfryer.


Mange fede features​ ved tilbehør

Den har en temperaturkontrol helt fra 40-200 grader så der nærmest ikke er grænser for, hvilken slags mad, du kan lave. Maskinen er fra Claus Holm er designet med høj sikker- og brugervenlighed, så børnene også kan være med til madlavningen.

Claus Holm Deli XL airfryer har fem forudindstillede funktioner, som du med fordel kan anvende, når du skal tilberede mad til hele familien. Dette gør, at du ved hjælp af ganske få tryk kan få maskinen til at varme op og tilberede den mad, som du kommer i airfryerens indre, til perfektion – helt af sig selv. Køkkenmaskinen klarer sig desuden godt i anmeldelse og kan ofte findes til med gode tilbud. 

Med denne model fra Claus Holm vil du opleve, at der er markant mindre luft forbundet med din madlavning. Ydermere er den støjsvag, hvilket er en fordel, hvis du befinder dig i rummet, imens din airfryer er igang. Dette kommer af den mindre mængde luft den bruger, når den skal varme op og tilberede mad.


Airfryer i moderne og tidsløst design​

Claus Holm Deli XL airfryer er produceret med et moderne og tidsløst design, der passer ind i ethvert hjem. Du behøver derfor ikke at gemme den væk i skabet hver eneste gang, du har benyttet den. Ønsker du derimod stadig at pakke den væk efter brug, så er den designet med en høj brugervenlighed, der gør det muligt at gemme den væk ubesværet. 

På grund af det geometriske design vil den nemt kunne gemmes væk i et skab, på en hylde eller i en skuffe, da den kan passes ned og ind i kvadratiske åbninger, som gør den mere smidig og nem at pakke væk, hvis dette er tilfældet. Hvis du vil have fat i den populære køkkenmaskine, kan den ofte fås med gode tilbud på hjemmesiden.


Gode anmeldelser til Claus Holm​

Claus Holm Deli XL air fryer er allerede blevet købt og testet af mange mennesker, som giver den gode karakterer både for prisen, for brugervenligheden, for designet og for dens gode ydeevne. Her har Claus Holm virkelig fået udviklet et produkt, der lever op til de forventninger, der bliver stillet til hans air fryer.

Noget der kan vægte højt i forhold til, om en airfryer får en god anmeldelse er, hvor anvendelig den er, og hvor let den er at rengøre efter brug. Ingen gider bruge uendelig lang tid i køkkenet efter maden er spist på at stå og gøre rent. Det smarte ved dette produkt er, at det er egnet til opvaskemaskine, så hvis du ikke vil bruge din dyrebare tid på at stå og vaske op i hånden, kan du benytte dette tilbud. Det bliver altså næsten ikke nemmere at tilberede lækker og sund frituremad.

Med andre ord, er dette det helt rette valg af air fryer den, der er på budget, eller den, som gerne vil prøve en airfryer uden at skylle betale en bondegård for det. Vi har også testet andre airfryere, der er lidt dyrere og nogle i både større og mindre skala. Ud over at klare sig godt i anmeldelse, kan den ofte findes til med gode tilbud. Fuld liste over test af airfryer.


Gode opskrifter i Claus Holm Deli XL airfryer

Som med andre lignende airfryere og produkter, så kan Claus Holm Deli XL airfryer give nogle skønne og sprøde resultater, som du bestemt ikke vil gå glip af. Og du kan med fordel prøve dig frem med nye opskrifter på både snacks og lækre retter, som du kan bruge i hverdagen, såvel som i weekenden. Vi vil her komme med nogle forslag til, hvad ud kan lave i din airfryer, når du skal lave noget lækkert, hurtigt. Den perfekte hverdags makker.


Sprøde bønnefritter med dip

Ingredienser:

 • Frosne grønne bønner
 • Olie
 • Krydderier (eks. Salt, peber, hvidløgssalt, chili, paprika, osv.)
 • Mayonnaise
 • Sriracha

Sådan gør du

 1. Hæld den ønskede mængde frosne grønne bønner i en pose eller skål og vende dem rundt i en sjat olie og valgfrie krydderier.
 2. Tænd din airfryer på 200 grader og fyld dine bønner i airfryerens tilberedningskurvs, så der ligger et pænt lag i. Kom endelig ikke for mange i, da du ellers vil opleve at få bløde bønner.
 3. Tilbered bønnerne i din Claus Holm Deli XL airfryer i 15 minutter. Tjek til dem undervejs. Når de er blevet gyldne er de færdige. Nogle gange er de før tid, mens de andre gange skal have lidt længere. Det er en vurderingssag.
 4. Mens bønnernes tilberedes i din airfryer, kan du med fordel lave lækre dips. Vi tager her udgangspunkt i en chilimayo, som består af af 4-5 spiseskeer mayonnaise blandet op med cirka én spiseske sriracha. Er du glad for stærk mad, kan du komme endnu mere i, eller udelade det, hvis du helst vil være foruden chili. Ketchup eller aioli er også en god dip.
 5. Server dine bønnerfritter direkte fra airfryeren som en snack, eller som tilbehør til dine retter, hvor du ellers ville have brugt pommes frites, eller brug dem som erstatning for andre grøntsager.
bønnefritter i airfryer

Vil du vide mere om Claus Holm?

Har du planer om at investere penge i en Claus Holm XL Deli airfryer, men gerne vil vide mere om selve brandet? Selvom denne air fryer klarer sig godt i anmeldelse og oftest kan fås til et godt tilbud, er det slet ikke det eneste køkkenudstyr Claus Holm sælger. 

XL Deli airfryer er blot et af mange super gode produkter, som brandet sælger, som altid klarer sig godt i anmeldelse. Claus er en dansk kok, der har lavet meget forskelligt køkkenudstyr. Han har lavet mad til Hendes Majestæt Dronning Margrethe, kæmpet og fået stjerner til sin restaurant, arbejdet i Cirao og Zürick med sit eget cateringfirma. Derfor vil du, når du køber en airfryer på tilbud, altid få et produkt i allerhøjeste kvaltiet. 


Friske råvarer

Den garvede kok har altid arbejdet med mad, og han finder meget glæde i at arbejde med friske råvarer, opskrifter og godt køkkengrej. Derfor har han også udviklet sit eget brand, hvor han har udviklet fantastiske produkter såsom Claus Holm XL Deli airfryer, gryder, pander, fade og meget mere. Samtlige produkter klarer sig fantastisk i anmeldelse, og kan ofte findes med gode tilbud som forhandlere i nærheden af dig. 

Med Claus Holm XL Deli airfryer, gryder, pander, stor samt små fade og meget mere i deres sortiment, tilbyder den erfarne kok et bredt udvalg af fantastiske produkter, som er populære blandt køkkenentusiaster.


Prøv også pander og gryder fra samme brand

Hvis du ejer en Claus Holm XL Deli airfryer, men er på jagt efter endnu mere god køkkenudstyr på tilbud, så kan du med fordel prøve de populære pander eller gryder, som klarer sig godt i anmeldelse. Ud over at blive solgt til en god pris med et godt tilbud, er panderne også lavet af et super flot design, som passer ind til ethvert hjem. 

Samtlige produkter er lavet med minimalisme for øje, hvorfor de passer ind til ethvert hjem og køkken. På hjemmesiden kan du finde lækre madopskrifter, som du med fordel kan tjekke ud, hvis du ejer en  XL Deli airfryer. Ud over opsrifter til din air fryer kan du også finde opskrifter på pizza, saftige bøffer og meget mere. Hvis du vil have fat i en XL Deli airfryer på et godt tilbud, så kan du købe den på hjemmesiden allerede i dag.


Hvor kan man købe en Holm Deli XL airfryer?

Airfryers er efterhånden et køkkenredskab, som man kan købe i stort set alle butikker og onlineshops, der sælger redskaber til køkkenet. Når det kommer til lige netop dette produkt, er det faktisk et af de nemmere produkter at få fat i. Det kan nemlig købes i coops butikker eller på deres webshop, hvor der sommetider endda er tilbud på den. 

Hvis du er medlem, kan du måske også være heldig at opnå endnu mere rabat på den i forvejen tilforladelige pris. En overordnet anmeldelse af produktet er, at den er super god til prisen på tilbud eller ej. Der er mange rigtig gode anmeldelser og et par kritiske ind i mellem, men til den pris er det overordnet set et rigtig godt produkt. Du kan få mange forskellige airfryers. Nogle af dem klarer sig bedre i test end andre.

philips avance collection xxl vs claus holm airfryer

Et godt udgangspunkt

Dette produkt er et super godt udgangspunkt, hvis du endnu ikke har besluttet dig for, at overgive dig til denne type køkkenmaskine. Den har, på tilbud eller ej, en rigtig fornuftig pris, som godt kan forsvares, hvis du måske ikke får den brugt hver dag. 

Mange der har skrevet en anmeldelse af den, er super tilfredse og fremhæver at den er rigtig nem at betjene. Den er derfor endnu engang et godt produkt, hvis du er ny til hele airfryer-verdenen. Du vil hurtigt blive overrasket over, hvor nem den er at bruge og hvor god maden bliver.

Se også blomkål i airfryer og silikoneform til airfryer.


Bliver en uundværlig del af madlavningen

Du vil dog højst sandsynligt opleve at blive rigtig glad for den, og at den vil blive en uundværlig del af madlavningen derhjemme. Den gør madlavningen hurtigere, da den ikke skal forvarmes ligesom en almindelig ovn skal.

Man kan derfor være tilbøjelig til at bruge sin airfryer oftere end en ovn, når man bare gerne vil have, at madlavningen skal gå hurtigt. Hurtigere madlavning er et tilbud, man næsten ikke kan modstå i en travl hver dag. Når du har købt en airfryer kan du afprøve forskellige lækre opskrifter, prøv eksempelvis at tilberede kartofler i din airfryer.

Information omkring Holm:

Virksomhedsnavn:Claus Holm ApS
Telefon:+45 87 68 47 29
Mail:service.dk@claus-holm.com
Åbningstider:Hverdage: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Hjemmeside:https://www.claus-holm.com/dk/

Hør mere om de forskellige airfryere her​

Haws air fryer 5,5 ltr airfryer
Bacon i airfryer
Cosori airfryer
Philips Avance Collection XXL HD9650 90 airfryer
Princess ovn airfryer
Bedste airfryer test
Airfryer opskrifter og kogebog
Frosne pommes frites i airfryer
Airfryer tilbehør
Mad i airfryer

Se mere fra Mooly:


Proteinpulver tilbud

Mercedes hybrid

Billig privatleasing


FAQ


Angivelse af kilder og tests:

Good Housekeeping – læs deres guide her.
BBC GoodFood – se deres test her.
Homes & Gardens har lavet en anmeldelse af de forskellige airfryers – se dem her.

Om forfatteren