Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Frokost Næstved – find den bedste restaurant i byen

Frokost Næstved – find den bedste restaurant i byen

frokost næstved

I Næstved ligger der utallige spisesteder, der serverer frokost til enhver smag og ethver verdenskøkken. Det kan være svært at navigere i de mange forskellige spiesteder, hvorfor vi her har samlet vores bud på den bedste restaurant i byen. 


Frokost Næstved – de bedste spisesteder i byen


Bone’s – et spisested for hele familien 

På restaurant Bone’s i Næstved kan du nyde en frokost hver eneste dag med hele familien. Dette spisested er nemlig kendte for at være en vaskeægte familie restaurant, som desuden indeholder legerum, børnemanu og softicemaskine. Her kan du altså tage hele familien med under armen og nyde en lækker frokost i Næstved. Deres retter er inspireret af det amerikanske køkken, hvor du kan få byens bedste spareribs, burgere eller bøffer. De er særligt kendte for deres spareribs, og derudover er gæsterne også begejstrerede for deres fantastiske service. 

Adresse: Vestergårdsvej 38, 4700 Næstved


Tap & Vin – tapas i bedste velsmag

Lyst til tapas til frokost? Så bør du helt klart lægge vejen forbi Tap & Vin i Næstved, som er en lækker tapas restaurant. Her kan du og dit selskab nyde de lækreste tapasretter i hyggelige omgivelser, og der vil være et hav af muligheder, når I udforsker deres omfattende menukort. På denne restaurant serverer de ikke blot tapas til frokost, men du kan også vælge mellem en masse andet såsom pasta, sandwich, oksemørbrad mm. Som prikken over i’et serverer de også fantastisk vin, som går godt til deres mange retter og tapas. Her vil der være et væld af muligheder, hvorfor du altid kan være sikker på at finde en vin til dit behov. 

Adresse: Jernbanegade 1, 4700 Næstved


Angivelse af kilder og tests:

Eater.com – se kilde
Provitamil.com – se kilde

[ratemypost]

Om forfatteren