Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Frokost Lyngby – Find den bedste restaurant i byen her

Frokost Lyngby – Find den bedste restaurant i byen her

frokost lyngby

I hyggelige Lyngby er der et hav af muligheder at vælge mellem, i jagten på den bedste restaurant i byen. På deres hovedgade finder du f.eks. Nogle af byen hyggeligste cafeer og restauranter, og her kan du læse mere om hvilke, vi anbefaler.


Frokost Lyngby – bedste restauranter 


Stick ‘n’ sushi – frisk fisk på Hovedade 43

Har du lyst til fisk til frokost? På den hyggelige Hovedgade finder du dette spisested, som serverer fisk af højeste kvalitet og velsmag. Du har nok hørt om navnet og ved måske, at de er meget populære for serverer fisk i allerhøjeste kvalitet. På denne restaurant vil du for alvor kunne smage og fornemme den japanske stemning – både hvad angår indretning og mad. De japanske uddannede kokke er eksperter indenfor sushiretter, hvorfor du altid kan være sikker på at få noget af det bedste sushi i byen, når du besøger Sticks. Restauranten ligger på den hyggelige Hovedgade 43.

Adresse: Lyngby Hovedgade 43


Parma og Pasta

Lyst til pasta? Så bør du lægge vejen forbi Parma og Pasta, som serverer pastaretter til frokost af bedste velsmag. Her vil du for alvor kunne smage italiensk, lækker pasta til en overkommelig pris. Du vil kunne nyde en frokost i uformelle og hyggelige omgivelser, og denne restaurant ligger i storcenteret – ikke langt fra Kyngby Hovedgade. Parma og Pasta får forrygende anmeldelser, og gæsterne er usær glade for smagende og råvererne, der for alvor fremrbringer den italienske stemning. 

Adresse: Lyndby Storcenter 40

Wokshop – lækre thai retter

Måske har du hørt om navnet? Wokshop er nemlig en meget populær asiatisk restaurant, der serverer thai retter af bedste velsmag. Denne restaurant ligger på Lyngby hovedgade og serverer både mad til frokost såvel som aftensmad. Her kan du vælge mellem et hav af retter indenfor det thailandske køkken, og fælles for alle er de fantastiske krydderrier og råvarer, der skaber en unik smag i deres retter. Wokshop ligger på den hyggelige Hovedgade i hjertet af Lyngby, og du kan med fordel afslutte din shoppetur med en middag på denne restaurant.

OliOli – Hawaiiansk restaurant

Hos OliOli kan du få de lækreste poké bowls af en masse forskellige varianter. Hvis du ikke har smagt en poké bowl endnu, så er tiden inde. Det er nemlig den perfekte kobination af sushi og salat, og det er den perfekte lette ret til frokost. Hvis du er på udkig efter en let og velsmagende frokost i Lyngby, så bør du helt klart overveje at lægge vejen forbi restaurant Oli Oli på den hyggelige Hovedgade.

Adresse: Lyngby Hovedgade 74


Angivelse af kilder og tests:

Justfunfacts – se kilde
Provitamil.com – se kilde

[ratemypost]

Om forfatteren