Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Ferrari leasing – Opfyld drømmen om den røde sportvogn

Ferrari leasing – Opfyld drømmen om den røde sportvogn

Ferrari leasing

Gennem Ferrari leasing kan du opfylde barndomsdrømmen om at køre i den røde sportsvogn, der ikke bare er ikonisk, men også et symbol på ren køreglæde og sport. Ved leasing af Ferrari får du lov til at mærke den fart den italienske hest har under kølerhjelmen på egen krop.

Hvorfor vælge Ferrari leasing?

Er du frisk på sport og fart over feltet, så er Ferrari leasing et godt valg for dig. Her får du nemlig alt dette i én og samme bil. Selvom der er grænser for, hvad du kan udsætte bilen for på de danske veje, kan du alligevel fornemme den bombstærke motor under hjelmen, når blot den er tændt.

Er du en bilentusiast ud over det sædvaneligt, så er det helt sikkert en mulighed, du ikke må gå glip af. Ferrari leasing er din mulighed for at prøve drengedrømmen af. Lad en Ferrari være din næste bil. Uden at skulle investere i den med X antal millioner, får du nu alligevel mulighed for at “eje” den verdenskendte sportsvogn.

Find forskellige muligheder for leasing af Ferrari herunder, hvor vi gennemgår de forskellige typer af leasing. Her er det værd at lægge mærke til, at der findes forskellige fordele ved de enkelte typer, og derfor også forskellige fordele ved, eksempelvis at vælge flexleasing og splitleasing.

Leasing af Ferrari

Hvad er privatleasing?

Når du privatleaser en bil, eksempelvis en Ferrari, kan du vælge at gøre det privat eller i forbindelse med erhverv. Under privatleasing af en bil, vil du kunne vælge mellem to typer af leasingformer, nemlig operationel leasing og finansiel leasing.

Privat Ferrari leasing gennem finansiel leasing minder i bund og grund meget om et billån, hvor der betales månedlige ydelser, der betales for de forskellige udgifter forbundet med brug af bilen, samt værkstedsregninger og service.

Ved operationel leasing af Ferrari er det leasingselskabet, der står for alle udgifter og omkostninger ved ejerskabet af bilen. Du overtager blot brugsretten af bilen. Du starter med at betale en førstegangsydelse, som baseres på bilens værdi, herunder månedlige ydelser og hvad der ellers indgår i din aftale.

Se videoen og bliv meget klogere på Ferrari leasing


Angivelse af kilder:

  • Find de forskellige Ferrari modeller på deres hjemmeside.