Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Artikler » Få lys ind i dit hjem

Få lys ind i dit hjem

Særligt da samfundet lukkede ned, blev vi tvunget til at tilbringe rigtig meget tid i vores hjem. Det kan have åbnet op for mange muligheder, der ikke var der tidligere. Vi har måske haft mere kvalitetstid med vores nære og haft tid til ting, som ikke tidligere har været mulig. Det er måske også blevet særligt tydeligt for os, at hjemmet skal være hyggeligt og varmt, men på samme tid være funktionelt, så vi hjemmefra kan varetage forskellige daglige opgaver. Det er gået op for mange, at det rigtige lys, til dagens forskellige funktioner, er kernen i en god og produktiv dag. Tilføj det rette lys til din dag, med en pendel, der kan placeres lige der, hvor det skal bruges. 

Den rette pendel til det rette sted

Igennem dagen, har hjernen brug for forskellige former for lys, for at vide, hvad der forventes af den. Det er derfor vigtigt for din effektivitet, at du tager stilling til, hvad du skal lave, og hvilken stemning du vil have dér, hvor din pendel skal hænge. Er det over spisebordet, hvor et blødt og varmt lys, vil starte og slutte dagen af med nærvær og ro? Her vil en dekorativ pendel, hvor lyskilden nænsomt er afskærmet, være ideel til at skabe et center for hygge samvær. Er det derimod i kontoret, hvor du igennem flere timer, skal være produktiv og klar i hovedet? I så fald vil et koldt, let blåligt, lys imitere dagslyset udenfor. Dette lys vil, gennem dine øjne, aktivere din hjerne og din krop, så du kan være vågen og aktiv i løbet af din arbejdstid. Her vil en mere åben pendel, som kan stille skarpt på din arbejdsstation, være ideel. 

Skab stemning med belysning

Den rette belysning kan være alfa og omega for en god stemning. Derudover giver det også mulighed for, at dagen varer lige så længe, som man ønsker. Det er måske så meget sagt, men det bliver i hvert bare lidt bedre, at sidde om bordet med venner og familie, når der er et lys, som kan samle alle. Vi oplever også ofte at vores humør bliver boostet af at dagen ikke bliver tilbragt i mørke. Endnu mere, så skaber en smuk lampe et flot blikfang for både dig og gæster, så du kan nyde godt af både lys og lampe dagen lang. Med mange smukke farver, former og modeller kan du finde den flotteste, hyggeligste eller mest specielle lampe, så den passer til din stil og dit hjem.