Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Velkommen - elpriser - logo

Velkommen elpriser – Strømpriser time for time

Mandag – fredag: 9.00 – 17.00
Weekender og helligdage: Lukket
Jenagade 22, 3. sal, 2300 København S
www.velkommen.dk

Velkommen elpriser er både nemme og overskuelige at holde øje med i deres strøm. Denne udbyder viser nemlig strømpriser time for time i deres app, hvor du også kan se den kommende dags prognose over elpriserne, så du kan forberede dig på, hvordan du skal bruge din strøm.

Læs anmeldelser fra Trustpilot, hvis du vil vide mere om, hvordan Velkommen elpriser varierer, hvordan selskabet er som udbyder, og hvad du kan forvente i forhold til variabel og fast pris aftale. Kontakt dem for flere uddybende information.

Vil du have billig el eller finde elpriser time for time, så læs med her.


Velkommen elselskab - priser

Hvorfor vælge dette elselskab til din strøm?

Der findes mange gode grunde til at vælge Velkommen, som dit foretrukne elselskab. Herunder hører blandt andet de gode anmeldelser, som virksomheden får på blandt andet Trustpilot, hvor kunder er glade for den betjening de får, for priser generelt, deres strøm og de fordele, der kommer med en aftale hermed.

Med en aftale eller abonnement med Velkommen elpriser, får du mulighed for at følge strømpriser time for time. Hermed kan du holde dig opdateret på, hvad du kan forvente dig i løbet af dagen, men også for den kommende dag. Kontakt dem for din pris.


Elselskab Pris pr. kWh Månedlig pris
Nordisk Energy 199,00 øre 298,50 kr
NettoPower 206,00 øre 309,00 kr
Gasel 208,00 øre 312,00 kr
OK 212,00 øre 318,00 kr
Energi Fyn 216,00 øre 324,00 kr

Hvordan ser en elregning med Velkommen elpriser ud?

Når du modtager en elregning fra Velkommen, vil den, lige som med så mange andre elselskaber, være præget af store afgifter og udgifter til både staten og til leverandører, med flere. Dette betyder, at det reelt set kun er 12% af din elregning, som består af den strøm, du bruger.

Det er fordi, at det ikke kun er el, vi betaler for, når vi har en aftale med et elselskab, som Velkommen, men også de udgifter, der følger med at levere strømmen, herunder:

  • Udgifter til leverandørenn
  • Moms
  • Afgifter til den danske statskasse
  • Udgifter til transport af el

Dette er simpelt sagt påkrævet af den danske stat, og derfor kan det heller ikke ændres. Priserne på selve ellen bestemmes ud fra Nordpool, som er den store koncern, der distribuerer strøm og strømpriser til Norden. Find mere information om elselskaber og elpriser her, eller læs om anmeldelser på selskabet eller deres kontakt.

Velkommen - elmast - strømpriser


Nyttige oplysninger om Velkommen kontakt:

  • Adresse: Jenagade 22, 3. sal, 2300 København S
  • Webadresse: www.velkommen.dk

Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Hvad bruger mest strøm?

Vaskemaskine og tørretumbler 20%
Køle- og fryseapparater 16%
TV 15%
Madlavning 13%
Belysning 12%
Opvarmning 3%
Diverse 1%

YouTube video

Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: