Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

SparEnergi elpriser time for time

SparEnergi tilbyder fordelagtige elpriser time for time og en grønnere løsning.

Mandag – torsdag fra 8.30 til 15.30
Fredag fra 8.30 til 14.30
Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V
www.sparenergi.dk

Hvem er, og hvilket niveau ser vi på Sparenergi elpriser på? Vi sætter dig ind i forskellige elselskaber, så du kan vurdere dine muligheder, priser og tilbud time for time. Følg og sammenlign de forskellige virksomheder og deres prisniveau i løbet af dagen. Energistyrelsen har stablet denne platform på benene, som hjælper danskere til, hvor og hvordan der kan spares i forbindelse med strømmen.

0 kr. i abonnement – ingen binding
Strøm til indkøbspris
Spar 500 kr på regningen

Hos SparEnergi bliver du tilbud gode løsninger til billige priser. Deres motto er at sørge for, at du sparer penge, sparer på Co2’en og sparer energi, når du vælger dem, som din foretrukne eludbyder. Læs meget mere om dem, og hvad de kan tilbyde, i det nedenstående.

Anbefalinger til alternativer til SparEnergi

Find også billig el her.


elpærer, elpriser, SparEnergi

Hvad er elpriserne time for time?

Når du skal holde øje med dine muligheder for besparelse, kan du blandt andet se efter hvornår på dagen strømpriserne er i top eller bund. Du finder til tider priser helt ned til under 2 kr. pr. kWh men hvor disse priser også kan stige til 3,5 kr. pr. kWh i primetime tidspunkter.

Generelt eller overordnet fremsættes prisen for strøm af Nordpool, der er den nordiske elbørs. De fastsætter priserne på baggrund af bl.a. følgende:

  • Udbud og efterspørgsel
  • Inflationsstigninger
  • Evt. makropåvirkninger i samfundet
  • Ressourcemulighederne (er der meget blæst, sol, vand osv.)

Derfor ser du også SparEnergi elpriser stige og falde løbende – hvilket sker i sammenspil med Nordpool. Elselskaber vælger derfor ikke blot selv deres strømpriser, men de er afhængige af den internationel elbørs. Men hold øje lige nu, da de ændrer sig time for time.


Elmast i solnedgang - elpriser fra SparEnergi

SparEnergi råd

SparEnergi kommer desuden med gode råd til, hvordan du kan spare på elregningen, spare på strømmen og sørge for, at du ikke er den, der støtter uholdbare og ubæredygtige energikilder. De giver følgende råd:

  • Renover din bolig, så den er energivenlig
  • Spar i hverdagen på vask, elforbrug
  • Overvej din varmekilde / type

Vil du læse mere om sparetips, kan du med fordel læse mere på deres hjemmeside. Du kan også finde SparEnergi elpriser time for time på deres side, hvis du ønsker at få mest muligt ud af din strøm.


Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Hvad bruger mest strøm?

Vaskemaskine og tørretumbler 20%
Køle- og fryseapparater 16%
TV 15%
Madlavning 13%
Belysning 12%
Opvarmning 3%
Diverse 1%

Hvornår er prisen god?

En huskeregel for hvornår el prisen god, er når der er lav efterspørgsel på denne. Det vil oftest sige mellem kl. 00.00 og 06.00, hvor de fleste menneske sover. Du kan derfor med fordel overveje at sætte opvaskemaskinen over om natten.

Er dette ikke noget for dig, kan du med fordel følge med hos Sparenergi elpriser, så du kan vælge et godt tidspunkt på dagen til at vaske tøj og ordne andre praktiske ærinder.

Vil du gerne spare penge på strøm, kan du følge Energistyrelsen elpriser time for time. Du finder masser af tips og tricks på hjemmesiden, så du kan blive klogere på dit forbrug samt hvornår, det er bedst at bruge strøm.

Gå ind på sparenergi.dk elpriser og se dagens udvikling.

Elmast i solskin - SparEnergi

Hvor ligger SparEnergi elpriser i dag

Du kan finde SparEnergi elpriser time for time, hele døgnet rundt, hvis du gerne vil finde de bedste tidspunkter at vaske tøj på, støvsuge og mere.

Du kan også blive klogere på sparetips i forhold til Co2 udledning, men også nede på et mere basalt og hverdagsnært niveau. Lær eksempelvis mere om, hvornår strøm er grønnest, hvornår du får mest muligt ud af dine SparEnergi elpriser og meget mere.

Bliv klogere på, hvad koster 2000 watt i timen, samt hvad koster naturgas i vores artikler herom.


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: