Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Norsk Elkraft elpriser time for time

Hos Norsk elkraft finder du gode og stabile elpriser time for time. Læs mere her.

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00-15:30
Turbinevej 13, 2860 Søborg
www.norskelkraft.dk

Hvis du er nysgerrig på Norsk Elkraft og deres elpriser time for time, til din virksomhed, skal du læse med her. Vi dykker ned i deres aftaler og hvad du kan spare ved at skifte til dem. Læs også mere om billig el.

Hos Norsk Elkraft og lignende firmaer, kan du få hjælp til at spare penge og endda din egen tid på strømpriser, hos din virksomhed. De har 30 års erfaring på erhvervsmarkedet i el, og er derfor en interessant spiller hvis du leder efter strøm til din virksomhed.

Du kan også læse meget mere om, Norlys elpriser


Norsk elkraft elpriser time for time

Få billigere strøm ved at holde øje med strømpriserne hos Norsk Elkraft

Hos Norsk Elkraft har du mulighed for at få kontakt til en hel afdeling af energirådgivere til dig og din virksomhed. De hjælper dig med at få overblik og forstå alle punkter, du er i tvivl om, i din regning – om det er elpriser time for time eller forskellen på variabel og fastpris, hos dem.

De kan også hjælpe med at opnå besparelser samt at få et bedre overblik over dine muligheder og strømpriser. Du har derudover fuld kontrol over din pakke, da du får et energiovervågningssystem med, der giver kontrol over dit elforbrug.


Spar penge på el

Med en god elpris time for time er der hurtige og nemme penge at spare. Vælg derfor din udbyder med omhu, så du er sikret fordelagtige priser, hvor dine ønsker bliver opfyldt. Er grøn energi eksempelvis vigtig for dig, kan dette efterhånden fås til samme pris. Sammenlign udbydere og find din foretrukne.


Slip for dyre mellemled og få overblik over dit forbrug

Hos Norsk Elkraft kan du få fire forskellige strømaftaler.

  • Flexpris
  • Fastpris
  • Spotpris
  • Portefølge forvaltning

Du kan derfor få en aftale der er formet efter hvad du selv har brug for. Som kunde hos Norsk Elkraft får du personlig kontakt og kvalitetssikrede måler. Norsk Elkraft har hjulpet mere end 10.000 virksomheder med at reducere deres elregninger.

Læs mere om elselskaber og elpriser. Generelt eller overordnet fremsættes prisen for strøm af Nordpool, der er den nordiske elbørs.

Norsk elkraft elpriser i dag

Flexpris, fastpris eller spotpris? Spar tid og penge på strøm ved at vælge den rigtige aftale

Hos Norsk Elkraft kan du vælge imellem fire forskellige aftaler med forskellige elpriser, som passer bedst til dig og din virksomhed. Med fastpris sparer du ikke penge i det lange løb, men du får sikkerhed i dine regninger og ved hvad du kan forvente af strømpris hver måned.

Derudover kan du også vælge imellem flexpris og spotpris. Med spotpris følger prisen markedet, og derfor er denne den rigtige for dig hvis din virksomhed kan leve med svingninger i prisen på el. Med flexpris, får du en kombination af spot og fastpris, og derfor er det en mere stabil løsning.

Den sidste aftale er en portefølge forvaltning, og kan bestå af faste køb i kombination med spotprisen. I denne pakke reducerer du derfor chancen for større udsving i dine strømpriser.


Nyttige oplysninger om Norsk Elkraft:

  • Adresse: Turbinevej 13, 2860 Søborg
  • Webadresse: https://norskelkraft.dk/

Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: