Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Kärnfull Energi – Planlæg dit elforbrug time for time

Med Kärnfull Energi kan du føle dig tryg og sikker i dit elforbrug time for time.

Mandag – fredag: 8:00-17:00
Mejlgade 95, 3 – 8000 Aarhus
https://dk.karnfull.com/

Er du interesseret i at vide mere om priser hos Kärnfull energi og elpriser fra time til time, så læs videre her på siden. På denne side vil vi guide dig til information om Kärnfull energi og deres strømpriser. Læs også mere om billig el.

Elektriciteten vi alle bruger er den samme hvor end du befinder dig, men det er vigtigt at kende forskellen på hvem der rent faktisk leverer din strøm, så du får den bedst mulige aftale. Kärnfull laver bl.a. et gratis pristjek og forsyner dig med strøm med variabel timepris, som er billigere på sigt end fastpris. Derudover er du sikret god kontakt og kundeservice med en svartid der gennemsnitlig ligger på 27 sekunder.

Du kan også læse meget mere om, Norlys elpriser


Karnfull elpriser time for time

Få billigere elpriser ved at holde øje med Kärnfulls strømpriser på el

Hele Danmark bruger strøm hver dag, men der er nogle tidspunkter der er dyrere end andre. Dette er oftest mellem 17.00-20.00, hvor de fleste står i køkkenet, vasker tøj og sætter opvaskemaskinen over. Der er derfor penge at spare ved at bruge elektricitet på tidspunkter hvor prisen er billigere.

Hvis dit abonnement har variabel timepris, er det derfor en god idé at planlægge dit forbrug af elektricitet time for time. Hold derfor øje med strømprisen hos Kärnfull så du f.eks. kan sætte opvaskemaskinen over, når det er billigst, set på elpriser time for time.


Hvad koster strøm? Forstå strømpriser hos Kärnfull Energi

Helt konkret, så består en kWh el pris af 4 elementer:

  • Afgifter til staten
  • Moms
  • Udgift til transport via elnetselskab
  • Udgifter til leverandør

De første tre dele er uafhængige af din leverandør, så resten prisen kommer an på leverandøren af strømmen. Læs mere om elselskaber og elpriser. Generelt eller overordnet fremsættes prisen for strøm af Nordpool, der er den nordiske elbørs.


Vælg med omtanke

Tænk dig godt om før du træffer en beslutning om at skifte elselskab. Hvilke fordele er vigtigst for dig? Er det grøn energi? Er der god kundeservice? Der er så mange udbydere at vælge mellem, at du godt kan tillade dig at være kritisk. Sammenlign eventuelt forskellige ellevarandører før du skifter, så du er sikker på, at få en fordelagtig aftale.

Karnfull elpriser i dag

Hvilken strømaftale skal du oprette?

Når du søger efter et nyt elselskab findes, er der ofte to forskellige slags aftaler, du kan starte op: variabel eller fastpris. Hos Kärnfull kører de variabel timepris, og derudover kører de 100% med atomkraft. Det betyder, at du kan holde øje med dine elpriser time for time.

Når du har en aftale med fastpris betaler du det samme lige meget hvad tid på dagen du bruger strøm. Med variabel pris kan du derimod spare penge, da din pris skifter time for time og du betaler kun prisen, som strømmen koster, på dette tidspunkt.


Nyttige oplysninger om Kärnfull:

  • Adresse: Knudrisgade 5A, 8000 Aarhus
  • Webadresse: www.dk.dk

Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: