Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

ewii energi

EWII Energi

Mandag – fredag: 08:30 – 20:00
Lørdag – søndag: 10:00 – 16:00
Kokbjerg 30, 6000 Kolding
www.ewii.dk

Hvis du er nysgerrig på Ewii elpriser, eller hvad strømmen koster i dag, så læs med her. Her guider vi dig til information om Ewii, samt hvordan du skal forstå tallene og prisen. Læs også mere om billig el.

Strømmen i stikkontakten er den samme i hele Danmark, men der er forskel på, hvem der leverer din strøm. Det er elselskaber som Ewii, der forsyner dig med strøm, hvor du er sikret en fair elpris, samt god kundeservice.

Du kan også læse meget mere om Andel elpriser, Norlys elpriser eller SparEnergi elpriser.Brug strømmen når den er billigst ved at holde øje med Ewii elpriser

Vi bruger strøm hver dag, og hele dagen. Nogle tidspunkter på dage bruger vi mere strøm, og der er den dyrere, fordi andre også bruger mere strøm. Det er typisk mellem 17.00-20.00, hvor det meste af Danmark laver mad og vasker tøj. 

Hvis du ikke har en aftale med en fast timepris, så kan du med fordel planlægge dit elforbrug time for time, så de ting, der trækker meget el, ligger i de timer, prisen er lavest. Du kan se den aktuelle elpris for Ewii på www.ewii.dk.


Elselskab Pris pr. kWh Månedlig pris
Nordisk Energy 199,00 øre 298,50 kr
NettoPower 206,00 øre 309,00 kr
Gasel 208,00 øre 312,00 kr
OK 212,00 øre 318,00 kr
Energi Fyn 216,00 øre 324,00 kr

Hvad koster strøm? Forstå Ewii elpriser

Helt konkret, så består en kWh el pris af 4 elementer:

  • Afgifter til staten
  • Moms
  • Udgift til transport via elnetselskab
  • Udgifter til leverandør

De første tre dele er uafhængige af din leverandør, så resten prisen kommer an på leverandøren af strømmen. Læs mere om elselskaber og elpriser. Generelt eller overordnet fremsættes prisen for strøm af Nordpool, der er den nordiske elbørs.Hvilken el aftale skal du lave?

Når du undersøger Ewii elpriser, findes der overordnet to typer aftaler. Du kan enten betale et fast beløb hver måned, men i den lange ende ender det typisk med at være en dyrere løsning. 

Den anden type af aftale er en variabel pris. Her svinger din pris, og du betaler den pris strømmen koster, når du bruger den. Det vil sige, at den er dyrere, når der er større efterspørgsel, og billigere, når færre bruger meget strøm.


Nyttige oplysninger om Ewii:

  • Adresse: Kokbjerg 30, 6000 Kolding
  • Webadresse: www.ewii.dk

Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Hvad bruger mest strøm?

Vaskemaskine og tørretumbler 20%
Køle- og fryseapparater 16%
TV 15%
Madlavning 13%
Belysning 12%
Opvarmning 3%
Diverse 1%


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: