Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Energi » Elpriser udvikling graf – Se prisstigninger og mere 2023

Elpriser udvikling graf – Se prisstigninger og mere 2023

solceller bedste i test

I denne artikel finder du elpriser udvikling graf, så du kan blive klogere på prisstigninger, fald og meget mere. Dan dig et overblik over 2023 – hvordan mon 2024 vil se ud?

Oversigt over elpriser udvikling

En elpriser udvikling graf er en nem og overskuelig måde at danne sig et overblik over prisstigninger, fald og meget mere. Den kan derfor give dig et nemt indsigt i året der gik, samt være med til at forudsige fremtiden.

Overvejer du at skifte elselskab, ønsker du et større kendskab til din elregning, eller er du blot nysgerrig på udviklingen af elpriser? Med en graf over året, eller endda flere år, får du adgang til alt spændende og brugbar information. 

Det bliver først rigtig interessant, vælger du at dykke ned i årsagerne til udviklingen. Hvad er der sket, siden et pludseligt dyk eller stigning er sket? 

Se også billigste elselskaber.


Se også:


Hvad skal du være opmærksom på?

En elpriser udvikling graf kan ikke bruges til ret meget, medmindre man har noget at sammenligne tallene med. Er det eksempelvis udviklingen i 2023 der interesserer dig, kan det være en fordel at finde tallene for de forrige år også. På denne måde får du et mere nuanceret billede af udviklingen. 


Indblik i overordnede priser

På denne tabel finder du et overblik over priserne hos forskellige elselskaber. Du kan derfor nemt sammenligne og finde den aftale, der passer dig bedst. Husk også at sammenligne de andre faktorer, som er vigtig for dig. 

Dette kan blandt andet være fast eller variabel pris, månedligt abonnement eller længere bindingsperiode, grøn energi og meget andet. Der findes efterhånden så mange elleverandører, at du med garanti kan finde præcis den aftale, der tjekker flest af dine ønsker af.

Elselskab Pris pr. kWh Månedlig pris
Nordisk Energy 199,00 øre 298,50 kr
NettoPower 206,00 øre 309,00 kr
Gasel 208,00 øre 312,00 kr
OK 212,00 øre 318,00 kr
Energi Fyn 216,00 øre 324,00 kr

Mooly tester

Er du interesseret i andet end strøm, solceller, elpriser eller alt fra denne artikel, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk. Vi holder os altid informeret om, hvordan markedet udvikler sig.

Angivelse af kilder og tests: