Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Energi » Elpriser app – Få det store overblik over elforbrug

Elpriser app – Få det store overblik over elforbrug

elpriser app

I inflationstider kan priserne på el være enormt dyre, og derfor er det enormt smart at skabe over med elpriser app, så du kan se dit forbrug, de løbende priser. Dette mest så du ved hvornår det er værd at spare, og hvordan dine penge bruges.


Hvilke elpriser app kan man bruge?

Der findes flere forskellige udbydere, som tilbyder deres applikationer, som kan bruges til overvågning af netop dette område. Vi har samlet et på udvalgte til dig.

  • Elpriser
  • Din lokale egen udbyder
  • Watts
  • Min Strøm
  • Elberegner

Der er altså mange gode muligheder, og vi kan varmt anbefale dem alle. Det er mindre tekniske og brugeroverflade elementer, som adskiller dem fra hinanden. Det kan dog godt gøre den endelige forskel, når det kommer til stykket i sidste ende.


Få overblikket og vælg det rette selskab

Når du bruger en elpriser app, kan du se hvornår priserne er høje og hvor i landet. Dog er dette kun smart for dig som har en variabel el-aftale, da du rent faktisk kan udnytte tidspunkterne på døgnet og dermed også påvirke dine elregninger.

Betaler du en fast pris på din aftale, kan du ikke drage nytte af denne type app. Men derfor kan det godt være sjovt at følge med i priser og forbruget – til hvis du potentielt har tænkt på et skift elselskab. Disse ting kan du få ud af at bruge en applikation som dem til el:

  • Holde øje med elpriser time for time
  • Grundlag for et skift, hvis priser afspejler dette
  • Styre dit eget forbrug
  • Have kontrol over pris inden der bruges strøm

Efter overvågning gennem elpriser app fra den ene eller den anden operatør, kan det være en ide at overveje om du ønsker at skifte til det billigste elselskab du kan finde, hvis du ønsker at spare mange penge.


Mooly tester

Du kan altid kontakte os på +45 42 41 16 47 eller sende os en mail på kontakt@pkmedier.dk, hvis du har nogle interessante vinkler eller informationer, du mener vi skal dele med andre. Vi holder os altid informeret om, hvordan markedet udvikler sig.


Se mere om el


Angivelse af kilder og tests: