Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » Ekstra Bladet nyheder – Læs nyhederne, underhold og sport

Ekstra Bladet nyheder – Læs nyhederne, underhold og sport

nyhederne-ekstra-bladet-nyhed

Følg med på Ekstra Bladet Nyheder, for at holde dig opdateret på de seneste nyheder i både indland og udland. Læs med her for at finde ud af hvorfor vi mener Ekstra Bladet er de bedste.

Hvorfor bruger vi hos mydinners Ekstra Bladet?

Det er ikke mange år siden at den danske befolkning sad og læste i den analog version af Ekstra Bladet, nemlig det velkendte magasin, som var at finde i det fleste butikker. De fleste har nok tidligere haft et lignende blad i hånden, men de fleste i dagens Danmark benytter nu deres online avis. De har nemlig rykket deres gribende sensationsnyheder over på deres online platform. 

Vi, hos mydinners, læser altid glædeligt med i Ekstra Bladet for at holde os opdateret på de nyeste historier, skandaler, kærlighedslivet for kendte, restaurant oplevelser og meget andet. De online medier og deres nyhedsunivers har gjort det nemmere for os danskere konstant at følge seneste nye historier, hvilket vi også gør brug af.

Vi mener, at det er alt værd at holde sig opdateret gennem forskellige medier, for at modtage differentieret viden, men når vi skal have vores sensationsnyheder, benytter vi Ekstra Bladet. De har altid fingeren på pulsen, styr på vinklerne og skriver dragende tekster.

Det smarte ved de fleste online aviser er, at disse hurtigt og nemt kan tilgås gennem både telefon og tablet, og til dig som altid ønsker dig opdateret, har de fleste platforme notifikations muligheder, så du konstant kan følge med i de seneste nyheder.


Hvem er Ekstra Bladet?

Dette magasin er en landsdækkende tabloid avis, som dækker de mest gængse former for nyheder til den danske befolkning, og ofte nyheder præget af indhold for en sensationsavis. Ekstra Bladet udgives af Politikens Hus.

Ekstra Bladet har fundet sted på de danske hylder siden starten af 1900-tallet, og dækkede i starten efterretninger fra krigen, hvorefter de senere blev til et blad for gængse nyheder. 

Du står måske med spørgsmålet om; Hvilken information finder jeg på Ekstra Bladet? Du finder alle former for nyheder omhandlende underholdning, sport, reality og spændende nye historier verden over samt nyheder herhjemme fra lille Danmark. Det vi ofte også benytter Ekstra Bladet til, er deres information om gastronomiske oplevelser og nyhederne fra restaurationsbranchen. Vi holder os, grundet vores eget felt, altid opdateret på seneste nye, hvad det angår restauranter i hele Danmark og den danske såvel som udenlandske madscene.

Hvis du også er mad-glad og elsker god viden om mad og vin ligesom os, så hold godt øje med de historier, som de deler. Ekstra Bladet deler ofte viden, hvis der er opstartet nye, store såvel som små, restauranter og eventuelle skandalehistorier om store koncerner. 

De deler ofte glædeligt ud af anmeldelser på spisesteder og barer, og hvor det er værd at lægge sin vej forbi til et besøg. Men hvis du allerede nu mangler det helt rette sted til at spise ude, så kan du tjekke vores kampagner ud og se, om der er et spisested, som du burde kigge forbi.

Sådan bruger du effektivt Ekstra Bladet – tips fra mydinners


Ekstra Bladet er et kæmpestort univers af nyheder og information til den almene dansker. Det kan derfor være svært at finde rundt i hele informations-boblen. Men der er flere ting, der gør det nemt for dig, og ting du kan kigge efter. 

Er du ikke den store læsehest, så har Ekstra Bladet gjort det muligt for dig at høre podcast, så du er fri for selv at kæmpe dig igennem den ene artikel efter den anden. Så er du mere til at få en god højtlæsning, så har du nu muligheden.

Derudover kan du nemt og hurtigt navigere i dine indstillinger og definere, hvilke nyheder du ønsker mest af. Det kan hjælpe dig til at sortere i den store database af nyheder og information og derfor få præcis de nyheder, som interesserer dig mest. Dette kan du ligeledes opstille i dine notifikationer, så kun dine relevante sensationsnyheder kommer op.

Deres hjemmeside er ligeledes opbygget med henblik på at give dig en hjælpende hånd til at finde vej i alle nyhederne. Ekstra Bladet har formået at overskueliggøre indlæggene og artiklerne efter kategorier, så du her kan finde præcis den viden, du ønsker i alt fra sport, underholdning og forbrug.

Du har også rig mulighed for at følge Ekstra Bladet på deres sociale medier på både Facebook og Instagram, hvor de løbende slår nogle af de største og mest breaking news op. På Instagram har de formået at gøre deres vidensunivers visuelt, lækkert, overskueligt og nemt at tilegne sig de helt store historier hurtigt.

Læs også

» Leder du efter gode deals på et elektrisk skateboard? Så læs mere her

» Læs mere her om den bedste juicepresset i test.

» Brug vores guide til at finde den bedste kødhakker.

» Få købt den bedste trykkoger på markedet ved hjælp af vores guide.

» Skal du have den bedste minihakker? Så læ vores test og anbefalinger af disse.

» Hold din varme drik varm med den bedste termokop her.

» Lav en lækker sandwich med den bedste panini grill her.

» Med den bedste smoothie blender kan du lave den en rigtig god smoothie. Så læs med her.

» Er du interesseret i træning? Så kan du læse vores guides omkring proteinpulver testbillig proteinpulverbedste veganske proteinpulver og laktosefri proteinpulver. Her vil du finde ud af hvad der er bedst på markedet af de forskellige produkter.

Se vores guide omkring røremaskiner her: bedste røremaskine i test.

» Se vores guide, hvor du finder de bedste køkkenknive.

God læselyst!


[ratemypost]