Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Artikler » Drømmer du om selvforkælelse og romantisk afslapning?

Drømmer du om selvforkælelse og romantisk afslapning?

Synes du også, der er lang udsigt til den næste ferie, hvor du endelig får muligheden for at slappe fuldstændig af? Eller drømmer du om, at skrue helt op for romantikken i et par dage og glemme hverdagens stress og jag? Hvis dette er tilfældet, vil du helt sikkert elske at komme på et de mange Spaophold, der er at finde rundt omkring i landet. Og der er bestemt god grund til at tage på spaophold i Danmark, hvor du både kan se frem til sjove faciliteter samt luksuriøse behandlinger i skønne omgivelser. 

Men er det ikke dyrt at tage på spaophold, tænker du. Heldigvis behøver det slet ikke at være så dyrt, da det store udbud af spaophold sørger for, at alle kan være med, når der er tale om priser. Så tag endelig et kig på de skønne steder, som tilbydes. 

Spa for en dag 

Hvis du også en af de personer, der har en travl hverdag, og hvor weekenderne ofte er fyldt med gøremål, skal du endelig ikke tro, at spa ikke er muligt. Et spaophold behøver nemlig ikke at tage flere dage, og mange nøjes ofte med at tage nogle timer, hvilket sagtens kan få dig til at komme ned i gear og føle dig afslappet. Om eftermiddagen kan du nyde en fantastisk omgang massage eller ansigtsbehandling, og du kan eventuelt supplere med en hyggelig gåtur i det nærliggende område med smukke omgivelser. 

Brug hele din weekend i stedet 

Synes du ikke et par timer er nok til at føle dig afslappet på, og har du brug for yderligere afslapning end blot behandlingerne, bør du helt sikkert gå all in og tage dig et weekendophold, hvor du i den grad får muligheden for at komme helt ned i tempo. Og når du bliver sulten, kan du benytte dig af restauranten, hvor der vil være morgen- middag- og aftensmad tilgængeligt. Denne form for ophold kan med sikkerhed få romantikken frem samtidigt med, at du kan føle dig afslappet. 

Hvilke behandlinger vil du kunne se frem til? 

Kan du heller ikke få nok af skønne behandlinger, der får dig til at slappe helt af? Så skal du glæde dig til at prøve behandlinger som hot stone massage, ansigtsmassage eller manicure og pedicure. Hot stone massage er en ældgammel metode, som stammer fra Asien, og har sin oprindelse helt tilbage til det 6. århundrede. De varme sten afhjælper musklerne med at slappe af, og samtidigt sørger de for at stimulere kroppens lymfesystem og kredsløb.