Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Delonghi La Specialista Arte espressomaskine

Delonghi La Specialista Arte espressomaskine

delonghi espressomaskine

Med en Delonghi La Specialist Arte espressomaskine får du al mulighed for at lave den bedste kop kaffe, du kunne ønske dig. Hvad end dette skulle være en espresso, en americano eller måske en lækker cafe latte med latteart på toppen. Denne espressomaskine fra Delonghi er nemlig lavet til at byde dig på skøn kaffe, ligesom den du får på din yndlings cafe.

Du kan nemlig helt selv derhjemme kværne dine kaffebønner i maskinen, stampe bønnerne, varme mælken op, eller skumme den, hvis dette skulle være ønsket for din kop kaffe, og altså brygge en perfekt, personlig kaffefavorit. På den måde får du også kaffen lige netop som du ønsker den – med den rette mængde mælk, skum, kaffe og så videre.

Vi kan især godt lide

  • Det flotte, moderne design
  • Det semiautomatiske system
  • Den indbyggede kaffekværn til både grov og fin kværning.

Masser af gode kaffeoplevelser med Delonghi

Som nævnt ovenfor, så får du, med Delonghi La Specialista Arte espressomaskine, masser af gode kaffeoplevelser, som du kan nyde for dig selv i de tidligere morgentimer, i selskab med venner og bekendt efter en lækker hjemmelavet middag, eller med familien i fokus, hvor alle er samlet for at nyde noget familietid og en god kop kaffe – med eller uden skummet mælk og latteart på toppen.

Til forskel for anden Delonghi espressomaskine, dette kan både være modellen Magnifica, som er en fuldautomatisk espressomaskine, hvilket jo i sig selv forskelliggør de to maskiner en del, så giver Delonghi La Specialista Arte espressomaskine dig mulighed for at lave din helt egen cafeoplevelse ved hjælp af dampstaven, den medfølgende mælkekande, og, ikke mindst, kaffestampningen.

Til gengæld behøver begge espressomaskiner, både La Specialista Arte og Magnifica, en afkalkning i ny og næ, fordi de begge er udstyret med vandbeholdere fremfor et vandsystem. Heldigvis er de fleste kaffemaskiner fra Delonghi udstyret med et afkalkning program, som er nemt at sætte i gang og gennemføre, så afkalkning ikke behøver at være et problem.

Du kan i den følgende video se mere til, hvad denne Delonghi espressomaskine kan, fordelene ved den og meget mere:Angivelse af kilder og test

  • Good Housekeeping har lavet test hvor Delonghi er med – se her.
  • BBC GoodFood har anmeldt forskellige maskiner – herunder også Delonghi – se her.
  • Homes & Gardens – se deres anmeldelser her.

[ratemypost]

Om forfatteren