Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Delonghi airfryer – varmluftsfrituregryde til god pris

Delonghi airfryer – varmluftsfrituregryde til god pris

delonghi airfryer

Flere og flere får øjnene op for dette skønne køkkenapparat og maskine, som kan gøre livet i køkkenet væsentligt nemmere. Med en Delonghi airfryer får du en god solid maskine til en rigtig fin pris.

Med en airfryer i dit hjem skal du ikke længere våge over panden, ovnen eller andet, og det gør din madlavning derhjemme væsentligt nemmere, hurtigere og mere innovativ – uden det skal tage lang tid. 

En Delonghi airfryer findes både i den model som hedder Multifry og Idealfry. Som vi i det efterfølgende vil komme meget nærmere ind på, så du kan få investeret i en maskine og komme i gang med den gode fedtfattige og nemme madlavning.

Idealfry

Denne model af deres udvalg er maskinen som er god til de hurtige retter, snacks, mellemmåltider og mad i denne kategori. Det er den simple version, som hurtigt og nemt kan tilberede små ting. Den er højere end den anden model, og tilbereder med SHS dobbelt teknologi eller Rapid SHS teknologi. 

En Delonghi Idealfry airfryer har justerbar termostat, som giver dig mulighed for at redigere nemt på varmen. Denne varmluftfrituregryde er et hit, da den er simpel og ofte fås til rigtig fin og billig pris.

Den har et gennemsigtigt låg, så du kan holde øje med din tilberedning undervejs. Det er netop låget og toppen på disse maskiner fra Delonghi som kendetegner dem, og hvor du kan genkende dem på lang afstand. Klassiske og brugervenlige.

Multifry

Den anden airfryer fra Delonghi er deres Multifry, som har flere funktioner, og som er god til de store måltider som aftensmad, frokost og morgenmad. Den har smart timer, digital grænseflade og generelt meget nem af benytte. Den kan kobles op til en app, som har et hav af opskrifter.

Denne Delonghi står til en smule mere, prismæssigt, end den anden. Men dette er grundet de opdaterede teknologier, programmer og kapacitet. Du kan lave store mængder mad, og nemt lave en hel kylling i din airfryer, eller lignende retter. 

Den er nem at rengøre, da du kan tage komponenter af maskinen, og vaske nogle af dem i vaskemaskinen. Det giver dig plads til at kunne vaske den grundigt undervejs i dens levetid.

Hvad kan du lave i en airfryer?

Med en airfryer kan du tilberede mere mad end du tror, det er nææææsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad du har lyst til at lave i den. Du kan lave alt fra de helt traditionelle ting som pommes frites, sprøde grøntsager, kyllingevinger og denne type mad.

Men du kan også begive dig ud i spændende retter som indiske risretter med bagte grøntsager, bønne fritter og derudover kan du også prøve kræfter med lækkert garniture som tørret frugt til dine drinks eller salater derhjemme.

Har du også en lille sød tand, så kan du med fordel også se mod dessert køkkenet, hvor du både kan bage muffins og andet kage, samtidig med at du kan varme æbleskiver eller flæskesteg op til jul. Du finder et hav af spændende opskrifter til din Delonghi airfryer – uanset om det er en idealfry, multifry, Traditional deep eller en anden Delonghi model.

Du kan desuden også selv prøve at eksperimentere med diverse opskrifter, og se hvad der virker for netop dig og din mini frituregryde og ovn. Den åbner op for en hel verden af nem men stadig god madlavning. Udnyt tiden bedst i køkkenet med en airfryer.


Om forfatteren