Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Chrysler leasing – Lease en bil, der bliver kigget efter

Chrysler leasing – Lease en bil, der bliver kigget efter


Drømmer du om at køre i en stor og lækker amerikansk bil, så er Chrysler leasing måske noget for dig? Find den leasingaftale, der passer dig bedst. Læs mere om privatleasing, finasiel leasing og operationel leasing af Chrysler.


Hvorfor vælge Chrysler leasing?

Hvis du drømmer om en stor og lækker amerikanerbil, hvor du flyver hen ad vejen, så skal du kigge på Chrysler leasing. Her får du en amerikansk bil, der bliver kigget efter.

Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilken model du godt kunne tænke dig, så er leasing løsningen. Det er også en fordel at vælge leasing, hvis du ikke har kapital til at lægge et stort engangsbeløb på én og samme tid, men har mulighed for at lægge et fast beløb hver måned.

Hvis du er ud efter at privatlease en Chrysler, så skal du også tænke over, hvilken aftale herunder, der så passer dig bedst. Er du i tvivl om hvordan leasing fungerer, har vi også skrevet om det. Inden for privatleasing findes der overordnet to former for aftaler: Finansiel leasing og operationel leasing.

privatleasing af chrysler


Privatleasing af Chrysler

Der findes to former for privatleasing: Finansiel leasing og operationel leasing. Finansiel leasing kaldes ofte også for flexleasing. Hvilken af de to aftaler der passer til dig og din Chrysler leasing, kommer an på dine behov.

  1. Finansiel leasing: Denne aftal kan betragtes som et billån. Her betaler du månedligt af på bilens registreringsafgift. Når aftalen er slut kan bilen betragtes som din, og du skal selv stå for det videre salg eller køb, hvis du ønsker en ny bil.
  2. Operationel leasing: Her står leasingfirmaet for alle omkostninger og uforudsete udgifter, da du i princippet kun ‘lejer’ bilen. Du afleverer blot bilen tilbage når leasingperioden er slut, og så sørger de for det videre salg.

Det er selvfølelig også muligt at erhvervslease en Chrysler. Denne løsning er god, hvis du kører meget i dit job.



Se videoen og bliv meget klogere på Chrysler leasing


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud. Du kan også med fordel kigge hos Car Magazine og CarDekho.