Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Guides » BT Nyheder og sport – Se mydinners anbefalinger og tips

BT Nyheder og sport – Se mydinners anbefalinger og tips

bt nyheder

Hold dig opdateret på det seneste nye ved at følge med i BT Nyheder og Sport. Læs med herunder, og find ud af, hvorfor vi synes, det er en god idé.

Leder du mere efter den bedste proteinpulver i test? – så læs med her.


Hvad kan BT Nyheder, som online avis, tilbyde dig?

For flere årtier siden begyndte de analog aviser at rykke deres information og vidensdeling digitalt – og med stor succes. Ikke overraskende, læser størstedelen af den danske befolkning deres nyheder på online aviser og diverse digitale tjenester.

For flere årtier siden begyndte de analog aviser at rykke deres information og vidensdeling digitalt – og med stor succes. Ikke overraskende, læser størstedelen af den danske befolkning deres nyheder på online aviser og diverse digitale tjenester.

De online nyheder har sin klare fordel, da det er nemt, hurtigt og konstant tilgængeligt. Vi ser i det danske mediebillede blandt andet medier som BT, DR, TV2, Berlingske, Politikken og mange andre, som holder deres brugere konstant opdateret på de seneste nyheder.

BT er et af de største nyhedsmedier, som vidensdeler og holder den almene dansker opdateret på nyheder, sport og underholdning. Vi, hos mydinners, benytter os blandt andet af dette medie for at holde os opdateret på de gængse og almene nyheder om underholdningsbranchen, eller spændende og dragende nyheder om restauranter, som er vores primære fokusområde.


» Skal du investere i den bedste airfryer? Find det rette valg her.


Læs dine nyheder, sport eller underholdning på BT, eller andre netaviser​

Du er nok ikke den første og eneste som åbner din smartphone som det første om morgenen og tjekker lidt nyheder, sport eller underholdning – uanset om det er på netavisernes egen side eller på sociale medier.

Her er BT en mild og god start på dagen, hvor du får lidt sjove, alvorlige, relevante og spændende nyheder, så du kan tale med på de nyeste nyheder over frokostbordet på arbejdet.

BT er altid klar med de nyeste, bedste og mest breaking nyheder, som dækker de fleste almene emner. De holder dig opdateret på musik, TV skandaler, success historier, de royale, kendte, politiske dramaer og meget mere spændende læsning.

Alt den information om underholdning formår de at formidle kort og kontant og med læserens oplevelse for øje.


BT nyheder – hvem er de?​

BT, som står for Berlingske Tidende, så for første gang lyset i år 1916, hvor det blev udgivet i København af Det Berlingske Hus. Avisen var og stadig er fokuseret rundt om nyheder, sport og underholdning. 

Siden 1916 blev københavnerne svært glade for avisen, og derfor er BT nyheder stadig en populær avis, som fortsat bringer danskerne deres sport og underholdning – nu også online. 

BT nyheder ligger altså ikke længere som en traditionel avis og pynter på sofabordene rundt om i de mange danske hjem, men er i stedet rykket ind på vores tablets, computere og telefoner, så vi har mulighed for at holde os opdateret på alt fra sport til underholdning, om vi er på farten eller ej.

Se, hvad der sker i byen med BT Nyheder​

Noget BT nyheder er gode til, er at finde alle de gode breaking news om alt mellem himmel og jord – og andet end sport og underholdning. Det er blandt andet muligt at finde ud af de seneste nyheder om, hvor man skal opleve spændende og gastronomiske madoplevelser ude i de forskellige byer i Danmark. Herunder en del restauranter i København.

Vi benytter BT nyheder ihærdigt for at undersøge nye store koncerner såvel som små privat opstartede spisesteder, som vi kan hjælpe med at synliggøre med diverse deals og tilbud.

Hertil kan vi også holde os opdateret på informationer om fordele, ulemper og generelle anmeldelser for diverse restauranter i København, så vi er opdateret på de seneste nye historier og informationer om den københavnske madscene.

»Vi har lavet en guide til bedste steder at spise frokost København. Læs med her!

Nedenunder kan du se en Youtube video fra BT. Lige nu har de gang i en serie der hedder “Bedst af det billige”, hvor de tester billige madvarer, drikkevarer og forskellige snacks.

Nyheder om den danske madscene ​

BT  formår, som sagt, at oplyse om, hvad der foregår på den danske madscene, og laver til tider gode, underholdende og brugervenlige guides til gastronomiske oplevelser i Danmark. De er gode til at opsnuse de nye og lidt anderledes vinkler på historier fra spisestederne og oplevelserne i København. 

Så, kan du ikke finde ud af, hvad du skal bruge din næste weekend på, om du gerne vil opleve lidt – stort som småt – så er BT nyheder et godt sted at søge hen for at få inspiration til aktiviteter.

Det kommer nok ikke som en overraskelser, for de fleste, at forskellige smarte køkkengadgets jævnligt indtager det danske marked, og især har den famøse airfryer fået et godt tag om det danske marked. Invester med fordel i en sådan, hvis du vil have de gode madoplevelser derhjemme.

BT nyheder

Burger og fodboldkamp?​

Nogle ting går altså bare hånd i hånd, og en af dem er helt klart en god, snasket burger med en kølig øl – og så ja, da lige til en spændende fodboldkamp. Dét er et godt match – i hvert fald hvis du spørger os, og derfor er vi vilde med alt fra sport og underholdning til mad samlet på ét sted.

I BT finder du spændende informationer omkring sport og underholdning, blandt andet hvornår den næste store fodboldkamp sker, scoringer fra den igangværende håndboldturnering og hvem Viktor Axelsen møder på den anden side af nettet. Men, udover sport og underholdning, finder du også de mange spændende gastronomiske nyheder. 

Du skal ikke lede længe for at finde det mad, som går hånd i hånd med det sport eller underholdning din fredag aften skal stå på. Lyder sushi og badminton godt sammen? Du finder de seneste nyheder på begge i BT. Har dit favorithold lige vundet i basketball? Fejr det med en lækker frokost i København.

Hvorfor er det vigtigt med nyheder fra BT?​

Udover at holde sig opdateret på sport, underholdning og de bedste steder at spise ude, så er det vigtigt at man følger med i hvad der foregår rundt omkring en. Hold dig derfor opdateret på vigtige nyheder omkring din by, men også om verden rundt om dig med BT. 

Vi lever i en tid, hvor vi er mere informeret end nogensinde før, og har langt større og nemmere adgang til informationer omkring vores eget- og andre lande. Med avisernes tilstedeværelse på nettet, er der altså ingen undskyldning for ikke at holde sig opdateret på vigtige informationer rundt om sig.

Har du derfor ikke allerede gjort bekendtskab med BT, kan du altså med stor fordel gøre det allerede nu. Vær den første til at opdage vigtige og spændende nyheder rundt om dig, og hold dig opdateret på alt din favorit sport og underholdning før din omgangskreds med BT.

Følg BT nyheder på dine sociale medier​

Hvis du ikke kan få nok af de dragende nyheder, sport og underholdning på BT og deres hjemmeside, så hold dine opdateringer varme i dine sociale medier. De er nemlig, som adskillige andre mediehuse, at finde på både Facebook og Instagram. Du kan her få notifikationer om de mest relevante news for dig, så du kan være hurtigt ude med din viden.

Det visuelle på BT er i den grad også overført til deres SoMe kanaler, da både billeder og videoklip er en stor del af deres content. De deler både deres egne billeder og historier om sport og underholdning, men har også gode personlige delinger fra danskernes oplevelser ude i det ganske danske land.

Du har måske før lagt mærke til, at BT’s artikler er dukket op på dit news feed på, for eksempel, din Facebook, hvor du kan blive opdateret og/eller underholdt af artiklens indhold.

Det kan eksempelvis være, at du har søgt på et bestemt emne, som du ville vide mere om, og ved hjælp af cookies og Facebooks algoritmer har din computer fundet ud af, at du er interesseret i dette emne. Derfor dukker de op på din side.

At Facebook holder øje med, hvad du skriver og læser er således ikke nødvendigvis noget negativt, da dette er med til at målrette indholdet på dit news feed, så der kommer interessante artikler om BT nyheder op, som du kan læse og holde dig opdateret. Dette kan naturligvis være alt fra breaking news til underholdning, som vi tidligere har snakket om.


BT nyheder på Instagram​

Begår du dig meget på de sociale medier, kan det være en god ide at følge BT, hvis du ønsker at læse BT nyheder, når de er helt dugfriske og relevante, da nyhederne da vil dukke op på dit news feed. Dette gælder både Instagram og Facebook.

På Instagram er der den fordel, at indholdet oftest er kortfattet, da BT nyheder kommer i forbindelse med et billede og en billedtekst, eller via de stories, som er blevet populært især for denne platform.

Via stories kan BT lave nyheder, der kan læses og gennemgås hurtigt af enhver, da man kan trykke sig igennem dem og hurtigt være videre – dette er også en fordel, hvis de BT nyheder, der er at finde i en story, ikke er af interesse, så er indholdet hurtigt væk.

Følg med i BT nyhederne på de sociale medier, såsom Instagram, hvis du gerne vil holde dig opdateret døgnet rundt – også når du er på de sociale medier.


BT og blindsmagning

Noget vi også er helt vilde med på redaktionen er den serie som hedder “det bedste af det billige” af BT nyheder. Her bliver der givet anmeldelser af vidt og bredt, alt efter hvilken sæson vi går ind i. Her bliver der blind smagt en masse produkter, af forskellige anmeldere som er eksperter på områder der rækker langt og vidt. 

Udover at det er en ganske berigende serie, som tester alle mulige produkter, har du mulighed for, at købe det bedste produkt inden for en given mad eller drikkelse. Du er hermed klar over, hvilke produkter der er værd/ikke værd at bruge penge på. Således kan du spare penge, og få den bedste madoplevelse fra dit lokale supermarked. 

Det plejer at være en sjov og underholdende serie, med besøg af mad elskere og kokke som har helt styr på sagerne. Som navnet antyder, får man det bedste af det billigste, og hermed kan man få retningslinjer til, hvilke brands der laver de bedste produkter til ens aftensmad.

» Er du interesseret i biler? Så læs om Mazda RX 7 her.

» Læs også: Her finder du den bedste frokost i København.


Læs dine BT nyheder med fuld mave ​

Hvad end om du er en typer som skal have dine nyheder om morgenen, middag eller aften. Har du rig mulighed for, at finde dit næste måltid på Mydinners hjemmeside. Vi sørger nemlig for gode deals på restauranter, take away og forskellige spisesteder i hele Danmark. Så derfor er det altid en fordel, at følge med på vores side eller på Instagram. 

På Mydinners.dk kan du blandt andet også læse vores anbefalinger til bedste juicepresser i test og vores anbefalinger til de bedste  restaurant København oplevelser. Du kan også finde opskrifter på lækre retter og snacks til din airfryer, eller en guide til at finde den bedste airfryer.

Vi samarbejder med mange forskellige spisesteder, så hvad end om det skal være en sund salat, sushi, en snasket burger eller noget helt fjerde, så kan du altid holde øje med vores deals og vores Instagram, hvor der løbende bliver opdateret med både tilbud og inspiration til dit næste måltid. 

Mydinners din hjemmeside til mad og take away inspiration, vi er nemlig de største madelskere der er til at finde i hele Danmark. Så når maven rumler eller BT nyheder opfordrer til nye restaurant besøg som du bare må prøve, kan du tjekke vores side ud for at lede efter sprøde deals til din næste oplevelse! 


Læs også om følgende på Mydinners:​

Creative Space – guiden til når du skal være kreativ sammen med andre.

Søger du en måde hvorpå du kan koge æg perfekt hver gang? Så kig efter den bedste æggekoger her.

Vil du gerne lave wokmad, men har ikke en wokpande, så se efter den bedste wokpande her i vores guide.

Her kan du læse mere om cafe Frederiksberg eller cafe Aalborg.

Hvis du er mere til kinesisk buffet – så læs mere here.

Læs også om bedste pizza Kolding og pizza Lyngby her.

Airfryer test har vi skrevet, så du kan få et godt overblik over de forskellige airfryers på markedet.

Find et godt spot deal på gastronomiske oplevelser her på Mydinners.

Find et godt sushi tilbud, så du kan spise sushi til aftensmad her på hjemmesiden.

På Mydinners kan du læse mere om bedste dehydrator i test, hvis du har brug for en.

Mangler du den bedste airfryer i test 2022? Ved at bruge en airfryer, kan du få sundere “friture mad”.

Står du og mangler den bedste mikrobølgeovn i test? Så se vores anbefalinger her.

Vi har testet vores forskellige airfryes. Læs og dem her.

Bedste airfryer i test – hvis kun det bedste er godt nok til dig.

Haws air fryer 5,5 ltr airfryer – god model til billige penge.

Philips Avance Collection XXL HD9650 90 airfryer – god model til større familier.

Princess ovn airfryer god til prisen.

Holm Deli XL airfryer – god til vores 

Se de bedste airfryer opskrifter og kogebog her.

Skal du have frosne pommes frites i airfryer?

Airfryer tilbehør – hvis du står og mangler ekstra udstyr.

Skal du lave mad i airfryer?

Ved du hvordan pund tegn ser ud? Hvis ikke, så se med her.

Sushi Frederikssund – guiden til dig, der elsker sushi.

Kender du til Cafe Vivaldi? Læs mere om dem her.

ordan pund tegn ser ud? Hvis ikke, så se med her.

Se Tesla Y leasing her.

Se Mercedes leasing her.


[ratemypost]

Om forfatteren