Brugt Tesla – Leasing af model 3, S, X og Y (2023)

Går du med en drøm om at prøve brugt Tesla leasing? Bliv klogere på Tesla privatleasing samt erhvervsleasing, pris, rækkevidde og meget mere her. Dette brand producerer elbiler udover det sædvanlige, så du kan godt begynde at glæde dig.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
tesla leasing
Drivmiddel
Sorter

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.895 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

2.325 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

2.462 kr./md.

Tesla Model Y
Long Range

2.468 kr./md.

Tesla Model X 100D
75D 7P Autopilot

2.700 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

2.982 kr./md.

Tesla Model Y
Long Range

2.995 kr./md.

Tesla Model X 100D
7P Performance

Leasing af en brugt Tesla er populært, netop fordi vi går en grønnere tid imøde, hvor elbiler og hybridbiler er på vej ind. At købe en Tesla brugt kan være en stor fordel, da man sparer en del penge i udbetaling, men også fordi bilerne fra dette populære brand er både gode i performance og komfort, uanset alderen.

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Tesla Model 325.000 kr.1.695 kr.370 kr.46.080 kr.
Tesla Model 330.000 kr.1.995 kr.370 kr.54.680 kr.
Tesla Model 328.000 kr.1.895 kr.370 kr.51.480 kr.
Tesla Model Y45.000 kr.2.325 kr.370 kr.73.640 kr.
Tesla Model X50.000 kr.2.468 kr.370 kr.80.356 kr.
Tesla Model Y50.000 kr.2.700 kr.370 kr.83.140 kr.
Tesla Model X58.000 kr.2.995 kr.370 kr.94.680 kr.
Audi e-tron50.000 kr.3.396 kr.370 kr.91.492 kr.
Mercedes EQC 40060.000 kr.2.995 kr.370 kr.96.680 kr.
BMW iX365.000 kr.2.896 kr.370 kr.100.492 kr.

Vil du vide mere om leasing af elbil? Så kan du også læse meget mere om det.


Se også Mercedes GLC eller læs om korttidsleasing her.

Se de mest populære Tesla modeller her:

Se mere brugt elbil her.


Lease en brugt Tesla

Du kan med fordel vælge at lease din Tesla, fremfor at finansiere den selv. For det første, er det billigere i førstegangsydelse at vælge at lease, fremfor at investere i en spritny bil, og så kan få en mere stabil økonomi af det, da du netop, afhængigt at aftalen, slipper for uforudsete udgifter og betaler en fast rate hver måned.

Hertil findes også et væld af muligheder for leasing af brugte Teslaer. Du kan vælge at privatleasing, men du har også mulighed for at erhvervslease. Læs mere om eksempelvis flexleasing her, hvis du vil vide mere om mulighederne for dette.

De mest populære moder at lease på er de følgende to, som minder om hinanden, men dog er forskellige:

  • Operationel leasing: Her har ud en fast aftale med leasingselskabet, som har ejerskabet over bilen. Hertil betaler du en fast månedlig ydelse, der omfatter alle de ting, der måtte komme ved ejerskab af en bil. Når bilen så skal have skiftet dæk, repareres eller lignende, vil det være leasingselskabet, der står for dette. Her kan du med fordel vælge mellem brugte Teslaer.
  • Finansiel leasing: Her har du en aftale med leasingselskabet, der ejer bilen, om at du betaler en månedlig ydelser for bilen, for brugsretten, og alt der udover står du, som bruger selv for. Det betyder at du står for eventuelle udgifter og omkostninger. Det betyder dog også, at den månedlige ydelse er væsentligt lavere for brugte Teslaer, såvel som andre modeller og mærker.


Læs her mere om leasing af Tesla S eller Tesla X leasing.

Læs også om leasing uden udbetaling her.


Få mest muligt ud af en brugt Tesla

Som nævnt, holder Teslaer helt suverænt. Efter omkring 10 år skal de blot have skiftet motorerne ud, der driver hjulene, og så er den så god som nu. Derfor kan det godt betale sig at investere, både fra ny, men også i brugte Teslaer.

Se vores udvalg af de forskellige brugt Tesla modeller, og se, om der ikke skulle være en brugt model, du kunne bruge, eller kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at få fingrene i en helt ny.

Læs mere om brugte elbiler her.


Et mere bæredygtigt valg

Brugte Tesla er på mange områder en mere bæredygtig bil end almindelige fossilbiler, der kører på benzin. Bilerne er desuden produceret af mange genanvendte materialer, således der ikke hele tiden skal fremstilles nyt.

Desuden er brugte biler en god måde at forlænge en bils liv på, da disse ofte er næsten så gode som nye. Mange mennesker kører kun i en bil i en kortere periode, hvorefter de skiller sig af med bilen, selvom den ikke fejler noget. Dette er synd og skam, men kan løses ved køb eller leasing af brugt Tesla.


Elbil til dig

Elbiler bliver kun mere populære, hvilket blandt andet skyldes de mange fordele, der følger med i købet. Og en brugt Tesla er ingen undtagelse. Den formidable elbil er på mange områder forud sin tid, da den er både innovativ og ekstrem moderne teknologisk.

Med en brugt Tesla kører du i en bil, som på mange punkter har vendt hele elbil verdenen på hovedet, og sat kursen mod nye, grønnere tider. Der er fart over feltet hos producenten, der konstant indfører nye, højteknologiske tiltag, som gør at de andre producenter har svært ved at følge med.

Et eksempel på dette er den måde, hvorpå bilerne kan opdateres – som var de en computer, og ikke en bil. Med disse opdateringer lever bilerne altid op til højeste sikkerhedskrav, og har utroligt mange features – nogle er endda så moderne, at de ikke er lovlige i Danmark endnu.


Modeller for enhver smag

Prøv en brugt Tesla model y, Tesla model 3 brugt eller brugt Tesla model s. Uanset modellen kan du se frem til en køreoplevelse udover det sædvanlige, hvor fart og komfort er i højsædet.

Bilerne har hver deres fordel og stort set ingen ulemper, så du kan trygt vælge hvilken som helst af modellerne.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.


Interesseret i andre informationer?

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud. Du kan også med fordel kigge hos Car Magazine og CarDekho.


FAQ

Hvad koster brugte Teslaer?

Du kan ofte finde brugte Teslaer til gode priser. Find eksempelvis en Model 3 til under 300.000 kr, eller en Model Y for omkring 400.000 kr i kanon stand. Alder, kilometertal og mere har naturligvis indflydelse på prisen.

Kan man lease brugte Teslaer?

Ja, det kan man sagtens. Flere leasingselskaber tilbyder leasing af brugte Teslaer, som både er i god stand og ofte ikke brugt i mere end et par år. Se mere til dine muligheder for leasing af en brugt Tesla, hos for eksempel Mooly.

Kan det betale sig at købe brugte Teslaer?

Det kan godt betale sig at købe en brugt Tesla. Efter omkring 10 år behøver motorerne en udskiftning, men ofte holder de længere, og når de først er skiftet, kører den som en ny.

Hvad koster den dyreste Tesla?

Teslaer koster typisk, fra ny, omkring 600.000 kr. i gennemsnit. Nogle modeller er naturligvis dyrere, mens andre er billigere. Den dyreste Tesla S Plaid koster omkring 899.990 kr. fra ny, men fås ofte for 600.000 kr og nedefter som brugt.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.