Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Drinksopskrifter » Brandbil drink – Opskrift uden eller med udrykning, sidevogn mm.

Brandbil drink – Opskrift uden eller med udrykning, sidevogn mm.

Brandbil drink opskrift

Husker du den gamle Brandbil drink fra 80’erne og 80’erne? Eller er det et helt nyt fænomen for dig? Uanset hvad, er det da ikke en drik, du skal gå glip af, når nu den er så nem at lave. Du kan både lave den helt nemme og knapt så stærke drink, eller du kan lave den med udrykning.

Denne populære drink fra 1980’erne har en god smag af både lakrids fra Jägermeisteren, blandet med den søde smag af hindbær fra den røde sodavand. Tilsammen giver de en god smag, som minder meget om en rød flagermusvingummi. Derfor er det da også småfarligt at drikke denne, fordi den netop bare smager af slik.

Opskrift på Brandbil drink

Nem Brandbil drink med udrykning

Helle
Du kender den måske allerede tilbage fra 1980'erne og 1990'erne, måske er drinken helt ny for dig. Uanset hvad, må du bestemt ikke misse ud på denne gode og smagfulde Brandbil drink, som også ofte omtales med udrykning.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 2 minutter
Samlet tid 2 minutter
Ret cocktail, Drinks
Køkken Dansk
Antal 1 drink
Kalorier 125 kcal

Equipment

 • 1 glas
 • 1 jigger (målebæger)

Ingredienser
  

 • 3 cl Jägermeister
 • 12 cl rød sodavand
 • 1 håndfuld isterninger

Sådan gør du
 

 • Start med at fylde dit glas med isterninger.
  Brandbil drink opskrift
 • Afmål herefter Jägermeister og hæld det over isen.
  Brandbil drink opskrift
 • Top af med rød sodavand.
  Brandbil drink opskrift
 • Skal det være en Brandbil drink med udrykning, så tilføjer du blot 2 cl vodka oveni.
  Brandbil drink opskrift

Video

Noter

Du kan med fordel servere din Brandbil drink med en skive appelsin på kanten, som pynt, men det er bestemt ikke behøvet eller nødvendigt. Du kan servere den, som du har lyst, og helt simpelt er også smadderflot med den røde farve.

Nutrition

Calories: 125kcal
Keyword Brandbil drink, Cocktails, Drinks
Tried this recipe?Let us know how it was!

Lav den nemmeste drink til din næste fest

Du kan med fordel lave og servere denne nemme drink til din næste fest, da langt de fleste vil kunne lide den, den koster ikke ret meget at lave, fordi den kun består af ganske få ingredienser, og så smager den jo som om man har haft fingrene i slikposen og ikke i barskabet.


FAQ

Hvad er der i en brandbil?

En brandbil er en simpel og ukompliceret drink, der består af to ingredienser. Rød sodavand og Jägermeister. Den er derfor meget nem at lave, og kræver ikke det store indkøb. Hvis den gerne må være lidt stærkere, kan man altid bestille, eller lave, den med udrykning og evt. blå blink.

Hvad er en brandbil med udrykning?

Hvis du har brug for lidt mere styrke i din brandbil kan du altid lave, eller bestille, den med udrykning. Det betyder blot, at der tilsættes 2 cl vodka til drinken. Det giver din drink et ekstra kick uden at ødelægge smagsoplevelsen. Hvis det skal være endnu vildere, kan du bestille eller lave din brandbil med udrykning og blå blink. Så tilføjes der yderligere 2 cl snaps til din drink.

Hvad smager en brandbil af?

En klassisk brandbil består kun af to ting. Den søde røde hindbærsodavand, og Jägermeisteren, der tilføjer en bitterhed og smag af lakrids. Til sammen minder smagen allermest om en rød flagermusvingummi. Netop derfor kan drinken også være farlig, da den mest af alt bare smager af slik. 

Kan man lave en alkoholfri version?

En brandbil består kun af to ingredienser, men derfor behøver en alkoholfri brandbil ikke bare være rød sodavand. Her kan man selv være kreativ, og tilføje, hvad man har lyst til, så længe man beholder den røde brandbilsfarve. Det kunne for eksempel være Sprite, eller lidt rød grenadine.


Kilder


5 from 1 vote (1 rating without comment)