Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Bentley leasing – Lease en bil med masser af luksus

Bentley leasing – Lease en bil med masser af luksus


En bil kendetegnet af kraftige motorer og høj komfort og luksus. En bil som man både elsker at køre og være passager i. Det er, hvad man får med Bentley leasing.

Hvorfor vælge Bentley leasing?

Når du vælger Bentley leasing, får du en helt særlig bil, som eksempelvis det danske og britiske kongehus kører i. Så kan du også føle dig som en royal, når du kører rundt i din leasede Bentley. Ved leasing kan du få lov til at køre rundt i en moderne og sikker bil, uden at skulle bekymre dig om høje renter og billlån.

Med Bentley leasing kan du få en smagsprøve på de forskellige modeller de har at tilbyde. Hvis du vælger operationel leasing, kan du nemlig hurtigt få lov til at køre i en ny bil, når din leasingaftale udløber.

Hvis du kører meget i dit arbejde, kan du kigge på erhvervsleasing, og hvis du bare ønsker den royale følelse hver dag, kan du kigge nærmere på privatleasing.


En leasingaftale, der passer dig

Hvis dit job kræver meget køretid, så fortjener du at køre komfortabelt uden problemer. Her er erhvervsleasing en god løsning, da leasingfirmaet tager sig af det, hvis der sker skader på bilen eller lignende. Hvis du blot ønsker og drømmer om en Bentley til hverdag, er privatleasing løsningen.

Under privatleasing er der to former for leasing: Finansiel leasing og operationel leasing. De to former er forskellige og matcher to forskellige behov, så du kan vælge den Bentley leasing løsning, der passer dig.

  • Finansiel leasing: Denne aftale kan du betragte som et billån. Du betaler en fast månedlig udgift, hvor du også betaler af på bilens registreringsafgift. Når leasingaftalen er slut, så er det dig, der skal stå for det videre salg, eller køb af bilen.
  • Operationel leasing: Denne aftale kan du betragte som en ‘leje’ af bilen. Det er leasingfirmaet, der står for alle omkostninger og regninger, og du fungerer bare chauffør for bilen. Når din Bentley leasing aftale slutter, kan du bare aflevere bilen tilbage, og køre derfra i en ny.


Se videoen og bliv meget klogere på Bentley leasing


Angivelse af kilder:

  • Find de forskellige Bentley modeller på deres hjemmeside.